Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Arkadaşlar herkese selamlar...
Bende bir ay önce 2017 model 1.0 TSI C.line Golf le aranıza katıldım. Forumları okuyup bir iki şey öğreniyorum sizlerden selamsız geçmeyim dedim...
Hayirli olsun

Hoş geldiniz

Merhaba arkadaşlar, epeydir forumu takip ediyorum fakat kendimi tanıtmadığımı şimdi fark ediyorum. Manisa'da yaşıyorum. Ben de 2019 yılı Temmuz ayında Golf 1.6 TDİ Comfortline Cam tavanlı aracımı aldım. Bir senede 15.000 km olduk. İlk bakımı da Temmuz ayında yaptırdım. Aracımdan oldukça memnunum, şimdilik her şey güzel gidiyor. Sıfır Tiguan almak aklımda var. Kapora verdim fakat bu ay iki kere zam geldi. Böyle olunca da Golfu satıp satmamak konusunda kararsız kaldım. Bakalım nasip olur mu bilmiyorum. Tekrardan merhabalar diyorum.

Merhaba arkadaşlar, epeydir forumu takip ediyorum fakat kendimi tanıtmadığımı şimdi fark ediyorum. Manisa'da yaşıyorum. Ben de 2019 yılı Temmuz ayında Golf 1.6 TDİ Comfortline Cam tavanlı aracımı aldım. Bir senede 15.000 km olduk. İlk bakımı da Temmuz ayında yaptırdım. Aracımdan oldukça memnunum, şimdilik her şey güzel gidiyor. Sıfır Tiguan almak aklımda var. Kapora verdim fakat bu ay iki kere zam geldi. Böyle olunca da Golfu satıp satmamak konusunda kararsız kaldım. Bakalım nasip olur mu bilmiyorum. Tekrardan merhabalar diyorum.
Hos geldiniz hocam

Merhabalar nasılsınız iyisinizdir umarım malüm korona dönemi fakat insanın hedeflerine ulaşmasına engel değil tabiki neyse sadede gelelim Teyfik  Buğra ben 30 yaşında yeni evli inşaat Müh okuyup İş Makinesi operatörlüğü yapan Teknik ressamlık yapan bir kişiyim Eşimi ailemi çalışmayı Golfümü çok severim Vs vs bu Aslan parçasını yeni aldık hedeflerimizden birisini daha gerçekleştirdik 1.4 TSİ golf 6 aldık aranıza böylelikle katılmış olduk 😉

626106E4-3BCD-4F35-94F4-59D1E2BD4A12.jpeg

Geri
Üst Alt