Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba adım can 30 yaşındayım Kırklareli pehlivanköylüyüm kasaplık yapıyoruz 2019 Highline 1.6 Tdi golf sahibiyim . Opel 1.3dizel ,Passaat 2016 highline  1.6 Tdi ve 2014 beetle 1.6 Tdi kullanmış biri olarak golf tutkudur diyorum . İyi bayramlar .)

Merhaba adım can 30 yaşındayım Kırklareli pehlivanköylüyüm kasaplık yapıyoruz 2019 Highline 1.6 Tdi golf sahibiyim . Opel 1.3dizel ,Passaat 2016 highline  1.6 Tdi ve 2014 beetle 1.6 Tdi kullanmış biri olarak golf tutkudur diyorum . İyi bayramlar .)
Merhaba Hocam; Aramıza Hoş Geldiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

Herkese iyi bayramlar diliyorum. 27 yaşındayım ve İngilizce öğretmeniyim. Üye olduğum ve takip ettiğim tek forumdur burası. Forum gerçekten paylaşımcı ve yardımcı insanlarla dolu. Umarım forumdaki seviye hiç kaybolmaz. Herkese iyi forumlar diliyorum 

Herkese iyi bayramlar diliyorum. 27 yaşındayım ve İngilizce öğretmeniyim. Üye olduğum ve takip ettiğim tek forumdur burası. Forum gerçekten paylaşımcı ve yardımcı insanlarla dolu. Umarım forumdaki seviye hiç kaybolmaz. Herkese iyi forumlar diliyorum 
Merhaba Musa hocam. Aramıza Hoşgeldiniz Forum sayfamızın Korunması ve gelişmesi adına buradayız inşallah. Ümit ediyorum ki çok uzun yıllar daha hizmet vermeye devam ederiz.

Keyifli Forumlar dilerim.

Yaklaşık 2 yıl önce üye olmuştum foruma, tanışma konusunda kendimi tanıttığımı düşünüyordum fakat bulamadım.Benimde şuan itibari ile tek takip ettiğim forum oldu.Son zamanlarda daha aktif kullanmaya başladım ve yardımsever arkadaşlarıda görünce zevkle takip ediyorum.İsmim Fatih, 26 yaşındayım.Gaziantep'te ikamet ediyorum, mühendisim.Ailemize ait golf 7,5 tdi dsg highline aracı kullanmaktayım.Kronik arızalar dışında Golf'ten çok memnunum.Herkese keyifli forumlar diliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaklaşık 2 yıl önce üye olmuştum foruma, tanışma konusunda kendimi tanıttığımı düşünüyordum fakat bulamadım.Benimde şuan itibari ile tek takip ettiğim forum oldu.Son zamanlarda daha aktif kullanmaya başladım ve yardımsever arkadaşlarıda görünce zevkle takip ediyorum.İsmim Fatih, 25 yaşındayım.Gaziantep'te ikamet ediyorum, mühendisim.Ailemize ait golf 7,5 tdi dsg highline aracı kullanmaktayım.Kronik arızalar dışında Golf'ten çok memnunum.Herkese keyifli forumlar diliyorum.
Sizin oranın sanıyorum baklavası güzeldi? 

@HONEY

Hos geldiniz

Konum atarmisiniz

Saray Vize ye oğlak yemeğe çok geliyorum

Oğlak var mi

Herkese merhabalar iyi forumlar diliyorum,

Mert ben turizm otelcilikle uğraşıyorum İstanbuldan katılıyorum araniza Golf 7 gti dönüşüm araca sahibim uzun zamandır (2-3)forumunuzu ortamı severek takip ediyorum fakat vag grubu bir aracım olmadığından dahil olmak istememiştim yaklaşık 1 yıldır üyeyim fakat bir sorundan kaynaklı tekrar hesap açtim cok pasiftim 1 yıl boyunca kısmetse şimdi daha aktif olmayı umuyorum herkese hayırlı sağlıklı bayram diler aranıza katılmanın mutluluğunu duyarım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese merhabalar iyi forumlar diliyorum,

Mert ben turizm otelcilikle uğraşıyorum İstanbuldan katılıyorum araniza Golf 7 gti dönüşüm araca sahibim uzun zamandır (2-3)forumunuzu ortamı severek takip ediyorum fakat vag grubu bir aracım olmadığından dahil olmak istememiştim yaklaşık 1 yıldır üyeyim fakat bir sorundan kaynaklı tekrar hesap açtim cok pasiftim 1 yıl boyunca kısmetse şimdi daha aktif olmayı umuyorum herkese hayırlı sağlıklı bayram diler aranıza katılmanın mutluluğunu duyarım...
Tekrardan Aramıza Hoşgeldiniz Hocam.

keyifli forumlar dilerim.

Herkese merhaba Adım okay memurum. Aracım golf 7.5 ile ilgili kafama takılan şeyler oldu ve bu foruma üye oldum ve sağolsun arkadaşlarımız yardımcı oldu 😃

Herkese merhaba Adım okay memurum. Aracım golf 7.5 ile ilgili kafama takılan şeyler oldu ve bu foruma üye oldum ve sağolsun arkadaşlarımız yardımcı oldu 😃
Aramıza Hoş Geldiniz Okay Hocam;

Keyifli Forumlar diliyorum.

Geri
Üst Alt