Hos geldinizHerkese merhaba arkadaşlar. Ahmet ben. Kıbrıs'tan selam getirdim [emoji4]
Yeşilciyiz biz. Corona yüzünden tüm seyehat planlarımız süresiz olarak askıya alınsa da aklımda olsun
Teşekkür ederim sadece takilmak icin yazmistim[emoji4] Yeşilciyiz biz. Corona yüzünden tüm seyehat planlarımız süresiz olarak askıya alınsa da aklımda olsun [emoji4]
Hos geldinizaz biraz aranıza katılalı geç olduğu için evvela özür dilerim.benim için böyle forumlar goygoyculuğun daniskası diye gördüğüm faceden ve türevlerinden kat kat daha samimi daha yararlı bulmuşumdur hep.
sonuçta aynı zevkin aynı aracın sahipleriyiz demeyimlerimizden gerçek tavsiyelerimizden faydalandığımız bir konu sayfası olduğu için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
ben mehmet emin kardeşiniz,golf ile tanışalı 1,5 yıl oldu,sizlerle tanışalı sanırım 3 gün oldu.
herkese saygılar istanbuldan
Hos geldinizHerkese merhaba,
Adım Erim. Yaklaşık bir senedir forumu takip ediyorum.
Aracım 2016 VW Golf 7 Midline Plus.
Bursa'da otomotiv sektöründe çalışıyorum.
Forumda gezinirken aktif olarak mesaj yazmasam da işime yarayabilecek çok güzel bilgiler buldum. Vakit ayırıp bizlerle bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Sagolasin hocam[mention=11839]HONEY[/mention] Hoşbulduk, ne zaman isterseniz [emoji4]