Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@kickergls hocam hoşgeldiniz aramıza, aracınız ile kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim :'(

Aslında bu tekrardan bir merhaba deyiş.

Bundan 20 ay önce @silvershadow hocamın yardımıyla bir golf sahibi olmuştum. DH de dolu dolu dmleri ile beni yönlendirmişti, sağ olsun bütçemizin yettiği kadar bir araç (1.2 TSI DSG Comfortline) alabildik. 

İlk aylarda mide bulandırıcı bazı olaylar yaşasak bile mavişimi seviyorum. 30.000 bakım sırasında hatırladım ki burayı baya bir boşlamışım. Bir geri döneyim, bu aileye tekrar katılayım dedim. 

@yusuf hocamla da bir kaç kez forum üzerinden konuşmuşluğumuz vardı. Onun dışında diğer arkadaşlarla pek bir iletişimim olmamıştı. Umarım bundan sonra iletişim halinde oluruz. 

Hepinize iyi akşamlar. Herkese tekrardan merhabalar.

Aslında bu tekrardan bir merhaba deyiş.

Bundan 20 ay önce @silvershadow hocamın yardımıyla bir golf sahibi olmuştum. DH de dolu dolu dmleri ile beni yönlendirmişti, sağ olsun bütçemizin yettiği kadar bir araç (1.2 TSI DSG Comfortline) alabildik. 

İlk aylarda mide bulandırıcı bazı olaylar yaşasak bile mavişimi seviyorum. 30.000 bakım sırasında hatırladım ki burayı baya bir boşlamışım. Bir geri döneyim, bu aileye tekrar katılayım dedim. 

@yusuf hocamla da bir kaç kez forum üzerinden konuşmuşluğumuz vardı. Onun dışında diğer arkadaşlarla pek bir iletişimim olmamıştı. Umarım bundan sonra iletişim halinde oluruz. 

Hepinize iyi akşamlar. Herkese tekrardan merhabalar.
Değerli Hocam 

Bugünkü İzmir buluşmasında yeniden gördüm ki sadece benzer zevklere sahip veya benzer öncelikleri sahip olmaktan ötesinde bir çok ortak noktaya sahibiz.

Siz de yeniden Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz.

Merhabalar , 

Adım Ünsal , geçen hafta hanım ben sedan araç sevmiyorum , hatchback alalım deyince bu hafta bir baktık 1,2TSI bir Allstar sahibi olmuşuz. 

Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim :)

Tekirdağ / Çorlu

20161118_181450.jpg

Merhabalar , 

Adım Ünsal , geçen hafta hanım ben sedan araç sevmiyorum , hatchback alalım deyince bu hafta bir baktık 1,2TSI bir Allstar sahibi olmuşuz. 

Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim :)

Tekirdağ / Çorlu

Ekli dosyayı görüntüle 8080
Maşallah hocam. En sevdiğim renk, üstüne bir de cam tavan...

Hayırlı olsun güle güle binin.

Fenerbahçeli misiniz denk mi geldi. :)

Maşallah hocam. En sevdiğim renk, üstüne bir de cam tavan...

Hayırlı olsun güle güle binin.

Fenerbahçeli misiniz denk mi geldi. :)
Teşekkürler :)

Fenerliyim ama çok fanatik değilim , bi başkanın adını biliyorum o kadar , yine de FB olsun istedim :)

Merhabalar , 
Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim [emoji4]
Tekirdağ / Çorlu
/monthly_2016_11/20161118_181450.thumb.jpg.cb20a3eef63221a9c01e6fdbd239b5df.jpg
Hayırlı olsun aracınız. İyi günlerde kullanmanız dileği ile, hoş geldiniz [emoji106]

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar , 

Tekirdağ / Çorlu

Ekli dosyayı görüntüle 8080
Değerli ünsal Hocam

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz 

Güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte kullanmanızı dilerim 

Hayırlı olsun 

Geri
Üst Alt