Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese merhaba saglikli gunler dilerim. Bitlis Ahlat'ta yasiyorum. Ingilizce ogretmeniyim. 2015 model Golf 1.2 TSI Comfortline Surus&Isik paketi araca sahibim. Renault ve Opel'den sonra bu araca gecince kaliteyi ve farkliligi hissettim. Henuz araca alisma surecindeyim. Umarim en kisa surede araci deneyimleyip konusunu acmak nasip olur.. Herkese selamlar sevgiler..

Merhabalar,

Muğla’dan Selman ben arkadaşlar. Daha önce tanışma bölümüne yazdım mı hatırlamıyorum ama detaylı bir malumat vermek istedim 😃

Eski Mk7 yeni Mk 7,5 kullanıcısıyım. Eski aracım 1.4 manuel 2016 Highline’dı. Onu sipariş verirken yine bir Golf formunda edindiğim güzel fikirlerle sipariş vermiştim. O dönem için nadir bulunan Golflerdendi. 
Dynaudio

ergoActive koltuklar

DCC

Durban.

Şimdiki aracım onun yanında o kadar boş geliyor ki. Müzik sistemi bile ne kadar değerliymiş benim için. Şimdi daha iyi anlıyorum. Ama sizlerle fikir alışverişi yaparak yaptıklarımı paylaşarak bir şekilde bu arabayı da güzelleştireceğim inş. Herkese şimdiden iyi forumlar 😊👋🏻
Merhaba Selman Hocam. 

Değerli katkılarınızı bekliyoruz.

Keyifli forumlar

Arkadaşlar selam cümleten foruma katılalı 6 - 7 oldu ama ne zamandır yazıcam unutuyorum. Adım Furkan 27 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum, Selanik göçmeniyim, golf 7 2014 tdi dsg aracım var, tekstil aksesurları yapan bir firmada tasarımcıyım.
Aramıza Hoş Geldiniz.

KEyifli Forumlar dilerim.

Arkadaşlar selam cümleten foruma katılalı 6 - 7 oldu ama ne zamandır yazıcam unutuyorum. Adım Furkan 27 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum, Selanik göçmeniyim, golf 7 2014 tdi dsg aracım var, tekstil aksesurları yapan bir firmada tasarımcıyım.
Hoşgeldiniz, bizim alcantara döşemelere var mı bir çözüm? :)

Herkese merhabalar , 

Ben Kemal 43 yaşındayım Ankarada bir kamu kurumunda çalışmaktayım. 

Şu an kullandığım aracım 2017 model 1.4 TSİ Manuel Golf, bundan önce 2 tane Jetta 1.4 TSİ aracım olmuştu.

Herkese başta sağlık olmak üzere güzel günler diliyorum. 

Merhaba arkadaşlar. İsmim Mustafa, Kastamonu da çalısıyorum.  2016 model 1.6 bmt comfortline aracımla aranıza yeni katıldım.herkese iyi forumlar..

Herkese merhaba arkadaşlar,

İsmim Oğuzhan Bursa'da öğretmenim. 2013 model 1.4 tsi act highline dsg aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım.Sağlıklı günler, iyi forumlar...

Herkese merhaba arkadaşlar,
İsmim Oğuzhan Bursa'da öğretmenim. 2013 model 1.4 tsi act highline dsg aracımla aranıza katılmış bulunmaktayım.Sağlıklı günler, iyi forumlar...
Aramiza Hoşgeldiniz
Keyifli Forumlar diliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar. İsmim Mustafa, Kastamonu da çalısıyorum.  2016 model 1.6 bmt comfortline aracımla aranıza yeni katıldım.herkese iyi forumlar..
Aramıza Hoşgeldiniz Keyifli Forumlar diliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar ismim merve 2016 golf bluemotion comfortline aracımla ilgili tüm sorulara cevap bulabildiğim bu forumda olmak güzel. 
Aramıza Hoş Geldiniz Merve Hanım,

Keyifli forumlar dileriz.

İsmim Mücahit, 29 yaşındayım. Öğretmenim, İstanbul/Şile’de yaşıyorum. Golf tutkunu arkadaşlara kucak dolusu sevgiler yollayarak merhaba diyorum.   :)

İsmim Mücahit, 29 yaşındayım. Öğretmenim, İstanbul/Şile’de yaşıyorum. Golf tutkunu arkadaşlara kucak dolusu sevgiler yollayarak merhaba diyorum.  [emoji4]
Hoş geldiniz iyi forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar ismim merve 2016 golf bluemotion comfortline aracımla ilgili tüm sorulara cevap bulabildiğim bu forumda olmak güzel. 
Hos geldiniz

Geri
Üst Alt