@Fatih Süzer Hocam aramıza hoşgeldiniz.Selam arkadaşlar ben Hakan KONUŞUK Tokat tan gruba katılmaktan onur duydum. VW geçmişim (1999 6n 1.6 polo hb, 2004 9n 1.4 polo hb, 2008 mk5 golf fsı mıdlıne , 2015 mk7 golf 1.4 tsı comfortlıne) çok eskilere dayanıyor fakat iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabiliyorum. Bu araç ve konularla ilgili sorusu olanlara tecrübem kadarı ile yardımcı olmaya ve paylaşıma hazırım...Saygılar...
Değerli Hacı Murat Hocam;Tokat meka vw ucretle acılıyor diyor. Direksiyonda sesli komut var. Bilmiyolar ozman @silvershadow ücretledemi acılmıyor
Ozel olarak sipariş verilirse, Gerigörüş kamerası veya Dynaudio ses sistemi opsiyonel donanımlarından herhangi biri olan tüm araçlarda vardır@silvershadowhocam peki 6.5. İnc ekranların hiç birindemi yok . Yoksa karısıkmı. Bayi beni hiç bilgilendirmedi sordugumda türkiyede bu yok denildi.
Aramıza hoşgeldiniz Hocam. Aracınız hayırlı olsun.Herkese selamlar. Henüz bugün katıldım aranıza. İstanbul'da yaşıyorum 35 yaşındayım. Öğretmenim. Kısmetse haftaya sipariş verdiğim 1.2 comfordline araç ile aranızda olacağım. Şimdiden herkese saygılar.