Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@GodThread Aramıza hoş Geldiniz Keyifli Forumlar diliyorum.

Herkese selamlar ismim Furkan. 
25 yaşındayım, elektrik ve elektronik mühendisiyim. 

İstanbul, Anadolu yakasında ikamet ediyorum. 

2017 ,1.0 Comfortline DSG Turmerik Sarı kullanıcısıyım. 

Herkese keyifli forumlar diliyorum.

Hoş geldiniz. 

Keyifli forumlar. 

Herkese Selamlar Burak Ben.

2016 1.6 TDI  Highline Manuel ile aranıza katıldım. 
İşim gereği şu an Hatay’da ikamet ediyorum.

Herkese Selamlar. 
Aramıza Hoş Geldiniz Keyifli Forumlar diliyorum.

Hoş Geldiniz aramıza.

Keyifli Forumlar diliyorum.

Selamun aleyküm ben ömer istanbulda yaşıyorum ismimden anlaşıldığı üzere golf 7 highline ım var

Hem bilgi amaçlı hemde forumdaki konuşmalardaki samimiyetten ötürü burdayım

İnşaallah zamanla aracımı modifiye edeceğim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamun aleyküm ben ömer istanbulda yaşıyorum ismimden anlaşıldığı üzere golf 7 highline ım var

Hem bilgi amaçlı hemde forumdaki konuşmalardaki samimiyetten ötürü burdayım

İnşaallah zamanla aracımı modifiye edeceğim
Merhaba Hoş Geldiniz Aramıza. Keyifli forumlar diliyorum.

Selamlar İsmim Harun aranızda yeniyim.
 Hayata yeni atılmış istanbul Sabiha'da Türkish Technic bünyesinde uçak teknisyeni olarak çalışmaktayım.
Dayım golf hastasıydı gide gele bana da bulaşacak gibi. Nasipse ilk aracımı almak istiyorum golf 4 ler çok hoşuma gidiyor umarım ben de istediğim golfe sahip olarak aranızda tam olarak yer alırım. 40 liralık bütçem var golf önerilerinize açığım.. Saygılar

Selamlar İsmim Harun aranızda yeniyim.
 Hayata yeni atılmış istanbul Sabiha'da Türkish Technic bünyesinde uçak teknisyeni olarak çalışmaktayım.
Dayım golf hastasıydı gide gele bana da bulaşacak gibi. Nasipse ilk aracımı almak istiyorum golf 4 ler çok hoşuma gidiyor umarım ben de istediğim golfe sahip olarak aranızda tam olarak yer alırım. 40 liralık bütçem var golf önerilerinize açığım.. Saygılar
Öncelikle aramıza Hoşgeldiniz ;

Geçen ay bir golf aldık kardeşime Golf 4 Comfort otomatik fiyat skalası genelde aracın durumuna baglı olarak 45-60 bin tl arasında. Siz Manuel tercih ederseniz biraz daha uygun olabilir elbette. Alacağınız aracın mutlaka araştırmasını yapmanızı öneririm geçmişi görüntüsünden çok kötü olan araçlar var ilanda.

Keyifli Forumlar diliyorum.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Aranıza yeni katıldım madem tanışma salonundayız ben de kendimden bahsedeyim :)  Ankara’da yaşıyorum. Yaşım 31.
2015 Golf 7 1.6 TDI Midline Plus sahibiyim.
Arabama ufak dokunuşlar yapmayı planlıyorum önerilerinize de açığım :)  Yalnız ilk etapta Bi-Xenon J veya U farlardan taktırmak istiyordum ama çok bilgim yok. Sanırım ekstra külfeti çok oluyormuş :/  Farı aldığımda Kısalar üstünde olmuyormuş, Mercekli değilmiş, Kısayı da xenon taktırmak istersem ekstradan xenon beyni takmam gerekiyormuş, Otomatik Far Ayarı, Far Sileceği falan bir sürü şey :)  Kafanızı şişirdim. Nitekim tanışmış olduk. Gördüğünüz üzere çok da aksesuardan anlayan biri değilim :)  Selamlar cümleten. 

Herkese selamlar, 

İsmim Oktay, Malatya dan katılıyorum aranıza, bir sigorta şirketinde çalışmaktayım. 2009-2011 yılları arasındaki golf V aracımdan sonra bu yıl tekrardan 2012 golf VII 1.4 tsi comfortline ile golf tutkusu yaşamaya başlamış bulundum çok şükür 🙏🙏

Herkese selam,

İsmim Mehmet, Golf 1.6 TDI Comfortline ile aranizdayim. Aracıma yakışan ve orijinalliğini bozmayan iç dış dokunuşlar yapmayı seviyorum. Forumdaki bütün emeği geçenlere teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça çoğalır. 

Geri
Üst Alt