Sinanmiray
Üye
- İsim
- Sinan
Merhaba Mert hocam Aramıza Hoşgeldin. Yeni Aracınız da hayırlı olsun Kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle Keyifli Forumlar diliyorum.Antalyadan herkese selamlar! Adım Mert 33 Yaşındayım. 2014 Golf 1.4 Tsi Highline Keyless+Ergo Active sahibiyim. Polo Lounge den sonra Vw yi doğal olarak bırakamadım [emoji3] Allah herkese nasip kısmet etsin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim! Saygılar
Hoşgeldiniz Hocam.Merhaba arkadaşlar ismim sinan 37 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var 2014 dizel comforline sahibiyim kapalıçarşıda emitasyon ayakkabı işiyle meşkulüm
aramıza Hoşgelldiniz Hocam.Merhabalar, ben Mersinden Serkan KOÇ. Kardiyoloji uzmanıyım. Arabalarla aram hep iyi olmuştur, golfle tanışmam da 5 yıl önce oldu, o dönemden beri de golf tutkunuyum. Şu anda 2017 model 1.0 TSI comfortline manuel golfüm var. Herkese keyifli forumlar dilerim
Aramıza Hoşgeldiniz Sadi Hocam.Merhaba arkadaşlar bende ikinci el 7.5 2018 golf TDI comfordline alarak aranıza katıldım.sadettin ben 48 yaşındayım.
Aramıza HoşgeldinizMerhabalar herkese.Araniza Beykozda katiliyorum.Adim Semih,2014 model highline golf sahibiyim.Herkese iyi forumlar
Aramıza Hoşgeldinizİyi günler.Adım Özer ,2016 highline golf sahibi olarak aranıza katıldım.Keyifli forumlar herkese.