Değerli HocamAslında bu tekrardan bir merhaba deyiş.
Bundan 20 ay önce @silvershadow hocamın yardımıyla bir golf sahibi olmuştum. DH de dolu dolu dmleri ile beni yönlendirmişti, sağ olsun bütçemizin yettiği kadar bir araç (1.2 TSI DSG Comfortline) alabildik.
İlk aylarda mide bulandırıcı bazı olaylar yaşasak bile mavişimi seviyorum. 30.000 bakım sırasında hatırladım ki burayı baya bir boşlamışım. Bir geri döneyim, bu aileye tekrar katılayım dedim.
@yusuf hocamla da bir kaç kez forum üzerinden konuşmuşluğumuz vardı. Onun dışında diğer arkadaşlarla pek bir iletişimim olmamıştı. Umarım bundan sonra iletişim halinde oluruz.
Hepinize iyi akşamlar. Herkese tekrardan merhabalar.
hoşbulduk teşekkür ederim@kickergls hocam hoşgeldiniz aramıza, aracınız ile kazasız belasız mutlu sürüşler dilerim :'(
Maşallah hocam. En sevdiğim renk, üstüne bir de cam tavan...Merhabalar ,
Adım Ünsal , geçen hafta hanım ben sedan araç sevmiyorum , hatchback alalım deyince bu hafta bir baktık 1,2TSI bir Allstar sahibi olmuşuz.
Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim
Tekirdağ / Çorlu
Ekli dosyayı görüntüle 8080
TeşekkürlerMaşallah hocam. En sevdiğim renk, üstüne bir de cam tavan...
Hayırlı olsun güle güle binin.
Fenerbahçeli misiniz denk mi geldi.
Hayırlı olsun aracınız. İyi günlerde kullanmanız dileği ile, hoş geldiniz [emoji106]Merhabalar ,
Adım Ünsal , geçen hafta hanım ben sedan araç sevmiyorum , hatchback alalım deyince bu hafta bir baktık 1,2TSI bir Allstar sahibi olmuşuz.
Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim [emoji4]
Tekirdağ / Çorlu
/monthly_2016_11/20161118_181450.thumb.jpg.cb20a3eef63221a9c01e6fdbd239b5df.jpg
Değerli ünsal HocamMerhabalar ,
Siparişten sonra forumu gezmeye başladım araç gelmeden birşey yazmak istemedim. Kontak çevirdikten sonra bir merhaba demek istedim
Tekirdağ / Çorlu
Ekli dosyayı görüntüle 8080
Sende hoşgeldin , donanımhaber üzerinden yazışmıştık appconnect hakkında
evet şimdi hatırladım :'( tekrar hoşgeldinizSende hoşgeldin , donanımhaber üzerinden yazışmıştık appconnect hakkında