Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@mali_bekir Aramıza Hoş Geldiniz Hocam.

Aracınız ile kazasız belasız günler dilerim.

Keyifli Forumlar.

@Ender Hoşbulduk 🙂

Rabbim cümlemize Kaza Bela Vermesin.🤲

Zevkli eğlenceli konforlu sürüşler👏

merhaba ismim Muhammet KONYA merkezde BANNER AKÜ Konya Karaman bayiliği yapıyorum 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar merhabalar aranıza aydından katılıyorum ismim egemen yaş 36 ziraat mühendisiyim

2017 1.6 TDI Highline Golf ile katıldım vcds obdeleven vcp odis kullanıyorum yakınımda olanlara yardımcı olurum

Saygılarımla

Merhaba,

Ben Erdem. Samsun' da Gübre Fabrikasında makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Golf 7 TSI bluemotion araç sahibiyim. İlk aracım. Tüm üyelere selam. Samsun lu arkadaşlar ile fikir ve sohbete her zaman açığım.

Merhaba,

Ben Erdem. Samsun' da Gübre Fabrikasında makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Golf 7 TSI bluemotion araç sahibiyim. İlk aracım. Tüm üyelere selam. Samsun lu arkadaşlar ile fikir ve sohbete her zaman açığım.
Aramıza Hoşgeldiniz Hocam.

keyifli forumlar dilerim

Merhaba ben umut.. 28 yasindayim Eskisehirdeyim evliyim 1,5 yasinda bir kizim var..

2015 yilindan bu yana cocukluk hayalim olan araci kullaniyorum. Aracim 1.2 tsi midline plus. Forumdan cok faydalandim fakat ha bugun ha yarin uye olurum derken 5 sene gecmis araniza gec katilmaktan uzgunum burasi cok guzel paylasimlarin yapildigi bir derya. burada olmaya cok gec kaldigimi hissediyorum.

Herkese selamlar saygilar

Merhaba ben umut.. 28 yasindayim Eskisehirdeyim evliyim 1,5 yasinda bir kizim var..

2015 yilindan bu yana cocukluk hayalim olan araci kullaniyorum. Aracim 1.2 tsi midline plus. Forumdan cok faydalandim fakat ha bugun ha yarin uye olurum derken 5 sene gecmis araniza gec katilmaktan uzgunum burasi cok guzel paylasimlarin yapildigi bir derya. burada olmaya cok gec kaldigimi hissediyorum.

Herkese selamlar saygilar
Aramıza hoşgeldin Umut Hocam. 

Keyifli forumlar dilerim.

Ayrıca Bir Kız babası olarak sizin de kızınızı öpüyor sağlıklı , uzun ve hayırlı ömrü olsun diliyorum.

@Ender cok tesekkur ederim hocam cok naziksiniz. Allah razi olsun hepimizin cocuklarinin saglikli hayirli omurleri olsun insallah.

Herkese saglikli, kazadan beladan uzak gunler diliyorum. Hoş bulduk. 

2 senedir forumdayım. Bende istanbul'dan katılıyorum. Yaş 26. Hem bilişim sektöründeyim hem ek iş olarak boş zamanlarımda araçlara retrofit uygulamalar yapmaktayım ( Gizli özellik, Geri görüş kamera, vw grubu yağmur far sensörü  ve multimedia uygulamaları ) instagram : vag_gizli_ozellik . Aklınıza takılan soruları buradan cevaplayabilirim.

20190830_223211-01.jpeg

Geri
Üst Alt