Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba Arkadaslar ismim Cem istanbul danim 37 yaşındayım oto aksesuar isi ile uğraşıyorum 

Merhaba adım umutcan aranıza İstanbuldan katılıyorum. vw gurubu araçlar ve vag com ilgim var. Aracım octavia 1.6 mpi 2009 model bilgilerinizden  faydalanmak istiyorum.

Merhaba adım umutcan aranıza İstanbuldan katılıyorum. vw gurubu araçlar ve vag com ilgim var. Aracım octavia 1.6 mpi 2009 model bilgilerinizden  faydalanmak istiyorum.
Değerli Hocam

Dostlar arasına hoş geldiniz. 

Selamün Aleykum. 2016 model 1.6 TDI manuel beyaz comfortline ışık ve sürüş paketli aracımı 89.250 TL ye on gün önce aldım. Geçmişte Volkswagen hayranlığını çok eleştirirdim fakat aracımı aldıktan sonra hak verdim bu hayranlığa. Golf ailesine katılmak gerçekten bir ayrıcalık. Herkese selamlar  

Ben ibrahim , 23 yasindayim konyada oturuyoruz  , aslen nevsehirliyiz ve konya selcuk universitesi hukuk fakultesi son siniftayim . Bugun itibariyle dizel manuel highline beyaz aracla araniza katildik babam emekli olunca araba arama calismalarini boylece sonladirmis olduk hayirlisiyla 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben ibrahim , 23 yasindayim konyada oturuyoruz ve konya selcuk universitesi hukuk fakultesi son siniftayim . Bugun itibariyla dizel manuel highline beyaz aracla araniza katildim 
Mutlu son değil mutlu bir başlangıç aslında. 

Keyfiniz daim ve Hayırlı olsun 

Selamün Aleykum. 2016 model 1.6 TDI manuel beyaz comfortline ışık ve sürüş paketli aracımı 89.250 TL ye on gün önce aldım. Geçmişte Volkswagen hayranlığını çok eleştirirdim fakat aracımı aldıktan sonra hak verdim bu hayranlığa. Golf ailesine katılmak gerçekten bir ayrıcalık. Herkese selamlar  
Değerli Ahmet Hocam 

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz 

Hayırlı olsun 

Buradan birçok insan istifade ediyor. Yapılan hizmet takdire şayan. Allah razı olsun emeği geçenlerden. 

Buradan birçok insan istifade ediyor. Yapılan hizmet takdire şayan. Allah razı olsun emeği geçenlerden. 
En ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere.Burası bir Forumdan da öte Aile sıcaklığında bir ortama sahip. Güzel dilekleriniz için Teşekkür ediyoruz hocam  :'(

Herkese merhaba. Ben neco bugün itibariyle ben de 2016 model 1.4 TSI ACT DSG Comfortline +sürüş konfor+ışık görüş paketli aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım.

Herkese merhaba. Ben neco bugün itibariyle ben de 2016 model 1.4 TSI ACT DSG Comfortline +sürüş konfor+ışık görüş paketli aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım.
Değerli Hocam 

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Geri
Üst Alt