Herkese merhabalar;
Foruma katılalı hatırı sayılı bir vakit oldu
Arada yaptığım paylaşımlar da oldu ancak kendimi tanitmadigimi bugün farkettim [emoji28] Önceden gelen bir forum kültürüm yok, ne sosyal medya ne de forum vs.. platformlarda cok şey yazmam ve paylaşmam ama buradaki ortamı güvenilir buldum ve hoşuma gitti. Herkese bunun için teşekkür ederim.
İsmim Hakkı, Adana’dan araniza katılıyorum. Golf ile tanışmam 2014 senesine, komşumun aldığı Highline mk7’yi test ettiğim güne dayanıyor. O gün platonik bir aşk başladı diyebilirim. O dönem için 1.4 tdci Fiesta sahibiydim ve sonraki arabam mutlaka Golf olmaliydi
Ama olmadi. Sirasiyla 1.6 Hdi 407, 2008 2.4GLS Sonata ve sifir aldığım 2018 1.6 Corolla kismet oldu. Her araba değişikliğinde Golf diye niyetlensem de olmadi arkadaş [emoji23] Gerek fiyat olarak zorlamasi, gerekse o dönemin ihtiyaçlarina yönelik mantikli seçimleri farkli araçlardan yana kullanmak durumunda kaldim.
Ama bu kez olmalıydı. Aralik ayinda Aykandaki 1.0 tsi dsg comf araci almaliydim. Ellerinde iki tane vardi. Ama onlar da olmadi. İlki ben harekete gecmeden satiliverdi. İkincisi ise tam bir hayal kırıklığı. Arabayi nerede muhafaza ettilerse uzerinde tas izleri güneş yaniklari cizikler
ama pes etmedim. Ayni paket 400km de çiçek gibi tornado kirmizi denk geldi. Anlaştık. Küçük bir kapora verdim ama o da olmadi. Aracımı istediğim fiyata satamayinca kaporayi yaktim
yılmadim [emoji2] Araştırmaya devam ediyor, Aykani her hafta telefonla arayip yeni arac gelip gelmeme durumunu sormayi ihmal etmiyordum. Subat ayinda bekledigim oldu ve Nisan ayinda gelecek 2020 1.5 comf arac icin kaporami ödedim
ama yine olmadi [emoji17] virüs bizim araclarin gelmesine şer koydu. Tabi bu süreçten etkilenen kur +zam olaylari derken artik bu sevdadan vazgeçmeye karar vermek üzereydim. Derken o mucize gerceklesti. Sehir dışına çıkış yasağının oldugu dönemde 400 mt ötemde highline 1.5 ilana düştü. Henüz 600 kmde. Durmadim koşarak bakmaya gittim anlaştım. Arkadaşlar nasipte yoksa olmuyor, eger nasipse Bağdat’tan geliyor emin olun [emoji2] aracımı sadece 1 günde istediğim fiyata satabilmem ayri bir mucize. Bugüne kadar olmamıştı, ama en sonunda en iyisinden oldu
turnayi gözünden vurdum.
Sonunda ben de Golf sahibiyim
Şu an için genel olarak otoparkta bakışsak da, uzun yola çıkacağım günleri iple cekiyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk