Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Değerli Ahmet Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.

Biraz geç oldu sanırım ancak ama bende kendimi tanıtayım. İsmim Burak Batman'da yaşıyorum, özel harekat mensubuyum 2014 yılında ilk aracım olan 2013 model 1.4 tsi comfortline ile bu aileye bende katıldım ve vazgeçemedim şimdi ikinci aracıma sahip olacağım inşallah sipariş bekleme sürecindeyim önümüzdeki ay yeni golf ile forumda varlığımı sürdürmek istiyorum inşallah. Harika bir forum bir çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Detailing ilgim var ve elimden geldiğince amatörce uğraşıyorum. Herkese kazasız belasız mutlu günler dilerim.

Biraz geç oldu sanırım ancak ama bende kendimi tanıtayım. İsmim Burak Batman'da yaşıyorum, özel harekat mensubuyum 2014 yılında ilk aracım olan 2013 model 1.4 tsi comfortline ile bu aileye bende katıldım ve vazgeçemedim şimdi ikinci aracıma sahip olacağım inşallah sipariş bekleme sürecindeyim önümüzdeki ay yeni golf ile forumda varlığımı sürdürmek istiyorum inşallah. Harika bir forum bir çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Detailing ilgim var ve elimden geldiğince amatörce uğraşıyorum. Herkese kazasız belasız mutlu günler dilerim.
Değerli Burak Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

benim de biraz geç olacak sanırım ama yeni gördüm bu konuyu 2 haftadır üyeyim zaten foruma. yaklaşık 20 gün önce de yeni golf 1.6 tdi dsg highline kırmızı aracımı uzun uğraşlar sonucu ist da bir bayide bulup aldım. İlk vw aracım çok da düşünmediğim bir modeldi golf. Bir akrabamın tavsiyesi sonucu kafama giren ve araştırmalarım sonucu karar verip aldığım bir araç. Bu forumla tanışmam da bu vesileyle oldu ve artık aklıma takılan herşeyi cevaplayacak dostlar edindim. Amasyada yaşıyorum 30 yaşındayım ve devlette ziraat mühendisi olarak çalışıyorum. Evliyim ve bir oğlum var. Eşim bu zamana kadar araba sürmekte hiç istekli değilken golf ü aldıktan 2 gün sonra kurs almaya karar verdi. sanırım o da çok beğendi :)  hepinize selamlar umarım dostluğumuz uzun yıllar sürer ;)

Merhaba arkadaşlar. Ben Yasin. Yaş 32. Öğretmenim. Jettamı sattıktan sonra golf sahibi olmayı planlıyorum inşallah. Nevşehir'den herkese selamlar.

Merhaba demek icin gec kaldım ama olsun, ben Yasin polis memuruyum, foruma üye olduğumda Bursadaydım simdi Şırnak'tayım, ilk arabamı sıfır golf almak nasip oldu (daha iyisi sizlerin olsun diyecem ama burda herkeste aynısından var, daha iyisi de olmadığına göre[emoji6] ) 2015 tdi highline ile aranizdayım dostlarım ve burdan bizlere yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar teşekkür ederim, gercekten guzel bir ortam var burda gerçekte de dostluklar kuruluyor, batıya dönünce o dostluklara ben de katılırım umarım. Yolunuz Şırnak'a düşerse beklerim [emoji51]

Merhaba demek icin gec kaldım ama olsun, ben Yasin polis memuruyum, foruma üye olduğumda Bursadaydım simdi Şırnak'tayım, ilk arabamı sıfır golf almak nasip oldu (daha iyisi sizlerin olsun diyecem ama burda herkeste aynısından var, daha iyisi de olmadığına göre
emoji6.png
) 2015 tdi highline ile aranizdayım dostlarım ve burdan bizlere yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar teşekkür ederim, gercekten guzel bir ortam var burda gerçekte de dostluklar kuruluyor, batıya dönünce o dostluklara ben de katılırım umarım. Yolunuz Şırnak'a düşerse beklerim
emoji51.png
Değerli Hocam 

Şırnak Cizre de 1995-1996 arasında bulundum. Derler ki orada bir taş vardır o taşa basan mutlaka geri döner.  Sanırım ben o taşa basmamışım. :)

Değerli Hocam 
Şırnak Cizre de 1995-1996 arasında bulundum. Derler ki orada bir taş vardır o taşa basan mutlaka geri döner.  Sanırım ben o taşa basmamışım. [emoji4]
Nerde olduğunu söyleyin de ben de basmayayım hocam [emoji4] ben de arabam da şark görevini yapmış olacaz inşallah bir kere gelmiş görmüş olduk hocam yeterli değil mi sizce de [emoji6] satarken de şark görevini yapmış araba diye satarım şu an aklıma geldi [emoji23]

Merhaba ben Erhan 88 doğumluyum,Adıyaman'da aile hekimiyim,evliyim çocuğum yok.Ford Mondeo 2015 Titanium 1.6 TDCİ (beyaz) arabam var,ayrıca belirteyim;golf almak için satılıktır :)  Eskiden de forumdaydım iş-güç,ev,düğün,al-sat,tayin derken uzun bir süredir yoktum.0 km golf alacam,yakında başlık açarım.Anlatacak çok şeyim var ama çok yorgunum :)  Eski başlıklarıma baktım hey gidi günler dedim :)

Geri
Üst Alt