Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar ; İsmim Sefa 27 yaşındayım evliyim Erzurum'dan katılıyorum aranıza . Erzurum'da serbest avukatlık yapıyorum. Aracım golf 6 2012 trendline geliştirmeye çalışıyorum aracı herkese iyi forumlar.  :)

Zeynal IŞIK ben

Uludağ Üniv.de devlet memuruyum.

2013 model 1.4 tsi golf sahibiyim

Merhaba arkadaşlar,birkaç aydır forumdayım ama tanışa bölümünü şimdi gördüm desem yeridir.Kusura bakmayın.

Fatih Yüce adım.

1.4tsi dsg comfortline 2015 golf sahibiyim,sigortacıyım.Sigorta branşında Aklınıza takılan konularda seve seve yardımcı olurum.Görüşmek üzere [emoji847]

...

Herkese selamlar ismim Ozan. 28 yaşındayım, İstanbulda oturuyorum, mühendisim.

Belki garipseyebilirsiniz ama aradığım aracı Van da bir doktorda buldum ve yarın gece uçakla Van'a gidip aracı alıp aranıza katılıyorum. Çok memnun oldum şimdiden. Herkese keyifli sürüşler..

Merhabalar ; İsmim Sefa 27 yaşındayım evliyim Erzurum'dan katılıyorum aranıza . Erzurum'da serbest avukatlık yapıyorum. Aracım golf 6 2012 trendline geliştirmeye çalışıyorum aracı herkese iyi forumlar.  :)
Aramıza Hoşgeldiniz , Keyifli Forumlar Dilerim.

Herkese selamlar ismim Ozan. 28 yaşındayım, İstanbulda oturuyorum, mühendisim.

Belki garipseyebilirsiniz ama aradığım aracı Van da bir doktorda buldum ve yarın gece uçakla Van'a gidip aracı alıp aranıza katılıyorum. Çok memnun oldum şimdiden. Herkese keyifli sürüşler..
Aramıza Hoşgeldiniz

Keyifli Forumlar diliyorum.

Geri
Üst Alt