Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Değerli Hocam
Sondan başlayalım.
Kesinlikle etkiler.
5 binden sonra 1 litre kadar düşecek.
TSI araçlarda düşen sıcaklık değerleri ile yakıt tüketimi ters orantılıdır. Kış esnasında soğuyan havadan ve kış lastiklerinizi varsa onun için de 1 litre eklemeli.
18 inch jantlar ve ona uygun lastikler için de 0.5 litre ekleyebilirsiniz.
Aydınlatma konusunda ķendisini artık  duayen olarak anabileceğiniz  değerli Dostumuzu davet edelim.
@MSE Muhammed Hocamı 
Hocam tekrar merhaba değerli bilgilerinizden ben de faydalanmak istedim. Aracım 1.4 tsi dsg yakıt biraz fazla gibi geldi. Aracım henüz 2500 km de 5000 km den sonra düşer demişsiniz ancak hız önemli mi şehir içi kullanıyorum en fazla 100 km hıza çıkıyorum. Demek istediğim illa motoru açmak için basmak mı Laz'ım yoksa belli bir km mi yapmak lazım şimdiden teşekkürler.

Hocam tekrar merhaba değerli bilgilerinizden ben de faydalanmak istedim. Aracım 1.4 tsi dsg yakıt biraz fazla gibi geldi. Aracım henüz 2500 km de 5000 km den sonra düşer demişsiniz ancak hız önemli mi şehir içi kullanıyorum en fazla 100 km hıza çıkıyorum. Demek istediğim illa motoru açmak için basmak mı Laz'ım yoksa belli bir km mi yapmak lazım şimdiden teşekkürler.
Değerli Hocam

Aracınızın yağ yakmadan uzun sure kullanabilmek icin Rodaj konusunda dikkatli olmakta fayda var.

İlk bilmeniz gereken motoru açmak veya motorun sağır olması gibi şeyleri unutmak.

İşte size gereken tüm bilgiler burada.

Merhaba arkadaşlar. Niğde'den selamlar. İsmim Emre. 36 Yaşındayım. Aracımı alalı 1 ay oldu. Aranızda olmaktan mutluyum.

Tüm forumdaşlara iyi akşamlar.

Ben Adnan Tolkun

İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum,ticaretle uğraşıyorum .

Bu yaşıma kadar bir çok arabam oldu her türlü marka ve model otomobil kullanma imkanına sahip oldum alfasından fiatına aklınıza gelebilecek her türlü aracı kullandım.

Şubat 2016 tarihinden beri bu sıcak dostlukların pekiştiğini foruma üyeyim ve zannımca yaşça hepinizden olgunum (yaşlı değil) :)) 57 :))

Saygı ve seviyeli dostlukların devam etmesi dileklerimle.

Golf 7 1.4 Tsi 125 hp Bluemotion Highline

2016

Son düzenleme:
Ben Adnan Tolkun
İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum,ticaretle uğraşıyorum www.volado.com.tr bahçe malzemeleri ithalatı.
Bu yaşıma kadar bir çok arabam oldu her türlü marka ve model otomobil kullanma imkanına sahip oldum alfasından fiatına aklınıza gelebilecek her türlü aracı kullandım.
Uzun yıllar İtalya'da yaşadım,okul iş aile bir çok etken beni o güzel ülkeye bağladı ve hala bir ayağım İtalya'da.
Dünyada gezip görmediğim çok az ülke kalmıştır,bununla beraber İstanbul gibisi yok tabikide
)
Şubat 2016 tarihinden beri bu sıcak dostlukların pekiştiğini foruma üyeyim ve zannımca yaşça hepinizden olgunum (yaşlı değil)
) 57
)
ps.jesi,İtalya'da ikamet ettiğim kasabanın adıdır.
2016

Adnan abim baştacısın şiddetle alkışlıyorum seni

Ben Adnan Tolkun

İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum,ticaretle uğraşıyorum www.volado.com.tr bahçe malzemeleri ithalatı.

Uzun yıllar İtalya'da yaşadım,okul iş aile bir çok etken beni o güzel ülkeye bağladı ve hala bir ayağım İtalya'da.

Dünyada gezip görmediğim çok az ülke kalmıştır,bununla beraber İstanbul gibisi yok tabikide :))

Şubat 2016 tarihinden beri bu sıcak dostlukların pekiştiğini foruma üyeyim ve zannımca yaşça hepinizden olgunum (yaşlı değil) :)) 57 :))

ps.jesi,İtalya'da ikamet ettiğim kasabanın adıdır.

2016
Değerli Adnan Hocam

Enerjinize 

Ama en önemlisi

Hayat enerjinize hayranım. 

Allah nazardan saklasın 

Merak ediyorum kaynağını...

Gençlik iksirini?

Geri
Üst Alt