Ben Kimim? / Tanışma Konusu

herkese merhabalar ismim Gülter Bölükbaşı araanıza Bursa dan katılmaktayım 1977 doğumluyum.GOLF 7 TDI DSG HIGHLINE ile aranıza katılmaktayım..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba arkadaşlar Konya da ikamet ediyorum. Denizliliyim. Aracımı Temmuz 1 de aldım ve uzun zamandir forumu takip ediyorum. Aranıza da bugünden itibaren katilMış bulunuyorum.

Studio_20161227_151715.png

Merhaba Arkadaşlar ismim Atilla Ankara'da oturuyorum, 1-2 aydır forumu uzaktan takip ediyordum. 1 ay önce golf aldım 1.2 tsi dsg.

Merhaba arkadaşlar Konya da ikamet ediyorum. Denizliliyim. Aracımı Temmuz 1 de aldım ve uzun zamandir forumu takip ediyorum. Aranıza da bugünden itibaren katilMış bulunuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 8521
Değerli Hocam,

Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz 

Kocaman bir maşallah yakışıklıya  :Allahnazardansaklasın

Merhaba adım Yavuz
Malatyalıyım İstanbulda yaşıyorum.1.6 TDI Tiguanım var.Forumu composition media ile ilgili araştırma yaparken keşfettim.Şimdi ufak ufak konuları baştan okuyup bilgilenmeye çalışıyorum.Gerçekten samimi bir ortamı var bu forumun İNŞALLAH bu her daim böyle devam eder.Neden Tiguanle bu forumdasın diyenlere Golfün hormonlu hali,şişman abisi desem yeterli olur heralde [emoji23]
Herkese iyi forumlar.

Merhaba adım Yavuz
Malatyalıyım İstanbulda yaşıyorum.1.6 TDI Tiguanım var.Forumu composition media ile ilgili araştırma yaparken keşfettim.Şimdi ufak ufak konuları baştan okuyup bilgilenmeye çalışıyorum.Gerçekten samimi bir ortamı var bu forumun İNŞALLAH bu her daim böyle devam eder.Neden Tiguanle bu forumdasın diyenlere Golfün hormonlu hali,şişman abisi desem yeterli olur heralde
emoji23.png

Herkese iyi forumlar.
Aramıza hoşgeldiniz Hocam. :)

Bizde araç ikinci planda, samimiyet, dostluk, hoşgörü olsun araç olmasa da olur. ;)

Merhaba adım Yavuz
Malatyalıyım İstanbulda yaşıyorum.1.6 TDI Tiguanım var.Forumu composition media ile ilgili araştırma yaparken keşfettim.Şimdi ufak ufak konuları baştan okuyup bilgilenmeye çalışıyorum.Gerçekten samimi bir ortamı var bu forumun İNŞALLAH bu her daim böyle devam eder.Neden Tiguanle bu forumdasın diyenlere Golfün hormonlu hali,şişman abisi desem yeterli olur heralde
emoji23.png

Herkese iyi forumlar.
Değerli Yavuz Hocam 

Dostlar arasına hoş geldiniz. 

Altyapı aynı olduğu için teknik özelliklerin pek çoğunun buradan da öğrenebilirsiniz. 

Tiguan tutkusu konusunda da fotoğraf yorum ve paylaşımlarınızı bekleriz.

Geri
Üst Alt