Pes doğrusu...@ralen Ben de ömrümde 2 defa benim ismimde birisiyle denk geldim. Birisi 5 yaşlarında bir kızd çocuğuydu. Babası "Erinç gel yavrum" diye karşımdan bağırınca elim, ayağım dolanmıştı ki 10mt arkamdan bir kız fırladı koştu gitti babasına. Tüik ben de bakayım, nasıl bakılıyorsa.
Aramıza Hoş Geldiniz Hocam;Merhaba Arkadaşlar
İsmim Serzan İstanbul'da yaşıyorum. Kamuda çalışıyorum. Evliyim ve 2017 yılından beri resmini gördüğünüz Golfe sahibim. İlk defa eski işimden dolayı Golf vermişlerdi o zaman aşık olmuştum. Oradan ayrılırken kesinlikle almalıyım dedim. Hemde sunroof ve ışık paketi yağmur sensörüyle beraber almak nasip etti. Bu siteyi araçla ilgili birkaç aksesuar eklemek istediğim için sitelerde gezerken fark etmiştim. Baktım baya bir paylaşım ve yardımlaşma oluyor. Ki benim gibi hiç anlamayan birine bile Forumun samimiyetini sevdiğim için şimdi hemen hemen her gün sitede dolanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 34024
Merhaba HocamMerhaba arkadaşlar. Mustafa ben. Dün itibari ile aranıza 2014 TDI DSG golfumle katilmis bulunmaktayım.
Tekrar Merhaba Hocam.Arkadaşlar merhaba adım Deniz,
2015 midline plus ile bu ailenin bir parçası olmak güzel bir duygu
üyeliğim yeni değil fakat artık daha aktif olacağım sanırım. Bu tanışma bölümünü de yeni fark ettim.
herkese iyi forumlar.