Uzmanlık sorumu sorayım o zaman Bmw kaç tan başlar??Herkese merhabalar,
2015 model 1.2 TSI Comfortline manuel Golf'üm ile aranıza katılıyorum. İsmim Ali Serdar, 24 yaşındayım, Adana'da yaşamaktayım. Meslek olarak BMW'de Genius olarak çalışmaktayım. Wolfsburg dışında Münih ile ilgili sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
İyi günler herkese,
Hoş geldiniz.Herkese merhabalar,
2015 model 1.2 TSI Comfortline manuel Golf'üm ile aranıza katılıyorum. İsmim Ali Serdar, 24 yaşındayım, Adana'da yaşamaktayım. Meslek olarak BMW'de Genius olarak çalışmaktayım. Wolfsburg dışında Münih ile ilgili sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
İyi günler herkese,
Aramıza Hoş Geldiniz Onur hocamMerhabalar, ismim Onur Dikel. 26 Yaşındayım. Golf VI sahibiyim. Yazları Ankara'da, kışları görev sebebiyle Şanlıurfa'da ikamet etmekteyim. İngilizce öğretmeniyim. Yabancı dil ile ilgili bir husus olursa seve seve yardım ederim
Aramıza Hoş geldiniz Keyifli Forumlar dilerim.Herkese merhabalar,
İyi günler herkese,
Hoş geldiniz golf 6 sahipleri tek tük görmek sevindirici gerçektenMerhabalar, ismim Onur Dikel. 26 Yaşındayım. Golf VI sahibiyim. Yazları Ankara'da, kışları görev sebebiyle Şanlıurfa'da ikamet etmekteyim. İngilizce öğretmeniyim. Yabancı dil ile ilgili bir husus olursa seve seve yardım ederim [emoji4]
Hoş geldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Bursa yıldırım’dayım bende kodlama konusunda yardımcı olabilirim mesaj atabilirsinizHerkese selamlar, İsmim Sinan 20 yaşındayım bursada yaşıyorum sayfanızı yeni keşfettim. Tecrübeye dayalı fazlaca konu var keşfedip uyguladıkça aracım iyileşecektir zamanla. Ayrıca Bursa da olup Vag kodlama hakkında yardımcı olabilecek varsa ulaşabilirler.
Aramıza Hoş Geldiniz, Bursa Golftutkusuyla dolu bir şehrimiz Dostlarımız yardımcı olacaktır. Keyifli forumlar diliyorum.Herkese selamlar, İsmim Sinan 20 yaşındayım bursada yaşıyorum sayfanızı yeni keşfettim. Tecrübeye dayalı fazlaca konu var keşfedip uyguladıkça aracım iyileşecektir zamanla. Ayrıca Bursa da olup Vag kodlama hakkında yardımcı olabilecek varsa ulaşabilirler.