Hayırlı olsun hocam. Aramıza hoşgeldiniz. Yarın fotoğrafları bekliyoruzMerhaba,ismim Baris.Yillarca verso kullandiktan sonra hanimin zoruyla bugun 1,6 tdi,dsg,comfotline golf aldim,Yaklasik 6 saattir forumdayim,bir turlu cikamadim,okumadigim baslik kalmadi gibi.Araci yarin oglen teslim alacagim insallah.
Değerli HocamMerhaba,ismim Baris.Yillarca verso kullandiktan sonra hanimin zoruyla bugun 1,6 tdi,dsg,comfotline golf aldim,Yaklasik 6 saattir forumdayim,bir turlu cikamadim,okumadigim baslik kalmadi gibi.Araci yarin oglen teslim alacagim insallah.
Peki sizi arayıp cam filmi ve boya koruma yapalım size bedava koltuk koruma önerdiler mi?okudum,hatta ordan seatolojiye atif yaptiginiz videoya gittim.Tum videoyu iki kez izledim.dedim ya 6 saattir arastiriryorum forumda
Değerli Timuçin HocamArkadaşlar merhabalar. adım mustafa timuçin. kayseride yaşıyorum.25 yaşındayım. bekarım. Honda yetkili servisinde çalışmaktayım. daha önce man otobüs kamyon yetkili servis v.s gibi yetkılı servıslerde hayat mücadelesi verdim.beni sizlerle tanıştıran 1 hafta sonra teslim alacağım 2016 1.2 tsı mıdlıne plus golf oldu. Hayatımın çoğu japon grubu araçlarla geçti ama alman grubuna da yabancı değilim halen 2009 passat kullanmaktayım forumu iki gündür takip ediyorum. nezih bir ortam var açıkcası
Maşşallah araç pırıl pırıl... Krom egsoz ucu eksikliği gözüme çarptı yanlız.Herkese merhaba,
Ben Cem, 26 yaşındayım Tekirdağ/Çerkezköy'de ikamet ediyorum. Mali müşavirlik stajı yapıyorum. Nisan 2015'te aldığım 1.2 tsi comfortline + sürüş paketli gece mavisi Golf'üm var. Şuan 43 bin kilometrede.Detaylı temizlik forumunda üyeyim, cila boya koruma vs işlerine meraklıyım. Belki oradan da tanıdık arkadaşlar vardır bilemiyorum. Mekanikle aram yoktur, pek anlamam açıkçası. Forumda yapılan uygulamalar hoşuma gitti, çok farklı şeyler varmış ben ot gibi kullanıyormuşum aracı.Tapatalk kullanırken denk geldim bu foruma, birkaç haftadır da ziyaretçi olarak faydalanıyordum. Üye olup paylaşım yapmak-paylaşımlardan yararlanmak istedim. Bunlar da aracımın fotoğrafları.
Herkese iyi forumlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi