Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@HONEY hoşbulduk teşekkürler. Aracı aldığımızda bir tane bile MRT plaka boşta olmadığı için şansımıza cezmi çıktı. İlerde bir cezmi arkadaşı mutlu edeceğiz ama🤣

Selam arkadaşlar ben onur daha önce mk6 m vardı şuan mk7 m var küçük de bi youtube kanalım var ama son zamanlarda pek araba paylaşmıyorım fiyatlar çok can sıkıcı seviyede memurum şu an bursaya taşındım tayinim daha yeni çıktı. 2 aydır bursadayım bursada olan arkadaşlar varsa tanışabilirz. 

Öncelikle Selamlar 😊

Google ile Forumu keşfettim bir süre sessiz takıldım ve çok faydalı konular gördüm onun için aranıza katılma gereği duydum.

İsmim Furkan. 19 yaşındayım, 2015 Model Highline aracım ile aranıza katıldım. Mesleğim Web Tasarım ve Yazılım alanında çalışıyorum. 

Teşekkürler, iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese merhaba arkadaşlar. Ahmet ben. Kıbrıs'tan selam getirdim [emoji4]
Hos geldiniz

Türkiye ye gelirken backwoods honey berry rica edeyim

az biraz aranıza katılalı geç olduğu için evvela özür dilerim.benim için böyle forumlar goygoyculuğun daniskası diye gördüğüm faceden ve türevlerinden kat kat daha samimi daha yararlı bulmuşumdur hep.
sonuçta aynı zevkin aynı aracın sahipleriyiz demeyimlerimizden gerçek tavsiyelerimizden faydalandığımız bir konu sayfası olduğu için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
ben mehmet emin kardeşiniz,golf ile tanışalı 1,5 yıl oldu,sizlerle tanışalı sanırım 3 gün oldu.
herkese saygılar istanbuldan 

az biraz aranıza katılalı geç olduğu için evvela özür dilerim.benim için böyle forumlar goygoyculuğun daniskası diye gördüğüm faceden ve türevlerinden kat kat daha samimi daha yararlı bulmuşumdur hep.
sonuçta aynı zevkin aynı aracın sahipleriyiz demeyimlerimizden gerçek tavsiyelerimizden faydalandığımız bir konu sayfası olduğu için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
ben mehmet emin kardeşiniz,golf ile tanışalı 1,5 yıl oldu,sizlerle tanışalı sanırım 3 gün oldu.
herkese saygılar istanbuldan 
Hos geldiniz

Herkese merhaba,

Adım Erim. Yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum.

Aracım 2016 VW Golf 7 Midline Plus.

Bursa'da otomotiv sektöründe çalışıyorum.

Forumda gezinirken aktif olarak mesaj yazmasam da işime yarayabilecek çok güzel bilgiler buldum. Vakit ayırıp bizlerle bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Herkese merhaba,
Adım Erim. Yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum.
Aracım 2016 VW Golf 7 Midline Plus.
Bursa'da otomotiv sektöründe çalışıyorum.
Forumda gezinirken aktif olarak mesaj yazmasam da işime yarayabilecek çok güzel bilgiler buldum. Vakit ayırıp bizlerle bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Hos geldiniz

Bursaya gelirsem Cemil ustada 3 porsiyon iskenderinizi yerim

Geri
Üst Alt