Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Aramıza yeni ve yakın zamanda katılan Tüm Dostlar Hoşgeldiniz Aile Ortamında VW Golf Forumu Golftutkusu'na :)  

çorumdan selamlar,

emrah tırpancı ben.kazasız belasız günler diliyorum herkese

Hoşbulduk teşekkür ederim

Adaşım gelmiş hoşgeldiniz değerli hocam

Merhaba;

İsmim Yüce. İstanbulda yaşıyorum. Aranıza foruma üye olan Tolga sayesinde katıldım. Daha önce Audi A3 2.0 FSI kullanıyordum ve Passat B8 1.4 150HP ACT ile değiştirdim. Bilişim sektöründe çalışıyorum.

@dynamo Aramıza Hoşgeldiniz Hocam :)  

Merhaba;

İsmim Yüce. İstanbulda yaşıyorum. Aranıza foruma üye olan Tolga sayesinde katıldım. Daha önce Audi A3 2.0 FSI kullanıyordum ve Passat B8 1.4 150HP ACT ile değiştirdim. Bilişim sektöründe çalışıyorum.
Değerli Yüce Hocam 

Dostlar arasına hoş geldiniz 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam arkadaşlar ben Hakan KONUŞUK Tokat tan gruba katılmaktan onur duydum. VW geçmişim (1999 6n 1.6 polo hb, 2004 9n 1.4 polo hb, 2008 mk5 golf fsı mıdlıne , 2015 mk7 golf 1.4 tsı comfortlıne) çok eskilere dayanıyor fakat iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabiliyorum. Bu araç ve konularla ilgili sorusu olanlara tecrübem kadarı ile yardımcı olmaya ve paylaşıma hazırım...Saygılar... 

Merhaba Üstadlarım

Adım Fatih, Eskişehir den yazıyorum. İlk mesajlarım. Şu an için Alfa Romeo 2014 Giulietta ile etrafınızda dolanıyorum ama 1 aya en geç 2016 Golf TDI Allstar - Karbon Çelik Grisi , Panaromik cam ve ayrıca Işık Görüş paketi ile saflarınızda olacağım. 

Hepinize Sevgiler, Saygılar.

Merhaba Üstadlarım

Adım Fatih, Eskişehir den yazıyorum. İlk mesajlarım. Şu an için Alfa Romeo 2014 Giulietta ile etrafınızda dolanıyorum ama 1 aya en geç 2016 Golf TDI Allstar - Karbon Çelik Grisi , Panaromik cam ve ayrıca Işık Görüş paketi ile saflarınızda olacağım. 

Hepinize Sevgiler, Saygılar.
Hoşgeldiniz Hocam, Yeni aracınızın hayırlı olması dilerim. Diğer post'tada belirttiğim gibi Canlı görmeyi istediğim Nadir güzellikteki renklerden birisini tercih etmişsiniz. 

Geri
Üst Alt