Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Hocam olumlu olumsuz bana dönüş yapmanı rica ediyorum, aldık verdik sen sağ ben selamet yok bende. Bu ampulden dolayı masraf yapacaksan karşılamaya veya ampulün ücretini iade etmeye razıyım ben. Yeter ki gönlün razı olsun, içine sinsin yapılan alışveriş.

Hatta saati bana uyarsa ben de geleyim yanınıza, bu dönemde yiyip içmek problem olabilir belki ama maskemizle açık havada bir araya gelmekte bir sakınca yok. :)   Muhabbet ederiz, arabaların fotoğraflarını çekeriz. 

@HONEY Bülent Abi ile de @zulalyol Zülal Abi ile de forum vesilesi ile tanışma fırsatım oldu. İkisi de güzel insanlar, kıymetlerini bilmek lazım.
@zulal yol arkadaşımız çekmeköyde ikamet ediyormuş haftaya büyük ihtimalle denk geleceğiz müsait olursanız hep beraber görüşmüş oluruz yada ortak bir yerde olabilir hiç problem değil ampül bahane olur 🙂

@zulal yol arkadaşımız çekmeköyde ikamet ediyormuş haftaya büyük ihtimalle denk geleceğiz müsait olursanız hep beraber görüşmüş oluruz yada ortak bir yerde olabilir hiç problem değil ampül bahane olur 🙂
Biliyorum Zülal abinin yerini, haftaiçi saat 5'ten sonra müsait oluyorum ben. Uyarsa görüşürüz hocam.  (y)

@Savatage  Önceki kasalarda olsa 3 derdim ama yeni f40 ile beraber 1 diyorum :)  Golf'ümü çok seviyorum ama 1 serisinin yalıtım, malzeme ve sürüş zevki konularında bize göre nesnel olarak ileride olduğunu görmek için bir test sürüşü yetiyor. Yani marka içinde bir bütünlük ve ortalamanın çok üzerinde bir kalite hissi var. 7'den 1'e binince insan aynı markanın ucuzu demiyor da belirli bir fiyat seviyesinde yapılmış hali diyor. Umarım nesnel kalmışımdır :)  

@tiesay Golf 8 1 Serisi fiyatlarına gelirse Borusan'dan önce Doğuş içinde çıkacak sıkıntıları düşünün :D  A3 ile aile içi kavgaya girmemesi için aynı fiyata gelmemesi gerekiyor.

@Ender Çok teşekkür ederim. 

@zulalyol üstat ile bugün buluştuk sağolsun buradan kendisine teşekkür ediyorum arızaları sorunsuz bir şekilde çözdü ekstra olarak detaylı bilgilerde verdi... toplamda arıza 10 dk sürdü muhabbet 1 saatten fazla golftutkusunun farkı  :)
Haber vermedin hocam :)  

Problemin çözülmesine sevindim. Aklında bir şey kalırsa, için rahat etmezse paranı iade etme teklifim yine geçerli hocam aklında olsun.  (y)  

@zulalyol üstada da selamlar.  :sofor:

Selamlar herkese,

Ben Özdeş,

Yazılım geliştirme uzmanı olarak özel sektörde çalışmaktayım, aktif olarak web ve mobil uygulamalar geliştiriyorum. Golf ile birlikteliğimiz acil araç ihtiyacımdan dolayı oldu. Aile olarak (neredeyse 7 göbek) vag grubu sevdiğimiz için tercihim bu yöndeydi. Golf 7 paketleri hakkında pek bilgim yoktu dediğim gibi acil olduğu için 2014 midline plus diye aldığım aracın serviste comfortline olduğunu öğrendim. Bir de ışık paketmiş, bu da ekstrası sanırım. Bundan sahibinin de haberi yok tabi. :))

O yüzden midline parasına comfortline aldım sayılabilir, ufak tefek masraflar çıkarsa da fena olmadı.

Bir sorun üzerine araştırmam sonucu bu topluluğu buldum. Forum kültürünü ve içerisinde barındırdığı samimiyeti her zaman sevmişimdir, burada da onu gördüğüm için takip ediyorum.

Selamlar herkese,

Ben Özdeş,

Yazılım geliştirme uzmanı olarak özel sektörde çalışmaktayım, aktif olarak web ve mobil uygulamalar geliştiriyorum. Golf ile birlikteliğimiz acil araç ihtiyacımdan dolayı oldu. Aile olarak (neredeyse 7 göbek) vag grubu sevdiğimiz için tercihim bu yöndeydi. Golf 7 paketleri hakkında pek bilgim yoktu dediğim gibi acil olduğu için 2014 midline plus diye aldığım aracın serviste comfortline olduğunu öğrendim. Bir de ışık paketmiş, bu da ekstrası sanırım. Bundan sahibinin de haberi yok tabi. :))

O yüzden midline parasına comfortline aldım sayılabilir, ufak tefek masraflar çıkarsa da fena olmadı.

Bir sorun üzerine araştırmam sonucu bu topluluğu buldum. Forum kültürünü ve içerisinde barındırdığı samimiyeti her zaman sevmişimdir, burada da onu gördüğüm için takip ediyorum.
Aramıza Hoş geldiniz Özdeş Hocam.

Aracınız hayırlı olsun Kuşbaşı fiyatına pirzola almış gibi olmuşsunuz . Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. 

Keyifli forumlar.

Merhaba Arkadaşlar 

İsmim Serzan İstanbul'da yaşıyorum. Kamuda çalışıyorum. Evliyim ve 2017 yılından beri  resmini gördüğünüz Golfe sahibim. İlk defa eski işimden dolayı Golf vermişlerdi o zaman aşık olmuştum. Oradan ayrılırken kesinlikle almalıyım dedim. Hemde sunroof ve ışık paketi yağmur sensörüyle beraber almak nasip etti.  Bu siteyi araçla ilgili birkaç aksesuar eklemek istediğim için sitelerde gezerken fark etmiştim. Baktım baya bir paylaşım ve yardımlaşma oluyor. Ki benim gibi hiç anlamayan birine bile :)  Forumun samimiyetini sevdiğim için şimdi hemen hemen her gün sitede dolanıyorum. 

IMG_1411.jpg

Selamlar herkese,

Ben Özdeş,

Bize de comfortline aracına led far takıp highline diye yutturmaya çalışanlar denk gelir.. 

Hayırlı olsun aracınız, hoş geldiniz. 

@ralen Hoşgeldiniz. İsminizi ilk defa duyuyorum, ya da bana mı öyle denk geldi acaba? Anlamı nedir özel değilse. 

@tiesay Hoşbulduk üstat ilk defa duymuş olabilirsiniz. Yüksek Lisansta istatistik dersinde hoca söylemişti  Tüikin sitesinden bakın diye (yanlış hatırlıyor olabilirim) o zaman bakmıştım Türkiye 5-6 kişide vardı. Birkaçıyla sosyal medyadan tanışmıştık 2si kız biri erkekti bana da ilginç gelmişti. Anlamı benim bildiğim grup lideri demekmiş. 

@ralen Ben de ömrümde 2 defa benim ismimde birisiyle denk geldim. Birisi 5 yaşlarında bir kızd çocuğuydu. Babası "Erinç gel yavrum" diye karşımdan bağırınca elim, ayağım dolanmıştı ki 10mt arkamdan bir kız fırladı koştu gitti babasına. Tüik ben de bakayım, nasıl bakılıyorsa. 

@tiesay sizin hikaye benimkinden daha iyimiş. :)  valla dediğim site tüik olmayabilir. 4 yıl geçti üzerinden unuttum üstat valla 

Geri
Üst Alt