Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Muratsonad dedi:
Slm arkadaşlar ismim Muratsonad akar YAŞ 29 bankacıyım izmir Karşıyaka da yaşıyorum.donanımhaberde bir ara baya aktifim .cyberbrain nickli kişiyim 2013 golf7 higline Pasifik mavi modeli var.orhan hocam burdaymış sanırım donanımhaber deki kişi mi bilmiyorum tabi :)
Değerli Murat Hocam;

Aramıza hoş geldiniz.

Orhan Hocam, Nam-ı diğer DH'deki nick'iyle SATURNUS2015 burada koordinatörlerden biridir. sizi görmekten mutlu olacaktır eminim.

Kendisine seslenelim..@Orhan Hoca

Ben bir suredir burada elimden geldigince yaziyorum bir seyler yapmaya calisiyorum bu kadar degerli hocamin icinde zor oluyor tabi :D Daha once hic kendimi tanitma firsatim olmadi bu gune nasipmis. Mehmetcan Erol 22 yasimdayim istanbul buyukcekmecede ikamet etmekteyim. Arel Üniversitesinde uluslararasi iliskiler okuyorum ins seneye son sene bitiyor okulda. Henuz bir golfum yok hsyirlisi ile eylul somu gibi gelicek kendileri. Burada bu aile ortami gibi olan forumda oldugum icin ve once kurucularina daha sonrada foruma destegi olan herkese tesekkur ederim. Herkese iyi forumlar :)

Muratsonad dedi:
Slm arkadaşlar ismim Muratsonad akar YAŞ 29 bankacıyım izmir Karşıyaka da yaşıyorum.donanımhaberde bir ara baya aktifim .cyberbrain nickli kişiyim 2013 golf7 higline Pasifik mavi modeli var.orhan hocam burdaymış sanırım donanımhaber deki kişi mi bilmiyorum tabi :)
Hoş geldiniz...

Merhaba,

Murat Bey'in (Silvershadow) daveti üzerine siteye kaydoldum. 41 yaşındayım. Bursa'da ikamet ediyorum. Serbest meslek ifa ediyorum. Nasipse bugün ikinci 1.2 Tsi Comfortline Golf 7 aracımı bayiden teslim alıyorum. Maniax arkadasımızın talebi üzerine bu bilgileri girdim...

@Alper029

hocam saygı sevgi ve doğrulukla kurulan, büyüyen sitemize hoşgeldiniz.  s=friendship

Alper029 dedi:
Merhaba,

Murat Bey'in (Silvershadow) daveti üzerine siteye kaydoldum. 41 yaşındayım. Bursa'da ikamet ediyorum. Serbest meslek ifa ediyorum. Nasipse bugün ikinci 1.2 Tsi Comfortline Golf 7 aracımı bayiden teslim alıyorum. Maniax arkadasımızın talebi üzerine bu bilgileri girdim...
Hoşgeldiniz Hocam :)

Alper029 dedi:
Merhaba,

Değerli Alper Hocam,

Ne iyi ettiniz gelmekle.

Sizin gibi bir üstadı aramızda görmek beni mutlu etti.

Dostlar arasına hoş geldiniz.

Alper029 dedi:
Merhaba,

Alper Bey , hoşgeldiniz

Bugün testlim aldınız sanırım arabanızı , güle güle kullanın

@Orhan Hoca

ylAvQy.jpg

rVmaA7.jpg

7bVpl5.jpg

3a13XM.jpg

qlmDqd.jpg

Ql4nXy.jpg

Buda benim yavru ;)

Hoşgeldin diyen ve misafirperverliklerini gosteren tum arkadaslarımıza teşekkür ederim. Faydam olabilirse ne ala...

Merhaba,

Ben Göksel Erkan. Ankara' dan katılıyorum aranıza. Yaşım 36, mühendisim. 33. Hafta teslimi 1.4 125 BMT DSG Highline bekliyorum dört gözle. Forumun sıkı bir takipcisi ve katılımcısı olmak isterim eğer aranıza alırsanız :) .

Saygılar sevgiler.

Göksel Erkan

Hoşgeldiniz, şimdiden hayırlı olsun aracınız.  :'(

grattis dedi:
Merhaba,

Ben Göksel Erkan. Ankara' dan katılıyorum aranıza. Yaşım 36, mühendisim. 33. Hafta teslimi 1.4 125 BMT DSG Highline bekliyorum dört gözle. Forumun sıkı bir takipcisi ve katılımcısı olmak isterim eğer aranıza alırsanız :) .

Saygılar sevgiler.

Göksel Erkan
Değerli Göksel hocam;

Hayırlı olsun şimdiden.

Aracınızı alana kadar özellikle kılavuzlar kısmında oldukça fazla konu var bilmeniz ve öğrenmeniz gereken.

Mühendis olduğunuza göre kılavuzları ve açıklamaları okumak eminim sıkmayacaktır sizi.

Sonunda göreceksiniz ki bildiklerinizi en başından sonuna değiştirecek ve Golf araba kullanmayı size en başından öğretmiş olacak.. ;)

Dostlar arasına hoş geldiniz.

Geri
Üst Alt