Ben Kimim? / Tanışma Konusu

S.a. 

Genç bir öğrenciyim ve bilgisayar ile aram iyi. Ama yorum atabilmek için aylarım geçti. Çok şükür ilk yorumumu yazıyorum ve alışveriş başlasın🙂

S.a. 
Genç bir öğrenciyim ve bilgisayar ile aram iyi. Ama yorum atabilmek için aylarım geçti. Çok şükür ilk yorumumu yazıyorum ve alışveriş başlasın[emoji846]
Hos geldiniz

Öncelikle Herkese Selam,

Forumdan haberdar olup, bir zaman golf 7'm olunca katılırım demiştim, şimdi buradayım :)  

Forum nickimdende anlaşıldığı gibi adım Çağan, 29 yaşındayım, evliyim, Trabzon/Sürmene'liyim ama Zonguldak'ta yaşıyorum. Özel bir şirkette muhasebe uzmanıyım.

6-7 yıllık golf MK2 deneyimim var,

Hobi olarak bilgisayar sistemleriyle uğraşıyorum,

Ufaktan da vag-com işlerine başladım. 

Aracım: 2013 1.4 TSİ Golf 7 Comfortline Manuel ama Cam tavanlı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle herkese selam,
Forumdan haberdar olup, bir zaman golf 7'm olunca katılırım demiştim, şimdi buradayım [emoji4] 
Forum nickimdende anlaşıldığı gibi adım Çağan, 29 yaşındayım, evliyim, Trabzon/Sürmene'liyim ama Zonguldak'ta yaşıyorum. Özel bir şirkette muhasebe uzmanıyım.
6-7 yıllık golf mk2 deneyimim var,
Aracım: 2013 1.4 TSİ Golf 7 Comfortline Manuel ama Cam tavanlı [emoji4]
Hos geldiniz

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katılıyorum. 2014 model 1.4 tsi highline Manuel araca sahibim 33 yaşındayım Adanada ikamet ediyorum. Herkese keyifli forumlar diliyorum.

Saygılar

Merhabalar Arkadaşlar Adım Ramazan  Sakarya'da yaşıyorum yaşım 30  2015 golf hightline arac sahibiyim. Aracımla İlgili Konuları ve Sizlerle Tanışmak İçin Aranıza Katılmış Bulunmaktayım.Herkese Hayırlı Günler Diliyorum. Saygılar.

Öncelikle Herkese Selam,
Forumdan haberdar olup, bir zaman golf 7'm olunca katılırım demiştim, şimdi buradayım [emoji4] 
6-7 yıllık golf MK2 deneyimim var,
Aracım: 2013 1.4 TSİ Golf 7 Comfortline Manuel ama Cam tavanlı [emoji4]
Aramıza Hoşgeldiniz Hocam. Sürmene de 3 yıl Aksu Hanlarında okulda görev yapmıştım. Güzel bir ilce seviyorum ve arasira ziyarete de giderim. Keyifli forumlar dilerim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar herkese, adım İsmail. İstanbul Beşiktaş'ta ikamet ediyorum. 8 ay önce 2014 1.2 comfort dsg araç alarak golf severler arasına katıldım. 29 yaşındayım. Bir otomotiv markasının ana sanayi fabrikasında çalışıyorum. 2 yıllık evliyim.

Burayı keşfettiğim ve katıldığım için mutluyum. 

Herkese selamlar. 

Merhabalar herkese, adım İsmail. İstanbul Beşiktaş'ta ikamet ediyorum. 8 ay önce 2014 1.2 comfort dsg araç alarak golf severler arasına katıldım. 29 yaşındayım. Bir otomotiv markasının ana sanayi fabrikasında çalışıyorum. 2 yıllık evliyim.
Burayı keşfettiğim ve katıldığım için mutluyum. 
Herkese selamlar. 
Hos geldiniz

Hayırlı olsun

Beşiktaş mangalhane de bir karışık ismarlarsiniz artik

Selam veren borçlu çıkar bana

Herkese merhabalar İstanbuldan Murat ben, 31 yaşındayım arabalarla çok ilgiliyimdir. Forumu çok uzun zamandır sessiz modda takip edip üyelerimizin deneyimlerinden zevkle faydalanıyorum, kendimi tanıtmak bugüne kısmet oldu. Leon Ve golf araçlarla çok güzel deneyimlerim oldu ilerleyen vakitlerde forumda paylaşmayı düşünüyorum. Çok uzatmadan şuan zevkle bindiğim aracımı paylaşayım. Herkese iyi forumlar

9C7DF511-7872-4A60-87E4-67852965B77B.jpeg

542166F5-F312-410D-ADFD-B329D2C7CB48.jpeg

Herkese merhabalar İstanbuldan Murat ben, 31 yaşındayım arabalarla çok ilgiliyimdir. Forumu çok uzun zamandır sessiz modda takip edip üyelerimizin deneyimlerinden zevkle faydalanıyorum, kendimi tanıtmak bugüne kısmet oldu. Leon Ve golf araçlarla çok güzel deneyimlerim oldu ilerleyen vakitlerde forumda paylaşmayı düşünüyorum. Çok uzatmadan şuan zevkle bindiğim aracımı paylaşayım. Herkese iyi forumlar

/monthly_2020_09/9C7DF511-7872-4A60-87E4-67852965B77B.thumb.jpeg.c238e3917a063cfbd745d67ece47122d.jpeg
/monthly_2020_09/542166F5-F312-410D-ADFD-B329D2C7CB48.thumb.jpeg.08e8f6d611ff99cc0446764e37cf45e8.jpeg
CeZMi hoş geldiniz

Geri
Üst Alt