Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Aranıza yenı katıldım arkadaslar herkese selamlar. Tokattan katılıyorm 2016 beyaz golf 1.4 125 bg tsi highline cam tavanlı golf var. Anestezistim. Yane saglıkcıyım. ( daha önce 1998 golf 2002 golf kullandım)

IMG_0279.JPG

@Hacımurat60 Dostlar arasına hoşgeldiniz Hocam. :)  Tokat'ta sayı giderek artıyor. :)  

Selam arkadaşlar ben Hakan KONUŞUK Tokat tan gruba katılmaktan onur duydum. VW geçmişim (1999 6n 1.6 polo hb, 2004 9n 1.4 polo hb, 2008 mk5 golf fsı mıdlıne , 2015 mk7 golf 1.4 tsı comfortlıne) çok eskilere dayanıyor fakat iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabiliyorum. Bu araç ve konularla ilgili sorusu olanlara tecrübem kadarı ile yardımcı olmaya ve paylaşıma hazırım...Saygılar... 
@Fatih Süzer Hocam aramıza hoşgeldiniz. :D

@fcsrn tesekkür ederim hocam bu app connect car play ile ilgili nereden bilgi sahibi olabilirimarastırdım anlayamadm 

IMG_0463.JPG

Tokat meka vw ucretle acılıyor diyor. Direksiyonda sesli komut var. Bilmiyolar ozman @silvershadow ücretledemi acılmıyor

Tokat meka vw ucretle acılıyor diyor. Direksiyonda sesli komut var. Bilmiyolar ozman @silvershadow ücretledemi acılmıyor
Değerli Hacı Murat Hocam;

keşke yanılsam...

Direksiyondaki sesli komut tuşu tüm Highline direksiyonlarında bulunsa da sadece solunda mute tuşu olmayanlarda aktif olarak kullanılır

@silvershadowaynen hocam hakkısın . Yetkili servisler bile bu durumdan habersiz. Gecmiş olsun bizlere bazen cok kızıyorum bilgi bile alamıyıroz servisten yanlıs bilgi veriyolwr

@silvershadowhocam peki 6.5. İnc ekranların hiç birindemi yok . Yoksa karısıkmı. Bayi beni hiç bilgilendirmedi sordugumda türkiyede bu yok denildi.

@silvershadowhocam peki 6.5. İnc ekranların hiç birindemi yok . Yoksa karısıkmı. Bayi beni hiç bilgilendirmedi sordugumda türkiyede bu yok denildi.
Ozel olarak sipariş verilirse, Gerigörüş kamerası veya Dynaudio ses sistemi opsiyonel donanımlarından herhangi biri olan tüm araçlarda vardır

Herkese selamlar. Henüz bugün katıldım aranıza. İstanbul'da yaşıyorum 35 yaşındayım. Öğretmenim. Kısmetse haftaya sipariş verdiğim 1.2 comfordline araç ile aranızda olacağım. Şimdiden herkese saygılar.

Geri
Üst Alt