- İsim
- MELİH
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldinizMerhabalar Konya'dan Ahmet ben.
Bende 10 günlük golf sahibiyim aynı hisler bend ede var??Golfümün camlarına, panjura ve ızgaraya krom çıta uyguladım. Gündüz farınıda pw24w beyaz led ile değiştirdim. Beyaz led arıza ışığı yakmadı yalnız ilerde garanti için sıkıntı oluştururmu? bu benim ilk sıfır arabam değil ama arabam hiç km yapmasın hep yeni kalsın istiyorum 8D golf sahibi olanlarda bu normalmi?
Hayırlı olsun hemşerim güle güle binin.Merhabalar ,
Adım Ünsal , geçen hafta hanım ben sedan araç sevmiyorum , hatchback alalım deyince bu hafta bir baktık 1,2TSI bir Allstar sahibi olmuşuz.
Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim
Tekirdağ / Çorlu
Ekli dosyayı görüntüle 8080
Teşekkür ederim bilmukabeleHayırlı olsun hemşerim güle güle binin.
Değerli Hocam@silvershadow merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah güzel dostluklar arkadaşlıklar ediniriz inşallah
Aramıza hoş geldiniz.İsmim Mahmut 89 Model Adana üretimiyim ve Adana'da yaşıyorum . 2015 model 1.6 tdi A3 Sportback kullanıyorum . İşim yok hobilerimle meşgulüm .
Hoş bulduk.Aramıza hoş geldiniz.
Değerli Mahmut Hocamİsmim Mahmut 89 Model Adana üretimiyim ve Adana'da yaşıyorum . 2015 model 1.6 tdi A3 Sportback kullanıyorum . İşim yok hobilerimle meşgulüm .
Hoş bulduk .Değerli Mahmut Hocam
Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz