Ben Kimim? / Tanışma Konusu

2 senedir forumdayım. Bende istanbul'dan katılıyorum. Yaş 26. Hem bilişim sektöründeyim hem ek iş olarak boş zamanlarımda araçlara retrofit uygulamalar yapmaktayım ( Gizli özellik, Geri görüş kamera, vw grubu yağmur far sensörü  ve multimedia uygulamaları ) instagram : vag_gizli_ozellik . Aklınıza takılan soruları buradan cevaplayabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 29624
Metin Hocam yanlış anlaşılmak istemiyorum ama, Aracınıza yaptığınız tüm güzel işlerde tüm resimlerinize baktığımda Golfclubtr ve Golftürk stickerlerini gördüm  elbette bunda hiç bir sakınca yok bizler için ,  lakin gözlerim ''Golftutkusu '' stickerlerinide görmek istedi :)  Yazmak istedim belki de vardı yada  resimlerde görememişimdir. 

keyifli forumlar diliyorum.  :)   (y)

27.03.2020 tarihi itibariyle 2012 golf 6 1.4 tsi pulse manuel alarak aranıza katıldım. İstanbuldayım memurum. 

Saygılarımla 

arkadas slmlar 06.04.2020 tarihi ile itibariyle 2017 golf 1.6 confortline tdı aracim ile araniza takildim. istanbul whatsapp grubunuza katılmak isterim. tecrubelernizden bilgi almak isterim. 

saygılarımla.

arkadas slmlar 06.04.2020 tarihi ile itibariyle 2017 golf 1.6 confortline tdı aracim ile araniza takildim. istanbul whatsapp grubunuza katılmak isterim. tecrubelernizden bilgi almak isterim. 

saygılarımla.
aramıza Hoş Geldiniz Hocam;

Yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Keyifli Forumlar.

Ben İlker Aşkın 41 yaşındayım Mersinde enerji üretim tesisinde çalışıyorum ayrıca büyük bir sitede altılı ganyan tahmini yapıyorum.Golf 7 aracımı yeni aldım ve aranıza yeni katıldım. 

Evliyim bir oğlum bir kızım var. 

İyi akşamlar. 

Ben İlker Aşkın 41 yaşındayım Mersinde enerji üretim tesisinde çalışıyorum ayrıca büyük bir sitede altılı ganyan tahmini yapıyorum.Golf 7 aracımı yeni aldım ve aranıza yeni katıldım. 

Evliyim bir oğlum bir kızım var. 

İyi akşamlar. 
Aramıza hoşgeldiniz hocam.Keyifli forumlar

Merhabalar, ben Cem 29 yaşındayım İnşaat Mühendisiyim. Şu anda  Malatya da ikamet ediyorum. Golf almak istiyorum motor seçeneği önemli değil önemli olan en az comfortline donanım olması. Bir de bütçeme uygun olması :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim. 

Merhabalar, ben Cem 29 yaşındayım İnşaat Mühendisiyim. Şu anda  Malatya da ikamet ediyorum. Golf almak istiyorum motor seçeneği önemli değil önemli olan en az comfortline donanım olması. Bir de bütçeme uygun olması :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim. 
Aramıza Hoş geldiniz Hocam.

Araç alımı için biraz beklemenizi tavsiye ederim. Malum Virüs olaylarından dolayı zor olacaktır alışveriş kısmı :)  

Aramıza Hoş geldiniz Hocam.

Araç alımı için biraz beklemenizi tavsiye ederim. Malum Virüs olaylarından dolayı zor olacaktır alışveriş kısmı :)  
Hoşbulduk, teşekkür ederim.

Evet bu süreçten dolayı araç alımı çok sıkıntılı oldu benim için, bir kaç tane araç gözüme kestirdim onlarda yaşadığım yere çok uzak mesafedeler. Virüsten sonra ani bir fiyat yükselişi olacak gibi geliyor o yüzden de biraz acele ediyorum. Yani böyle arada kaldık :)  

Merhabalar. Gürhan ismim, 43 yaşındayım. İstanbul'dan yazıyorum. VW ile tanışmam 5 yaşına dayanıyor, 1982 Scirocco GTI aracımız vardı :)  Daha önce de Golf 6 aracımız vardı, 2 sene önce bu zamanlarda Golf 7,5 (makyajlı) 1.4 TSI Highline satın aldım. 

Meslek olarak 3 nesildir Almanya CONTINENTAL'den ATE marka fren sistemlerinin ithalatını ve dağıtımını yapıyoruz (reklama girmez inşallah :) ) . Otomobil dışında motorsiklet merakım var. Yamaha Tracer 900 (2018) kullanıyorum. Evliyim, 1 oğlum var ve Galatasaraylı'yım :)  

Herkese selamlar.. sevgiler..

Merhabalar. Gürhan ismim, 43 yaşındayım. İstanbul'dan yazıyorum. VW ile tanışmam 5 yaşına dayanıyor, 1982 Scirocco GTI aracımız vardı [emoji4] Daha önce de Golf 6 aracımız vardı, 2 sene önce bu zamanlarda Golf 7,5 (makyajlı) 1.4 TSI Highline satın aldım. Meslek olarak 3 nesildir Almanya CONTINENTAL'den ATE marka fren sistemlerinin ithalatını ve dağıtımını yapıyoruz (reklama girmez inşallah [emoji4] ) . Otomobil dışında motorsiklet merakım var. Yamaha Tracer 900 (2018) kullanıyorum. Evliyim, 1 oğlum var ve Galatasaraylı'yım [emoji4] 

Herkese selamlar.. sevgiler..
Ooo hos geldiniz
Imza eski endurocu yeni scooterci

Artik Ateleri sizden aliriz isallah

Camia kucuk mutlaka ortak arkadas vardir vstromturkiye.org danim

@HONEY yardımcı olurum tabi her türlü :))  bu arada ben de motor alırken scooter almaya gittiydim ama hazır bu kadar para vermişken bunu alayım, bu kadar verdiysem bunu da veririm derken Touring motorda karar kıldım.. motor ayrı zevk :)  kazasız sürüşler dilerim ;)

[mention=11839]HONEY[/mention] yardımcı olurum tabi her türlü
)  bu arada ben de motor alırken scooter almaya gittiydim ama hazır bu kadar para vermişken bunu alayım, bu kadar verdiysem bunu da veririm derken Touring motorda karar kıldım.. motor ayrı zevk [emoji4] kazasız sürüşler dilerim [emoji6]
Haha iyi yapmissiniz gule gule kullanin

Soyisim neydi?

Geri
Üst Alt