Çekmeköy tarafı@zulalyol ustad var[mention=16324]frknyldrm[/mention] yok dostum ampüller gayet güzel senlik bir durum yok...Anadolu yakasında arıza ışığını söndürebilecek yer arıyorum Var mı tavsiye edebileceğin birileri
Çekmeköy tarafı@zulalyol ustad var[mention=16324]frknyldrm[/mention] yok dostum ampüller gayet güzel senlik bir durum yok...Anadolu yakasında arıza ışığını söndürebilecek yer arıyorum Var mı tavsiye edebileceğin birileri
Forumda başlık açıp kablosu olan birinden yardım isteyebilirsiniz hocam gereken kodlama forumda vardı.@DuzboruDownpipe evet bakalım bulursam vaggomcu iş çözülecek...
@frknyldrm iyiki sizler varsınız....
Bu cümle;
Keşke söyleseydin hocam. Ibanını atarsan, paranı geri göndereyim hocam. Ampuller de kalsın.
Gerçek paha biçilmez bir kişiliğiniz olduğu gösteriyor değerli hocam...
İşiniz gücünüz ras gelsin...
Ankarada olsaydı hemen yonlendirebilecegim bir yer vardi fakat İstanbulda yok ne yazık ki...
Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki olması gerekeni yapanı takdir eder olduk.Ampuller kalsin para iadesi teklifi yapan güzel insan
Kral çocuksun
Çocuk dedim kızma
Hocam ben inatçı adamım, bu tip konulara da kafayı çok takarım inanın. Madem ortada bir sorun var bir şekilde çözmemiz lazım. Vicdan rahatlığına paha biçilmez, ampul nedir ki?
aramıza Hoşgeldiniz Akın hocam. KEyifli forumlar .İsim : Akın Memleket : Kırklareli Şişecamda işçiyim Aracım : 2015 Comfortline 1.4 Tsı Kendisi ilk arabam olur bırakın golf hakkında birşeyler bilmeyi araba parçalarının isimlerini bile araba aldıktan sonra burda öğreniyorum Emek verip bilgi paylaşan ustalardan Allah razı olsun
Ben taktığımda kodlama yapmamıştık ama arıza ışığı yakmadı, belki arabadan arabaya da fark ediyordur bilemiyorum. Dediğiniz gibi olabilir.@frknyldrm hocam montajdan da oluyor die biliyorum senin aracında sorun yoksa muhtemel Vagcom ile çözülecektir...
Yine taktir sizin tabi...
Su bi gerçek ne satarsaniz ihtiyacım olursa gözü kapalı alabileceğim birini buldum )
Kodlama ile çözülür sorun Hocam içiniz rahat etsin.Ayrıca Golftutkusu Kodlamasını Türkiye ye öğreten forum olarak Kodlama ücreti ödemesini bende hoş görmüyorum . Forumda Dostlarımız var Ücretsiz yapabilecek olan. Müsait değiller ise Bende ki Kablomu gerekirse yollarım Dostumuza Uzaktan bağlantı ile ben bile kodlarım. Yani sorun olmayacaktır Kodlamayı da bana bırakmazlar diye düşünüyorum Sevgili Dostlarımız. Yakın olan Arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki olması gerekeni yapanı takdir eder olduk.
@Mmt0634 @HONEY ikinize de teşekkür ederim, o sizin güzel düşünceniz. Böyle olması gerekiyor ama zaten.
Hocam ben inatçı adamım, bu tip konulara da kafayı çok takarım inanın. Madem ortada bir sorun var bir şekilde çözmemiz lazım. Vicdan rahatlığına paha biçilmez, ampul nedir ki?
Ya iban atın ampul parasını geri göndereyim, ya da kodlama ile çözülebiliyorsa birine yaptırın onun parasını göndereyim. Başka yolu yok.
@Ender teşekkür ediyorum konu hakkında ilgili davrandığın için... @zulalyol arkadaşımız özelden yazdı önümüzdeki hafta yardımcı olacağını söyledi sağolsun haftaya yanına gideceğimKodlama ile çözülür sorun Hocam içiniz rahat etsin.Ayrıca Golftutkusu Kodlamasını Türkiye ye öğreten forum olarak Kodlama ücreti ödemesini bende hoş görmüyorum . Forumda Dostlarımız var Ücretsiz yapabilecek olan. Müsait değiller ise Bende ki Kablomu gerekirse yollarım Dostumuza Uzaktan bağlantı ile ben bile kodlarım. Yani sorun olmayacaktır Kodlamayı da bana bırakmazlar diye düşünüyorum Sevgili Dostlarımız. Yakın olan Arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır.
Biz forum ve Üyelerimiz olarak Kocaman Bir Aileyiz. Herkese Keyifli forumlar.
Hocam[mention=16324]frknyldrm[/mention] dostum [mention=9803]zulalyol[/mention] arkadaşımız özelden ulaştı yardımcı olacağını söyledi Ancak müsait birgün hep beraber toplanıp hem çay hem muhabbet hem baklava yapsak iyi olabilir [mention=11839]HONEY[/mention] arkadaşımızın önderliğinde [emoji4]
Azdan az çoktan çok gider !Hocam
Benim önderliğimdeki baklava toplantisindan size birsey kalmaz yazik olur
Hocam olumlu olumsuz bana dönüş yapmanı rica ediyorum, aldık verdik sen sağ ben selamet yok bende. Bu ampulden dolayı masraf yapacaksan karşılamaya veya ampulün ücretini iade etmeye razıyım ben. Yeter ki gönlün razı olsun, içine sinsin yapılan alışveriş.@frknyldrm dostum @zulalyol arkadaşımız özelden ulaştı yardımcı olacağını söyledi Ancak müsait birgün hep beraber toplanıp hem çay hem muhabbet hem baklava yapsak iyi olabilir @HONEY arkadaşımızın önderliğinde
Bu yöntem zaten aklımda hocam ama gerek kalmayacak inşallah.@frknyldrm Hocam olması gerekeni yapan insanı bu devirde bulmak zor olduğu için arkadaşlar haklı
Buna benzer konuları ben yaşadığımda iki tarafın da ısrarı netice getirmezse, iki taraf ortaklaşa karar alıp kaçuv, lösev, vb. kurumlara bağış yaparım. Gece rahat uyumanızı sağlar