Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Değerli Hocam;

PC den giriyorsanız  üstteki bantta kırmızı okla işaretli kısmı tıklayınca üstteki menüler arasında "hesap ayarlarım" içerisinde

Ekli dosyayı görüntüle 7080

Cepten giriyorsanız sağ üst köşedeki menü içerisinde Hesabım başlığı içerisinde, "hesap ayarlarım" içerisinde
Sağolun hocam imzayı oluşturdum.

Hosgeldiniz hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhabalar adım Anıl. Forumu uzun zamandır takip ediyordum katılmak bugüne kısmet oldu. Teknoloji danışmanıyım

@ATANALİZ

Değerli Hocam

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar

İsmim Erkan, Çorlu'dan aranıza katıldım. Benim golf ile tanışmam tesadüf oldu aslında: jetta için kapora verip 4 ay bekledim en sonunda araba daha da gecikecek diye söyledi bayi, ben de tam başka bir modele bakarım artık diyorken şansıma elinde 1.2 TSI DSG opak beyaz golf vardı hemen o gün içinde karar verip aldım, iyi kide almışım.Her işte bir hayır var diye boşuna dememişler.

4 ay oluyor aracımı kullanıyorum,  çok memnunum

Herkese iyi günler.

Merhaba arkadaşlar

İsmim Erkan, Çorlu'dan aranıza katıldım. Benim golf ile tanışmam tesadüf oldu aslında: jetta için kapora verip 4 ay bekledim en sonunda araba daha da gecikecek diye söyledi bayi, ben de tam başka bir modele bakarım artık diyorken şansıma elinde 1.2 TSI DSG opak beyaz golf vardı hemen o gün içinde karar verip aldım, iyi kide almışım.Her işte bir hayır var diye boşuna dememişler.

4 ay oluyor aracımı kullanıyorum,  çok memnunum

Herkese iyi günler.
Dostlar arasına hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun ;)

Geri
Üst Alt