Hos geldinizMerhabalar şuanda 2013 Peugeot 301 aracım var,Allah izin verirse 15 gün içinde bende golf kullanıcısı olacağım. Konya'da yaşıyorum,2000 doğumluyum işletme öğrencisiyim forumun çoğunluğunun yaşı benden büyük biliyorum benden Büyük abilerime saygıda kusur etmeyeceğime emin olabilirsiniz.aranızda katılmaktan mutluluk duyuyorum.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldinizHerkese selam
Ben Hami trabzondan araniza katiliyorum yaş 27
1.4 tsi 2016 allstar sahibiyim
Hos geldiniz hocamMerhabalar,
1 seneyi geçkin süredir üye olmama rağmen aktif olmak yeni nasip oldu [emoji4]
Forumu dışarıdan gözlemliyorum uzun süredir. Aracı aldığımdan beri ihtiyacım olan en faydalı ve net bilgileri buradan edindim diyebilirim. İnanılmaz kaliteli bir ortam var. Geçtiğimiz sene aracı aldıktan sonra araçla alakalı birkaç Facebook grubuna dahil oldum ve aman Allahım ben nereye düştüm dedim [emoji4] Bilgi çok sınırlı veya hiç yok. Maşallah alınıyor ekseriyetle [emoji4] Burada aynı araç için bambaşka bir kullanıcı profili var. Emek veren herkese teşekkürler.
36 yaşındayım, Finans sektöründeyim. 2016 1.2 TSI Midline Plus aracım.
Selamlar.
Hoş geldiniz örttttmenimHerkese selamlar. Ben Burak Şenel aranıza yeni katıldım. Samsun Bafralıyım. Ordu Ünye’de ikamet ediyorum. İngilizce öğretmeniyim. Yaş 32. Aracım 2016 1.2 TSİ Golf comfortline DSG. Forum oldukça aktif duruyor emek veren herkesin eline sağlık..