cemeskiyurt
Yeni Üye
- İsim
- Cem
Merhaba Arkadaslar ismim Cem istanbul danim 37 yaşındayım oto aksesuar isi ile uğraşıyorum
Merhaba Cem Hocam, dostlar arasına hoşgeldiniz.Merhaba Arkadaslar ismim Cem istanbul danim 37 yaşındayım oto aksesuar isi ile uğraşıyorum
Golf tutkusu dostlar arasına hoşgeldinizMerhaba Arkadaslar ismim Cem istanbul danim 37 yaşındayım oto aksesuar isi ile uğraşıyorum
Dostlar arasına hoşgeldiniz Hocam.Merhaba adım umutcan aranıza İstanbuldan katılıyorum. vw gurubu araçlar ve vag com ilgim var. Aracım octavia 1.6 mpi 2009 model bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
Değerli HocamMerhaba adım umutcan aranıza İstanbuldan katılıyorum. vw gurubu araçlar ve vag com ilgim var. Aracım octavia 1.6 mpi 2009 model bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
Mutlu son değil mutlu bir başlangıç aslında.Ben ibrahim , 23 yasindayim konyada oturuyoruz ve konya selcuk universitesi hukuk fakultesi son siniftayim . Bugun itibariyla dizel manuel highline beyaz aracla araniza katildim
Değerli Ahmet HocamSelamün Aleykum. 2016 model 1.6 TDI manuel beyaz comfortline ışık ve sürüş paketli aracımı 89.250 TL ye on gün önce aldım. Geçmişte Volkswagen hayranlığını çok eleştirirdim fakat aracımı aldıktan sonra hak verdim bu hayranlığa. Golf ailesine katılmak gerçekten bir ayrıcalık. Herkese selamlar
Cok tesekkur ederim Murat hocam , aynen oyle olacagindan suphem yokMutlu son değil mutlu bir başlangıç aslında.
Keyfiniz daim ve Hayırlı olsun
En ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere.Burası bir Forumdan da öte Aile sıcaklığında bir ortama sahip. Güzel dilekleriniz için Teşekkür ediyoruz hocam :'(Buradan birçok insan istifade ediyor. Yapılan hizmet takdire şayan. Allah razı olsun emeği geçenlerden.
Değerli HocamHerkese merhaba. Ben neco bugün itibariyle ben de 2016 model 1.4 TSI ACT DSG Comfortline +sürüş konfor+ışık görüş paketli aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım.