Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Moderatör tarafında düzenlendi:

@ralen Ben de ömrümde 2 defa benim ismimde birisiyle denk geldim. Birisi 5 yaşlarında bir kızd çocuğuydu. Babası "Erinç gel yavrum" diye karşımdan bağırınca elim, ayağım dolanmıştı ki 10mt arkamdan bir kız fırladı koştu gitti babasına. Tüik ben de bakayım, nasıl bakılıyorsa. 
Pes doğrusu...

Ömrümde benim ismim ile aynı olan 3. Kişiyi burada bulacağım hiç aklıma gelmezdi. Üstelik tam da bahsini ettiğim bugün ve tamamen tesadüf eseri başka bir konuda gezinirken "dur bir bakayım" diye tıkladım profiline... Demekki forumumuz artık hayli kalabalık. 

@Erinj

Yazım hatası değil dimi hocam profilinizdeki isminiz

Merhaba arkadaşlar. Mustafa ben. Dün itibari ile aranıza 2014 TDI DSG golfumle katilmis bulunmaktayım. 

Merhaba Arkadaşlar 

İsmim Serzan İstanbul'da yaşıyorum. Kamuda çalışıyorum. Evliyim ve 2017 yılından beri  resmini gördüğünüz Golfe sahibim. İlk defa eski işimden dolayı Golf vermişlerdi o zaman aşık olmuştum. Oradan ayrılırken kesinlikle almalıyım dedim. Hemde sunroof ve ışık paketi yağmur sensörüyle beraber almak nasip etti.  Bu siteyi araçla ilgili birkaç aksesuar eklemek istediğim için sitelerde gezerken fark etmiştim. Baktım baya bir paylaşım ve yardımlaşma oluyor. Ki benim gibi hiç anlamayan birine bile :)  Forumun samimiyetini sevdiğim için şimdi hemen hemen her gün sitede dolanıyorum. 

Ekli dosyayı görüntüle 34024
Aramıza Hoş Geldiniz Hocam;

Keyifli Forumlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Mustafa ben. Dün itibari ile aranıza 2014 TDI DSG golfumle katilmis bulunmaktayım. 
Merhaba Hocam

Aramıza hoş Geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Arkadaşlar merhaba adım Deniz, 

2015 midline plus ile bu ailenin bir parçası olmak güzel bir duygu  :)

üyeliğim yeni değil fakat artık daha aktif olacağım sanırım. Bu tanışma bölümünü de yeni fark ettim. 

herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba adım Deniz, 

2015 midline plus ile bu ailenin bir parçası olmak güzel bir duygu  :)

üyeliğim yeni değil fakat artık daha aktif olacağım sanırım. Bu tanışma bölümünü de yeni fark ettim. 

herkese iyi forumlar.
Tekrar Merhaba Hocam.

Keyifli forumlar.

Merhabalar,

Muğla’dan Selman ben arkadaşlar. Daha önce tanışma bölümüne yazdım mı hatırlamıyorum ama detaylı bir malumat vermek istedim 😃

Eski Mk7 yeni Mk 7,5 kullanıcısıyım. Eski aracım 1.4 manuel 2016 Highline’dı. Onu sipariş verirken yine bir Golf formunda edindiğim güzel fikirlerle sipariş vermiştim. O dönem için nadir bulunan Golflerdendi. 
Dynaudio

ergoActive koltuklar

DCC

Durban.

Şimdiki aracım onun yanında o kadar boş geliyor ki. Müzik sistemi bile ne kadar değerliymiş benim için. Şimdi daha iyi anlıyorum. Ama sizlerle fikir alışverişi yaparak yaptıklarımı paylaşarak bir şekilde bu arabayı da güzelleştireceğim inş. Herkese şimdiden iyi forumlar 😊👋🏻

Merhaba arkadaşlar. Emre ben. Bu hafta itibariyle 2019 golf highline 1.5 tsi ile aranıza katılmış oldum.  :)

Arkadaşlar selam cümleten foruma katılalı 6 - 7 oldu ama ne zamandır yazıcam unutuyorum. Adım Furkan 27 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum, Selanik göçmeniyim, golf 7 2014 tdi dsg aracım var, tekstil aksesurları yapan bir firmada tasarımcıyım.

Geri
Üst Alt