Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@windshear Hocam hoşgeldiniz detailing konusunda tecrubelerinizden faydalanmak isteriz.. Araç sıfır geldiğinde bayi nasıl bir işlem uyguluyor temizlik için, Ben sıfır aldığımda aracın temizliği hiç iyi değildi kendim yıkadım öyle kendine geldi araç. Fakat mum oluyor sanırım araçlarda benim marspiyel kısmında Hala gözüküyor. 

@Hk80 Öncelikle daha önce VW almadığımı söylemeliyim. 

2x308 - Focus - CMax alımlarında genelde sağında solunda köpükler, yeni 308 in sadece bagaj kapağına yapıştırılmış beyaz koruyucu folyo/bez vardı. Ama hepsi pisti :)  

Bakalım VW de nasıl oluyor bende merak ediyorum doğrusu. 

@Hk80 Öncelikle daha önce VW almadığımı söylemeliyim. 

2x308 - Focus - CMax alımlarında genelde sağında solunda köpükler, yeni 308 in sadece bagaj kapağına yapıştırılmış beyaz koruyucu folyo/bez vardı. Ama hepsi pisti :)  

Bakalım VW de nasıl oluyor bende merak ediyorum doğrusu. 
Tamamdır deneyimlerinizi merakla bekliyorum  hayırlı olsun. 

@silvershadow

Hocam bilmiyorum forum ismi paylaşsak reklam mı olur ancak, 2009 dan beri aktif olarak "Detailing" dünyası içindeyim. Bu süreç zarfında 4 araç tesliminde bulundum, hiçbirinde aracı yıkattırmadım. Tırdan geldiği gibi aldım. Yoksa malumunuz... 

Aracı teslim aldığımın ertesinde aklımdaki plan - 3M VentureShield ön kaput filmi(komple) + Tüm boyalı yüzeyi Nanolex Si3d ile kaplamak. 

Hali hazır şu an kullandığım 2015 308 aracımda da Gtechniq Crystal Serum Light Black uygulaması yapmıştım. Tavsiye ederim :)
Bu forumda iyi olan hicbirşey reklam olmaz hocam. ;)  

Merhaba,

Adım Burak. Forumu dikkatle takip ediyorum. Ben Ankara' da yaşıyorum. Kısmet olursa DSG Highline düşünüyorum. Şu an araştırma safhasındayım. Forumu ezberliyorum denilebilir. :'(

Merhaba,

Adım Burak. Forumu dikkatle takip ediyorum. Ben Ankara' da yaşıyorum. Kısmet olursa DSG Highline düşünüyorum. Şu an araştırma safhasındayım. Forumu ezberliyorum denilebilir. :'(
Değerli Burak Hocam;

Golf tutkunu Dostlarım arasına hoş geldiniz. 

Dsg donanımda mutlaka sürüş profili seçme özelliği almanız gerektiğini de hatırlatayım.

Ekstra donanım düşünüyor musunuz?

Verilen sipariş kısmına konu açarsanız forumdaşlarımız zevkle fikirlerini bildireceklerdir.

Değerli Burak Hocam;

Golf tutkunu Dostlarım arasına hoş geldiniz. 

Dsg donanımda mutlaka sürüş profili seçme özelliği almanız gerektiğini de hatırlatayım.

Ekstra donanım düşünüyor musunuz?

Verilen sipariş kısmına konu açarsanız forumdaşlarımız zevkle fikirlerini bildireceklerdir.
Çok teşekkürler.Aklımdaki özellikler şu şekilde, motor için TSI düşünebilirim. Şu anki aracımla 3 senede 50.000 km yaptım. Dize ve TSI ın kendine göre avantajları var tabii ki. İnşallah kısa zamanda fikrim oluşacak diye düşünüyorum.

4.jpg

Merhaba,

Hocam golf ailesine hoş geldiniz. Bizlerde golf tutkunu olarak ankara da  yaşıyoruz, kısmet olursa sizinle de tanışırız inşallah . İletiniz de golf almanın arefesinde olduğunuzdan bahsetmişsiniz araç almak için yardım gerekirse  aklınıza takılan birşey olursa foruma ek olarak biz de yardımcı oluruz. Baktığınız dizel araç maşallah baya bi dolu böylesi bi aracı almak herkese nasip olmaz forumda sizin doldurduğunuz gibi bi araca @ansolak ahmet hocam sahip. Eğer 2. el araç düşünürseniz ahmet hocam aracını satıyor bi incelemenizi tavsiye ederim. Forum da bilinen bir araç. Aracın illanı ve numarası aşağıdaki gibidir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bu-kadar-opsiyonlu-tek-arac-euro-6-dizel-dsg-329874474/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Merhaba arkadaşlar,

Adım Fırat , 30 yaşındayım samsundan katıldım aranıza. Otomotiv sektöründe satış danışmanı olarak çalışıyorum. Samsunlu dostlarımı beklerim.

Öncelikle yıllardır forumları takip eden biri olarak adminlerin ve üyelerin ellerine sağlık. Seviyeli dolu dolu bir forum oluşturulmuş.

yaklaşık 15 yıldır vag ailesi araç kullanıyorum ( 3 yıllık mk7 fiesta hariç :)  ) Şuanki aracım Rapid spaceback.  umarım bu araçla aranızda olmamda bir sakınca yoktur. 

Herkese iyi forumlar dilerim.

Reklam olmasın diye yazmak istemedim , vag grubu değil sakıncası yoksa yazabilirim ama :)

Merhaba arkadaşlar,

Adım Fırat , 30 yaşındayım samsundan katıldım aranıza. Otomotiv sektöründe satış danışmanı olarak çalışıyorum. Samsunlu dostlarımı beklerim.

Öncelikle yıllardır forumları takip eden biri olarak adminlerin ve üyelerin ellerine sağlık. Seviyeli dolu dolu bir forum oluşturulmuş.

yaklaşık 15 yıldır vag ailesi araç kullanıyorum ( 3 yıllık mk7 fiesta hariç :)  ) Şuanki aracım Rapid spaceback.  umarım bu araçla aranızda olmamda bir sakınca yoktur. 

Herkese iyi forumlar dilerim.
Aramıza hoş geldiniz hocam :'(

Geri
Üst Alt