İyi akşamlar, forumun eski golf üyesiydim, yeni troc üyesi olarak devam ediyorum. Golfüm 2013 model dsg 1.4 highline’dı, herhangi bir ilave opsiyon yoktu, kendim led stop taktırmıştım, 1 ay önce 180.000 e sattım, yeni aracım ise 18 jant hariç en üst paket turmerik troc. Bayiden 360.000 e aldım. Maalesef ötv artışına denk gelmiş oldum fakat 2.eldeki fahiş artışı gördükten sonra bayiden sıfır araç almaya karar verdim. Aynı araç galericilerde 390.000 ile 420.000 aralığında değişiyor, şaşkınlık içerisindeyim. Neyse..Gelelim golften sonraki hissiyatlara, diyeceksiniz hocam oldu mu golften sonra troc!! Golf satıp üste o kadar para verip yine golf almak istemedim, heyecanlandırmadı beni. Beklentiyle de alakalı belki de, tabiiki sert plastik unsurlar, alkantara olmayan koltuklar vs tatsız, ancak çok da kafaya takmaya değecek kadar değil. Ben aracın yol tutuşunu, direksiyon tepkisini, manevra veya turlamasını çok sevdim. Ayrıca 1.5 motor ve dsg uyumu çok hoşuma gitti, 150 bg ve 250 tork keyif veriyor. Araç çok sessiz, start stop çok güzel işliyor, 2013 golfte işkenceydi hep kapatırdım. Hayalet gösterge, carplayli büyük orta ekran, anahtarsız çalıştırma, şerit takip, adaptif hız sabitleme, kör nokta asistanı, elektrikli bagaj gerçekten çok çok kullanışlı. İlk sunrooflu aracım, geç ama güzel oldu. Geri görüş kamerasının netliğini beğenmedim, daha iyi olmasını beklerdim. İlk 10 günlük düşüncelerimi patlaştım, umarım kazasız belasız keyifli günlerde sürmek nasip olur. Sorularınız olursa yanıtlamaktan keyif duyarım. Herkese iyi forumlar sevgiler..