Ben Kimim? / Tanışma Konusu

hoşgeldiniz hocam Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin 

Merhaba,ismim Baris.Yillarca verso kullandiktan sonra hanimin zoruyla bugun 1,6 tdi,dsg,comfotline golf aldim,Yaklasik 6 saattir forumdayim,bir turlu cikamadim,okumadigim baslik kalmadi gibi.Araci yarin oglen teslim alacagim insallah.

Merhaba,ismim Baris.Yillarca verso kullandiktan sonra hanimin zoruyla bugun 1,6 tdi,dsg,comfotline golf aldim,Yaklasik 6 saattir forumdayim,bir turlu cikamadim,okumadigim baslik kalmadi gibi.Araci yarin oglen teslim alacagim insallah.
Hayırlı olsun hocam. Aramıza hoşgeldiniz. Yarın fotoğrafları bekliyoruz :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli Hocam 

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz

Hayırlı olsun 

Tesekkur ederim hocam.Yarin arabayi sagsalim alip resmide koyarim,ilkkez otomatik vites arac kullanacagim,umarim eve kadar sorunsuz gelirim.Forumdaki sifir arac alirken dikkat edilecek hususlar konusunun ciktisini aldim,checklistle gidecegim araci almaya

Hayatında ilk kez otomatik vites ve dahası DSG kullanacaklara kılavuz yazımızı okudunuz mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
okudum,hatta ordan seatolojiye atif yaptiginiz videoya gittim.Tum videoyu iki kez izledim.dedim ya 6 saattir arastiriryorum forumda 

okudum,hatta ordan seatolojiye atif yaptiginiz videoya gittim.Tum videoyu iki kez izledim.dedim ya 6 saattir arastiriryorum forumda 
Peki sizi arayıp cam filmi ve boya koruma yapalım size bedava koltuk koruma önerdiler mi?

Arayip cam filmi ve seramik kaplama yapalim dediler ama fiyat ucuk olunca 2000 tl,yok kalsin ben bir dusuneyim dedim.Opak araca seramik kaplama yaptirmak gereklimi emin degilim,cam filminide 300 civarina llumar ile yapan yer buldum,garanti kartinida veriyor

Arkadaşlar merhabalar. adım mustafa timuçin. kayseride yaşıyorum.25 yaşındayım. bekarım. Honda yetkili servisinde çalışmaktayım. daha önce man otobüs kamyon yetkili servis v.s gibi yetkılı servıslerde hayat mücadelesi verdim.beni sizlerle tanıştıran 1 hafta sonra teslim alacağım 2016 1.2 tsı mıdlıne plus golf oldu. Hayatımın çoğu japon grubu araçlarla geçti ama alman grubuna da yabancı değilim halen 2009 passat kullanmaktayım :)  forumu iki gündür takip ediyorum. nezih bir ortam var açıkcası 

Arkadaşlar merhabalar. adım mustafa timuçin. kayseride yaşıyorum.25 yaşındayım. bekarım. Honda yetkili servisinde çalışmaktayım. daha önce man otobüs kamyon yetkili servis v.s gibi yetkılı servıslerde hayat mücadelesi verdim.beni sizlerle tanıştıran 1 hafta sonra teslim alacağım 2016 1.2 tsı mıdlıne plus golf oldu. Hayatımın çoğu japon grubu araçlarla geçti ama alman grubuna da yabancı değilim halen 2009 passat kullanmaktayım :)  forumu iki gündür takip ediyorum. nezih bir ortam var açıkcası 
Değerli Timuçin Hocam

Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz 

Şimdiden  hayırlı olsun  

Herkese merhaba,
Ben Cem, 26 yaşındayım Tekirdağ/Çerkezköy'de ikamet ediyorum. Mali müşavirlik stajı yapıyorum. Nisan 2015'te aldığım 1.2 tsi comfortline + sürüş paketli gece mavisi Golf'üm var. Şuan 43 bin kilometrede.Detaylı temizlik forumunda üyeyim, cila boya koruma vs işlerine meraklıyım. Belki oradan da tanıdık arkadaşlar vardır bilemiyorum. Mekanikle aram yoktur, pek anlamam açıkçası. Forumda yapılan uygulamalar hoşuma gitti, çok farklı şeyler varmış ben ot gibi kullanıyormuşum aracı.[emoji51]Tapatalk kullanırken denk geldim bu foruma, birkaç haftadır da ziyaretçi olarak faydalanıyordum. Üye olup paylaşım yapmak-paylaşımlardan yararlanmak istedim. Bunlar da aracımın fotoğrafları.
Herkese iyi forumlar.
5e98cf46f26836623272af17d76e55d0.jpg

544d2346a89a24d9a858506865558e86.jpg

438c1dff51941b6fc72ee4bbda350abe.jpg

Herkese merhaba,
Ben Cem, 26 yaşındayım Tekirdağ/Çerkezköy'de ikamet ediyorum. Mali müşavirlik stajı yapıyorum. Nisan 2015'te aldığım 1.2 tsi comfortline + sürüş paketli gece mavisi Golf'üm var. Şuan 43 bin kilometrede.Detaylı temizlik forumunda üyeyim, cila boya koruma vs işlerine meraklıyım. Belki oradan da tanıdık arkadaşlar vardır bilemiyorum. Mekanikle aram yoktur, pek anlamam açıkçası. Forumda yapılan uygulamalar hoşuma gitti, çok farklı şeyler varmış ben ot gibi kullanıyormuşum aracı.
emoji51.png
Tapatalk kullanırken denk geldim bu foruma, birkaç haftadır da ziyaretçi olarak faydalanıyordum. Üye olup paylaşım yapmak-paylaşımlardan yararlanmak istedim. Bunlar da aracımın fotoğrafları.
Herkese iyi forumlar.

Maşşallah araç pırıl pırıl... Krom egsoz ucu eksikliği gözüme çarptı yanlız.

@yusuf Teşekkür ederim, krom uç var şuan hocam. Telefonda o halinin fotoğrafı yok o yüzden. [emoji4]

Geri
Üst Alt