Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@HONEY abm dedimya insan isterse elinden herşey gelir. Mesela ben ilk başladım hevesi ama kendimi geliştirdim ve beb çalıştıkça hayalimde görmediğim sanatçılara bağlama çaldım.

Merhabalar,

İsmim Alp. 32 yaşındayım, mühendisim. 2 hafta önce 2015 model Dizel Otomatik Golf-7 aldım. İstanbul'da yaşıyorum, bir ayağım ise Ankara'da. Araştırma yaparken forumu gördüm ve üye oldum. Herkese iyi forumlar dilerim. 

IMG_8142.JPG

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar Tuncay ben  , 

2000 yılından beri, VW grubu araçlardan  vazgecemedim, En son 2014 yılında sıfır  1,2 TSI Comfortline aldım.  Onunla devam ediyorum, Artık  multimedyası sıkmaya başladı. Onun araştırmasını yaparken foruma denk geldim. samimi bir ortam görünce de kayıt olma ihtiyacı hissettim.  Daha önce de vwtürk'ün sıkı takipçilerindendim. 

hoşbuldum ... 

Ekli dosyayı görüntüle 38969
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Selamünaleykum ben yunus manisadan katiliyorum araniza.perakende sektöründe malkabul olarak calisiyorum ayrıca kuruyemis alım satım yapiyorum.vw polo 1.2 TSI den sonra 2017 golf 1.0 TSI manuel ile yaşantımıza devam ediyoruz. Poloda ve golf de yaşadığım güzel anlar ve tavsiye niteliğinde yaşadığımız sorunları paylaşacağım.tesekkur ederim

@ermnnn Merhaba Hemşehrim Hoşgeldiniz.

Selamünaleykum ben yunus manisadan katiliyorum araniza.perakende sektöründe malkabul olarak calisiyorum ayrıca kuruyemis alım satım yapiyorum.vw polo 1.2 TSI den sonra 2017 golf 1.0 TSI manuel ile yaşantımıza devam ediyoruz. Poloda ve golf de yaşadığım güzel anlar ve tavsiye niteliğinde yaşadığımız sorunları paylaşacağım.tesekkur ederim
Merhaba Yunus hocam. aramıza hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar.

@ermnnn aramıza Hoş Geldiniz keyifli forumlar dilerim.

Merhabalar, Ben Bursadan aranıza katılıyorum. Daha önce 2 tane polo aracım vardı. Şu an 2017 Golf 7.5 highline var. Araştırmacıyım, yağdan, filtrelere kadar günlerce okurum, incelerim yurtdışı sitelere bakarım. Zamanım olursa filtreler yağlar hakkında yazıp herkesi bilgilendireceğim. Hatta lastiklere kadar.

Herkese selamlar.

Geri
Üst Alt