Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@HONEY Allah cümlemizin çocuklarını bağışlasın onlara hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin kız çocukları bambaşka ne kadar arabanın arkasında hoplayıp zıplayıp çamur yapsada onlara herşey feda 

Antalyadan herkese selamlar! Adım Mert 33 Yaşındayım. 2014 Golf 1.4 Tsi Highline Keyless+Ergo Active sahibiyim. Polo Lounge den sonra Vw yi doğal olarak bırakamadım :D Allah herkese nasip kısmet etsin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim! Saygılar

Antalyadan herkese selamlar! Adım Mert 33 Yaşındayım. 2014 Golf 1.4 Tsi Highline Keyless+Ergo Active sahibiyim. Polo Lounge den sonra Vw yi doğal olarak bırakamadım [emoji3] Allah herkese nasip kısmet etsin. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim! Saygılar
Merhaba Mert hocam Aramıza Hoşgeldin. Yeni Aracınız da hayırlı olsun Kazasız belasiz kullanmanız dileğiyle Keyifli Forumlar diliyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar ismim sinan 37 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var 2014 dizel comforline sahibiyim kapalıçarşıda emitasyon ayakkabı işiyle meşkulüm
Hoşgeldiniz Hocam.
Bende Bir Kız babasıyım Rabbime Çok şükür. Allah evlatlarimizi Vatana Millete Hayırlı olarak Yetiştirmeyi bizlere nasip eylesin.
Keyifli Forumlar diliyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese Selamlar,

Aslında belli bir süredir buralardayım ancak yeni yazma fırsatım oldu 🙂
Ben Yunus, Aranıza Golf 7 2016 limestone grey aracımla İstanbul'dan (Avrupa Yakası) katılıyorum.

İyi Forumlar

Merhabalar, ben Mersinden Serkan KOÇ. Kardiyoloji uzmanıyım. Arabalarla aram hep iyi olmuştur, golfle tanışmam da 5 yıl önce oldu, o dönemden beri de golf tutkunuyum. Şu anda 2017 model 1.0 TSI comfortline manuel golfüm var. Herkese keyifli forumlar dilerim
aramıza Hoşgelldiniz Hocam.

keyifli Forumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar bende ikinci el 7.5 2018 golf TDI comfordline alarak aranıza katıldım.sadettin ben 48 yaşındayım.
Aramıza Hoşgeldiniz Sadi Hocam.

Biraz geç oldu ama ben de yazayım buraya :)  Adım Berat 2013 1.6 TDI Highline aracımla aranızdayım. Grafik-Tasarım işi ile uğraşıyorum. Sadece golf konusunda değil grafik-tasarım konusunda da yardımcı olabilirim.

Herkese Merhabalar,

Aranıza katılalı biraz fazla zaman oldu ama bende kendimi tanıtmak istedim.

Yasin Çetin (32) aranıza İstanbul/Beylikdüzün'den katılıyorum. Global bir filo şirketinde finansal raporlama yapıyorum. Filo şirketi demişken araç vs. almak isteyen arkadaşlarım olursa aşağıdaki link üzerinden şirketimizin bireysel satış kanalına ulaşabilirler. Kondisyonu düzgün araçları bireysel satışa çıkarıyoruz. Ayrıca servis konusunda destek isteyen arkadaşlarım olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Malum servis ağımız yetkili yada özel fark etmez geniş.

https://www.carnext.com/tr-tr/

Herkese iyi forumlar.

Geri
Üst Alt