fcsrn
Moderatör
Dostlar arasına hoşgeldiniz HocamSELAM BEYLER ADIM ONUR HATAY'DAN FORUMA DAHİL OLDUM GOLF 7 1.4TSİ BMT HİGH MAN. ARAC KULLANIYORUM
Dostlar arasına hoşgeldiniz HocamSELAM BEYLER ADIM ONUR HATAY'DAN FORUMA DAHİL OLDUM GOLF 7 1.4TSİ BMT HİGH MAN. ARAC KULLANIYORUM
Belirli bir merkez yok, üyelerimiz kendi aralarında oranizasyon düzenleyip her ilde yapabiliyor buluşma, etkinlik. Yeterki gönüller bir olsun.Teşekkürler inşallah faydalı bilgiler paylaşacağız bu forumun üssü hangi İl acaba İstanbul mu ? etkinlikleriniz oluyor mu ?
Değerli Onur HocamSELAM BEYLER ADIM ONUR HATAY'DAN FORUMA DAHİL OLDUM GOLF 7 1.4TSİ BMT HİGH MAN. ARAC KULLANIYORUM
Değerli @Erman Hocamherkese selamlar
Adim Erman istanbul pendikteyim 2 senedir 1.4tsi comfortline aracımı kullanıyorum.İnternetten güzel paylaşımları görünce üye olmaya karar verdim.
Aramıza Hoşgeldiniz Erman Hocam.herkese selamlar
Adim Erman istanbul pendikteyim 2 senedir 1.4tsi comfortline aracımı kullanıyorum.İnternetten güzel paylaşımları görünce üye olmaya karar verdim.
Değerli İltan HocamMerhabalar, ismim İltan Çiçek İstanbul Kağıthane'de oturuyorum. 1 yıldır 1.2 TSI Comfortline aracımı kullanıyorum. 2017 Mayıstan beri bu değerli Forum üyeleriyle beraberim. Bu forum sayesinde aracıma bir çok özellik kattım, yardım aldım yardım ettiğimde oldu. Sosyal medyadan ziyade Facebook olsun İnstagram olsun bunlar bir yana Golf Tutkusunda dolaşmak bana daha çok keyif veriyor. İyi ki varsınız
Değerli Ahmet HocamYillardir jetta sabi olarak forumdaydım
Artık Golf 7 1.4 TSI BMT 125-DSG Highline sahibi olarak.
Herkese selam.
Nerde olduğum biliniyordur diyerek yazmamıştım ama bilmeyenler olabilir diyerek te ek yapıyorum.
Çukurova/ ADANA