Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese merhabalar. İsmim Kutay. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. 2015 model 1.4 TSI ACT araca sahibim. Yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum ancak yazmak bugüne kısmetmiş :)  Forumun sahip olduğu seviyeli üslup ve samimiyeti çok beğendiğimi özellikle belirtmek istiyorum.

Görüşmek dileğiyle,
Saygılar&Sevgiler

Herkese merhabalar. İsmim Kutay. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. 2015 model 1.4 TSI ACT araca sahibim. Yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum ancak yazmak bugüne kısmetmiş :)  Forumun sahip olduğu seviyeli üslup ve samimiyeti çok beğendiğimi özellikle belirtmek istiyorum.

Görüşmek dileğiyle,
Saygılar&Sevgiler
Değerli Kutay Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz

Merhaba,

Ankara'dan katıldım foruma, aracımı 2016 ekimde aldıktan sonra forumu takip etmeye başladım. Kafamdaki birçok soru işaretine cevap buldum.

Öncelikle herkese teşekkürler. Keşke almadan önce de haberdar olsaydım, app-connect golünü Doğuş'tan yemezdim :):)  

Umarım benim de bundan sonra başkalarına katkım olur, forumlarda görüşmek üzere...

Can. 

Merhaba,

Ankara'dan katıldım foruma, aracımı 2016 ekimde aldıktan sonra forumu takip etmeye başladım. Kafamdaki birçok soru işaretine cevap buldum.

Öncelikle herkese teşekkürler. Keşke almadan önce de haberdar olsaydım, app-connect golünü Doğuş'tan yemezdim :):)  

Umarım benim de bundan sonra başkalarına katkım olur, forumlarda görüşmek üzere...

Can. 
Değerli Can Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Aramiza Yeni katilan dostlar Hepiniz Hoşgeldiniz Golf e dair ne varsa bu forumda bulacaginiza emin olabilirsiniz . Selamlar saygilar.

Merhaba Arkadaşlar 

Ben alpay, nasipse 2013 1.6 tdi comfortline ile aranıza gebzeden katılacağım.

Forumu 1 aydır takip etmeye çalışıyorum. 

Sizlere şimdiye kadar yapılan bütün paylaşımlar için teşekkür ederim...

Kazasız belasız sürüşler hepinize...

Merhaba Arkadaşlar 

Değerli Alpay Hocam

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz. 

Merhaba Arkadaşlar 

Aramiza Hosgeldiniz Hocam [emoji1] [emoji106]

Merhaba ben Oğuz 32 izmirden ceptelefonu bilgisayar tamir ve satış

Merhaba arkadaşlar.Kısa bir süre önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile aranıza katıldım.Eski bir golf 5 ve golf 6 kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan dolayı mutluyum.Bu arada Ankaradayım.Herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Merhaba saygıdeğer golf tutkunu üstadlarım.

Aslında daha önce tanışmıştık. Fakat şimdi farklı bir durum ile uzun zamandır hayalini kurduğum golf'e sahip olmak durumu ile sizlerleyim. Bir hafta önce yorucu bir periyodu atlayıp kafamıza ve kesemize uygun gelen siyah bir golf'e sahip olduk. Nasipse aracımı genellikle eşim kullanacak. Benim için ise henüz ehliyet sahibi olmadığım için haziran'a kadar kaportayı sevmeye devam edeceğim :D . Arabam ile ilgili şuanlık en büyük isteğim "temizleyebilmek". Malum siyah renk ver malum zorlukları. Ama olsun ben uğraşmayı seviyorum. İnşallah en kısa sürede ehliyetimi alıp şimdiden hayalini kurduğum "İstanbul yaz" buluşmalarında aranızda olurum. 

Her kardeşime güzel sağlıklı sürüşler dilerim.

Selamlar,

İzmir'de yerleşik ve iş sebebiyle ara sıra da İstanbul'da yaşıyorum.

Golf6 tdi highline 105ps arabam 2012 model.

Elektronik müh. olmam ve arabalara aşırı ilgim sebebiyle hafif modifikasyonları seviyorum. Vagcom ile birkaç araçta değişiklikler yaptım ve uğraşmayı da seviyorum.

Forumdaki dostluklar ve paylaşımlar hem kaliteli, hem de seviyeli. Çift yönlü güzel paylaşımlara imza atılacağını düşünüyorum.

Herkese keyifli forumlar,
219f346bd9f5964852ed6342d915883f.jpg

Bu arada ismim Ahmet, 45 yaşındayım. Özellikle pasta cila ve boya koruma/bakım konuları da özel ilgi alanım olup ciddi bir ürün gamına sahibim...

Geri
Üst Alt