Abi! Bence de böyle çalmak kesinlikle size bağlı. Fakat çalarken çubukları parmak aralarında dolandırmak var ya orda biraz tereddütlüyüm
Abi! Bence de böyle çalmak kesinlikle size bağlı. Fakat çalarken çubukları parmak aralarında dolandırmak var ya orda biraz tereddütlüyüm
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.Merhabalar Tuncay ben ,
2000 yılından beri, VW grubu araçlardan vazgecemedim, En son 2014 yılında sıfır 1,2 TSI Comfortline aldım. Onunla devam ediyorum, Artık multimedyası sıkmaya başladı. Onun araştırmasını yaparken foruma denk geldim. samimi bir ortam görünce de kayıt olma ihtiyacı hissettim. Daha önce de vwtürk'ün sıkı takipçilerindendim.
hoşbuldum ...
Ekli dosyayı görüntüle 38969
Merhabalar..Adana da yaşıyorum..30 yaşında maden mühendisiyim.VW Golf 1.2 Tsı dsg comfortline aracım var..İyi formlar@Yunusgdc aleküm selam, hoş geldiniz.
Aramıza hoşgeldiniz Keyifli forumlar dilerim.@silvershadowMerhaba Arkadaşlar Adım Hakan 34 yaşındayım. 2012 Model Golf 6 1.6 TDI Trendline sahibiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Herkese iyi forumlar.
Merhaba Yunus hocam. aramıza hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar.Selamünaleykum ben yunus manisadan katiliyorum araniza.perakende sektöründe malkabul olarak calisiyorum ayrıca kuruyemis alım satım yapiyorum.vw polo 1.2 TSI den sonra 2017 golf 1.0 TSI manuel ile yaşantımıza devam ediyoruz. Poloda ve golf de yaşadığım güzel anlar ve tavsiye niteliğinde yaşadığımız sorunları paylaşacağım.tesekkur ederim