Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Selamlar ismim Gökhan Kırşehirde yaşıyorum.  Çarşamba günü 1.2 TSİ dsg aracımı teslim aldım. Makyajlı kasayı bekleyecek kadar sabrım kalmamıştı.  Saf beyaz, Shetland döşeme, cam tavan, ışık görüş, sürüş konfor, led stoplar ve katlanır yan aynalar, 6,5 ekran, geri görüş kamerası, 18" durban, spor süspansiyon, bi xenon basic ön farlar. Sonunda benimde bir golfüm oldu :'(

IMG_9385.JPG

IMG_9386.JPG

Selamlar ismim Gökhan Kırşehirde yaşıyorum.  Çarşamba günü 1.2 TSİ dsg aracımı teslim aldım. Makyajlı kasayı bekleyecek kadar sabrım kalmamıştı.  Saf beyaz, Shetland döşeme, cam tavan, ışık görüş, sürüş konfor, led stoplar ve katlanır yan aynalar, 6,5 ekran, geri görüş kamerası, 18" durban, spor süspansiyon, bi xenon basic ön farlar. Sonunda benimde bir golfüm oldu :'(

Ekli dosyayı görüntüle 8143

Ekli dosyayı görüntüle 8144
Maşallah 

Golf'ünüzü güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte kullanmanızı dilerim. 

Hayırlı olsun 

:Allahnazardansaklasın

Golf'ünüzü güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte kullanmanızı dilerim. 

Hayırlı olsun Değerli Cem Hocam 

Kafama takılan bir şey var. Gündüz farları ve kısa farlar auto konumunda aynı anda yanmıyor. Kısa farlar devreye girince gündüzler kapanıyor bunu değiştirip ikisini aynı anda açabiliyormuyuz. Birde aracımı İstanbul'dan Kırşehir'e getirirken yaklaşık 700 km yol yaptım. Ortalama 7.0 lt yaktı. Bir önceki aracım 1.2 tsi manuel jetta benzer sürüşle 6 civarı yakıyordu. Aracın yeni olması yakıtı etkilemişmidir.

Kafama takılan bir şey var. Gündüz farları ve kısa farlar auto konumunda aynı anda yanmıyor. Kısa farlar devreye girince gündüzler kapanıyor bunu değiştirip ikisini aynı anda açabiliyormuyuz. Birde aracımı İstanbul'dan Kırşehir'e getirirken yaklaşık 700 km yol yaptım. Ortalama 7.0 lt yaktı. Bir önceki aracım 1.2 tsi manuel jetta benzer sürüşle 6 civarı yakıyordu. Aracın yeni olması yakıtı etkilemişmidir.
Değerli Hocam

Sondan başlayalım.

Kesinlikle etkiler.

5 binden sonra 1 litre kadar düşecek.

TSI araçlarda düşen sıcaklık değerleri ile yakıt tüketimi ters orantılıdır. Kış esnasında soğuyan havadan ve kış lastiklerinizi varsa onun için de 1 litre eklemeli.

18 inch jantlar ve ona uygun lastikler için de 0.5 litre ekleyebilirsiniz.

Aydınlatma konusunda ķendisini artık  duayen olarak anabileceğiniz  değerli Dostumuzu davet edelim.

@MSE Muhammed Hocamı 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gökhan hocam hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Maşallah çok güzel görünüyor.
Gördüğüm kadarıyla bi-xenon basic farlara sahipsiniz. Bu farlar fabrika böyle ayarlanmış olarak geliyor ancak tabiki bunu değiştirebiliriz. Size 16.8 versiyon vag.com kablosu lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bence nasıl hızlı gittiğinizi hissetmediniz ;)  yoksa uzun yolda 7 çok.

Merhaba dostlar, 2016 model pasifik mavi tdi dsg ile aranıza katıldım. Sadece 2 gün oldu ve bilgiye açım :) Adana'da ikamet ediyorum .  

Golfümün camlarına, panjura ve ızgaraya krom çıta uyguladım. Gündüz farınıda pw24w beyaz led ile değiştirdim. Beyaz led arıza ışığı yakmadı yalnız ilerde garanti için sıkıntı oluştururmu? bu benim ilk sıfır arabam değil ama arabam hiç km yapmasın hep yeni kalsın istiyorum  8D   golf sahibi olanlarda bu normalmi?

Golfümün camlarına, panjura ve ızgaraya krom çıta uyguladım. Gündüz farınıda pw24w beyaz led ile değiştirdim. Beyaz led arıza ışığı yakmadı yalnız ilerde garanti için sıkıntı oluştururmu? bu benim ilk sıfır arabam değil ama arabam hiç km yapmasın hep yeni kalsın istiyorum  8D   golf sahibi olanlarda bu normalmi?
Bu sitedeki çoğu kullanıcı sizin gibi hocam :)

Garanti olarak sıkıntı çıkarmaz. Yeterki taktığınız ürün kaliteli olsun.

Geri
Üst Alt