Fırat Kazancı
Yeni Üye
Degerli Alper Hocamarkadaşlar selam ben Alper. 2014 yılından beridir golf kullanıyorum. 1 hafta önce golf 7 ye level atladım istanbul halkalı yöresindeyim.
2016 1.6 tdi highline pasifik mavi
Değerli Fırat HocamMerhaba arkadaşlar,
Adım Fırat , 30 yaşındayım samsundan katıldım aranıza. Otomotiv sektöründe satış danışmanı olarak çalışıyorum. Samsunlu dostlarımı beklerim.
Öncelikle yıllardır forumları takip eden biri olarak adminlerin ve üyelerin ellerine sağlık. Seviyeli dolu dolu bir forum oluşturulmuş.
yaklaşık 15 yıldır vag ailesi araç kullanıyorum ( 3 yıllık mk7 fiesta hariç ) Şuanki aracım Rapid spaceback. umarım bu araçla aranızda olmamda bir sakınca yoktur.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Değerli Tuna HocamAdım Tuna. 2014 Ekim ayından beri Golf kullanıyorum. Bartın'da ikamet etmekteyim. Zaten plakadan da belli Aracıma bugüne kadar sadece plaka ve 35mm Eibach Pro kit yay taktırabildim. İnşallah gündüz ve dönüş farlarımı değiştirmeyi düşünüyorum.
Değerli Yiğit HocamArkadaslar merhaba! Sizi bayadir takip ediyorum ama katilmak buguneymis. Ismim yigit ankara da yasiyorum. 24 yasindayim ve elektrik elektronik muhendisligi ogrencisiyim. Oglusuma gelirsek 2014 model comfortline Golf. Hepinize tekrar merhaba s=bigstar
Berkay Hocam;Herkese merhabalar,İzmir Karşıyaka'dan Berkay ben.2012 fiestamı sattıktan sonra c sınıfı araç arayışında forumunuzdan çok faydalandım.Leon fr mı,golf 1.4 mü,1.2 mi derken , 2015 model 10bin km'de 1.2 tsi sürüş komfor ve ışık paketli aracımla aranıza katıldım.Herkese kazasız belasız sürüşler.
Konuyu gördüm katılmaya çalışacağım daha 2 hafta var zaten kesin olarak gelip gelmeyeceğimi konuda da belirtirim hocam.Berkay Hocam;
Golf tutkunu Dostlarım arasına hoş geldiniz.
13 kasımda yapacağımız buluşmaya siz de davetlisiniz.
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz Değerli HocamHerkese merhabalar ismim Ömer. Forumu uzun zamandır takip ediyordum katılmak bugüne nasip oldu. Geçen yıl Murat hocam aracı alırken dh'den çok yardımcı olmuştu onun sayesinde çok şey öğrendik. Çok önceden foruma davet etmişti beni kattılmak bugüneymiş. Herkese iyi forumlar.
Hoşbuldum hocam sağolun. Bu arada imza ekleme nasıl oluyor ?Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz Değerli Hocam
Değerli Hocam;Hoşbuldum hocam sağolun. Bu arada imza ekleme nasıl oluyor ?