Ben Kimim? / Tanışma Konusu

İsmim Mücahit, 29 yaşındayım. Öğretmenim, İstanbul/Şile’de yaşıyorum. Golf tutkunu arkadaşlara kucak dolusu sevgiler yollayarak merhaba diyorum.  [emoji4]
Örtmeeenim
hoş geldiniz

Şileyi çok severim biz istanbuldaki motorcularin en sevdiği bolgedir

Cennette yasiyorsunuz

@HONEY Evet motorcular gruplar halinde geliyor zaman zaman. Golfcüleri de bekleriz artık 😊

Bir Rossi RS 108 buldum bakalım. Kısmet olursa konusunuda açarız inşallah.
927ab728cf961ba7260c3d82ff1918e5.jpg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ender Bu model piyasaya çıkmış demek bir ara heyecanla bekliyordum bunu o dönem tanıtımı vardı düz rossi 125 almıştım.

Güzel tercih iyi günlerde kazasız belasız inşallah. 

@Ender Bu model piyasaya çıkmış demek bir ara heyecanla bekliyordum bunu o dönem tanıtımı vardı düz rossi 125 almıştım.

Güzel tercih iyi günlerde kazasız belasız inşallah. 
Teşekkür ederim Hocam. Alışverişimiz kısmet olursa detaylı inceleme ve tecrübelerimizi paylaşacağım inşallah.

Herkese Merhaba,

İsmim Emre, İstanbul' da yaşıyorum, 29 yaşındayım, bankacıyım. Henüz bayiden teslim almamış olsam da  1 Temmuz' da 1.5 TSI DSG aracımla aranızda olacağım :)

İyi forumlar.

@Areshh Verdiniz ucuz kredileri, şişirdiniz ev, araba piyasasını..  :)

Hoşgeldiniz. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese Merhaba,

İsmim Emre, İstanbul' da yaşıyorum, 29 yaşındayım, bankacıyım. Henüz bayiden teslim almamış olsam da  1 Temmuz' da 1.5 TSI DSG aracımla aranızda olacağım :)

İyi hoşgeldiniz Hocam.

Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun inşallah. Keyifli Forumlar dilerim.umlar.
Aramıza 

Herkese Merhaba,
İsmim Emre, İstanbul' da yaşıyorum, 29 yaşındayım, bankacıyım. Henüz bayiden teslim almamış olsam da  1 Temmuz' da 1.5 TSI DSG aracımla aranızda olacağım [emoji4]
İyi forumlar.
Merhaba’lar keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese selamlar ismim Emre Ankarada yaşıyorum 30 yaşındayım yaklaşık bir haftalık sıfır 1.0 tsi midline plus aracımla aranızdayım. Tabi aldığım gibi  cam filmi ve dijon jantları taktım. Renk uranüs gri. Herkese saygılar.

Ekli dosyayı görüntüle 35012
Adaşım Selamlar :)  

öncelikle hoşgeldin. anında dijon u bulmuşsun hayırlı olsun :)

@Areshh Çok teşekkürler, jant konusu büyük şans oldu. İlk günden hatta aracı teslim almadan kafaya koymuştum dijonları, lastikçimi aradım  dün sıfır dijon jant lastik geldi, sahibi 18 e geçti söktük diyince kaçırmadım🙂 lyon jantlardan sonra aracın kaderi değişti🙂 

@Areshh Çok teşekkürler, jant konusu büyük şans oldu. İlk günden hatta aracı teslim almadan kafaya koymuştum dijonları, lastikçimi aradım  dün sıfır dijon jant lastik geldi, sahibi 18 e geçti söktük diyince kaçırmadım🙂 lyon jantlardan sonra aracın kaderi değişti🙂 
Kısmetliymişsiniz hocam, kaça geldi acaba dijonlar?

@frknyldrm Üstadım  lyon+ 2000 tl ücret ödedim. Aslında piyasasına tam hakim değildim.Ancak sıfır verip sıfır alınca kaçırmak istemedim. Lastikçi bu fiyata hayatta vermezdim sana özel vb tipik sohbeti yaptı:) umarım uygundur.🙂

Geri
Üst Alt