Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese selamlar dün tanışma alanına da başlık açmıştım ismim Emre 38 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Mühendisim. Herkese iyi sürüşler...

Herkese selamlar dün tanışma alanına da başlık açmıştım ismim Emre 38 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Mühendisim. Herkese iyi sürüşler...
Merhaba Emre Hocam; Aramıza Hoş Geldiniz Keyifli Forumlar diliyorum.

@Hsmpsn hosgeldiniz hocam hayirli olsun yeni araciniz isabetli karar olmus pismanlik duymayacaginiz verdiginiz paralarin hakkini verecek süper bi araba bende sizin gibi golf askiyla yanip tutusuyordum auris aldim isinamadim sattim golfe yöneldim midline bulmustum temiz araci incelerken bi baktim direksiyonda dügme dahi yok dedim bu arabaya bu para veremem sonra 2017 yeni kasa megane aldim tabi her gördügüm golfe tekrar dönüp bakiyordum dedim bu böyle olmaz almam lazim sattim megani en sonunda comfortline golf sahibi oldum çok sükür Allah herkeze nasip etsin ne kadar aldigim araba çok dolu olmasada golf gerçekten sinifinin çok üstünde güzel sade asil bir araba

Maşallah Bir Solukta okudum...
Kısmet ederse Mevlâ, el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmezse Mevlâ el götürür, yel götürür, sel götürür. Hz. Mevlânâ 
Hayırlı Olsun inşallah Kazasız belasız kullanırsınız.
Şimdi Aracınızı daha çok merak ettim. Varsa Bir resim paylaşır mısınız hocam? [emoji4] 

Teşekkürler hocam

Şu an elimdeki tek resim profildeki resmim. Otoparkdan birkac kere çıkarttım araci. Şu süreci atlatalim, güzel manzaralarda çekilmiş resimlerini mutlaka paylaşırım [emoji18]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ÇaÇa Buro da artık aranızda;) Güzel Türkiyemin Başkenti Angaradan cümleten selamın aleyküm dostlar hayırlı günler herkese kazasız belasız arızasız günler hepinize😎🥳🤩✌🏻✋🏻🧿🧿🧿

Merhabalar. Aslında uzun zamandır forum ahalisiyle konuşup dertleşiyoruz. Fikirler paylaşıp görüş sunanlara görüşlerimizi sunuyoruz. Fakat burayı yeni keşfettim. Kendimi tanıtmadığımı farkettim. 

2019 Eylül tarihinde aracımı aldım. 2017 model 1.0 Tsi comfortline olarak aranıza katıldım. Golf öncesinde bir çok arabayı kullanma fırsatı buldum. Kendimi golf içinde daha keyifli hissettim. O yüzden bu aracı almak için Samsundan kalkıp İstanbula gittim. 

Kendimden bahsetmek gerekirse Psikolog olarak görev yapıyorum. Psikoteknik Değerlendirme Merkezim var. Samsun bölgesinde sürücülere ve ticari şoförlere zorunlu olan bir belge sağlıyoruz. Herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim. :)  

Herkese merhabalar;
Foruma katılalı hatırı sayılı bir vakit oldu
Arada yaptığım paylaşımlar da oldu ancak kendimi tanitmadigimi bugün farkettim [emoji28] Önceden gelen bir forum kültürüm yok, ne sosyal medya ne de forum vs.. platformlarda cok şey yazmam ve paylaşmam ama buradaki ortamı güvenilir buldum ve hoşuma gitti. Herkese bunun için teşekkür ederim.
İsmim Hakkı, Adana’dan araniza katılıyorum. Golf ile tanışmam 2014 senesine, komşumun aldığı Highline mk7’yi test ettiğim güne dayanıyor. O gün platonik bir aşk başladı diyebilirim. O dönem için 1.4 tdci Fiesta sahibiydim ve sonraki arabam mutlaka Golf olmaliydi
Ama olmadi. Sirasiyla 1.6 Hdi 407, 2008 2.4GLS Sonata ve sifir aldığım 2018 1.6 Corolla kismet oldu. Her araba değişikliğinde Golf diye niyetlensem de olmadi arkadaş [emoji23] Gerek fiyat olarak zorlamasi, gerekse o dönemin ihtiyaçlarina yönelik mantikli seçimleri farkli araçlardan yana kullanmak durumunda kaldim.
Ama bu kez olmalıydı. Aralik ayinda Aykandaki 1.0 tsi dsg comf araci almaliydim. Ellerinde iki tane vardi. Ama onlar da olmadi. İlki ben harekete gecmeden satiliverdi. İkincisi ise tam bir hayal kırıklığı. Arabayi nerede muhafaza ettilerse uzerinde tas izleri güneş yaniklari cizikler
ama pes etmedim. Ayni paket 400km de çiçek gibi tornado kirmizi denk geldi. Anlaştık. Küçük bir kapora verdim ama o da olmadi. Aracımı istediğim fiyata satamayinca kaporayi yaktim
yılmadim [emoji2] Araştırmaya devam ediyor, Aykani her hafta telefonla arayip yeni arac gelip gelmeme durumunu sormayi ihmal etmiyordum. Subat ayinda bekledigim oldu ve Nisan ayinda gelecek 2020 1.5 comf arac icin kaporami ödedim:) ama yine olmadi [emoji17] virüs bizim araclarin gelmesine şer koydu. Tabi bu süreçten etkilenen kur +zam olaylari derken artik bu sevdadan vazgeçmeye karar vermek üzereydim. Derken o mucize gerceklesti. Sehir dışına çıkış yasağının oldugu dönemde 400 mt ötemde highline 1.5 ilana düştü. Henüz 600 kmde. Durmadim koşarak bakmaya gittim anlaştım. Arkadaşlar nasipte yoksa olmuyor, eger nasipse Bağdat’tan geliyor emin olun [emoji2] aracımı sadece 1 günde istediğim fiyata satabilmem ayri bir mucize. Bugüne kadar olmamıştı, ama en sonunda en iyisinden oldu:) turnayi gözünden vurdum.
Sonunda ben de Golf sahibiyim
Şu an için genel olarak otoparkta bakışsak da, uzun yola çıkacağım günleri iple cekiyorum

Maşallah Bir Solukta okudum...

Kısmet ederse Mevlâ, el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmezse Mevlâ el götürür, yel götürür, sel götürür. Hz. Mevlânâ 

Hayırlı Olsun inşallah Kazasız belasız kullanırsınız.

Şimdi Aracınızı daha çok merak ettim. Varsa Bir resim paylaşır mısınız hocam? :)  
@Hsmpsn Baya maceralı bir kavuşma hikayesi olmuş hocam, @Ender hocam da Hz. Mevlana'dan çok güzel bir alıntı yapmış. Hikayenin özeti olmuş.

Nasipte varsa gelir Yemen'den, nasipte yoksa ne gelir elden? atasözümüz var bir de.

Gerçi sizinki Yemen'den değil Yanın'dan gelmiş, 400 metre ötede diyorsunuz. :)

Hayırlı olsun, Allah kazasız, belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

[mention=18329]Hsmpsn[/mention] Baya maceralı bir kavuşma hikayesi olmuş hocam, [mention=208]Ender[/mention] hocam da Hz. Mevlana'dan çok güzel bir alıntı yapmış. Hikayenin özeti olmuş.
Nasipte varsa gelir Yemen'den, nasipte yoksa ne gelir elden? atasözümüz var bir de.
Gerçi sizinki Yemen'den değil Yanın'dan gelmiş, 400 metre ötede diyorsunuz. [emoji4]
Hayırlı olsun, Allah kazasız, belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Aynen öyle oldu hocam : )
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim [emoji1317]

Merhaba arkadaşlar. Ben Alper. 30 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. 2015 1.4 TSI comfortline DSG aracım var. Paylaşımlarınızı yakından takip ediyorum. Herkesin emeğine ve bilgisine sağlık, teşekkürler. Hayırlı akşamlar.

Merhaba arkadaşlar. Ben Alper. 30 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. 2015 1.4 TSI comfortline DSG aracım var. Paylaşımlarınızı yakından takip ediyorum. Herkesin emeğine ve bilgisine sağlık, teşekkürler. Hayırlı akşamlar.
Aramıza Hoş Geldiniz .

Kazasız sürüşler ve Keyifli Forumlar dilerim. (y)

Arkadaşlar selam, yaşım 54 emekliyim evliyim boyumcada çocuklarım var 😀 kocaeli Gölcük'teyim. Aracım 2013 jetta1.2 tsi ile aranıza katıldım. Forum bayağı hareketli ve gördüğüm kadarı ile cevaplar tatmin edici. Daha önce genel olarak dizel ve Renault gurubu araçlar kullandım. En son aracım megane 4 icon paketti. Araçta konfor birinci önceliğimdir, birgün megane için yetkili servise gittiğimde aracın konforunu kötü olduğunu söylediğimde abi o zaman volkswagen al dedi. Bir şeklide bu araç nasip oldu. Konfor olarak çok iyi bir araç ama bazı sorunlar can sıkıcı hale gelebiliyor. Umarım forumda, bazı yaşadığım sıkıntılara çözüm bulabilirim. Teşekkürler. 

Geri
Üst Alt