Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba arkadaşlar ben Selim,Lüleburgazlıyım.2006 golf5 fsı triptonik sahibiyim.

Herkeze kazasız belasız sürüşler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben Selim,Lüleburgazlıyım.2006 golf5 fsı triptonik sahibiyim.

Herkeze kazasız belasız sürüşler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoşgeldin Selim.

Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Volkswagen ailesi ben Ankara da yetkili serviste çalışıyorum sizlere yardımcı olmak isterim

Merhabalar,

İstanbuldan Salih Ben. Herkese Selamlar..

bende 2 güne kadar 2016 golf 7 highline aracımla birlikte burada olacağım.

Daha önde 1999 Polo'm ve 2011 Punto'm oldu. Sanırım bu sefer doğru tercih yaptım :))

Fikir alışverişi için bende buradayım.

Merhabalar,

İstanbuldan Salih Ben. Herkese Selamlar..

bende 2 güne kadar 2016 golf 7 highline aracımla birlikte burada olacağım.

Daha önde 1999 Polo'm ve 2011 Punto'm oldu. Sanırım bu sefer doğru tercih yaptım :))

Fikir alışverişi için bende buradayım.
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın

Tanışmadan söze girmek doğru olmaz.

Merhabalar, ben Cem Boneval. Aslen Istanbul'lu ama 20 senedir Antalya'da yaşayan akademisyen bir çocuk cerrahıyım. Yaşlı denilecek grupta olmakla beraber, ruhum genç sayılır. Oyuncaklar hep ilgi alanımda oldu ve İngilizce "The difference between men and boys is in the prices of their toys" deyişine uyar nitelikteyim. Meali er kişi büyüdükçe oyuncaklarının fiyatı artar. Otomobil de benim için oyuncak, ama öyle fazla masraf yapan grupta değilim.

2000 yılında Focus Sport Trend ile Ford maceram başladı. Opel'e kızıp almıştım. Ondan sonra da karı koca hep Ford kullandık, Fiesta'nın her türü, Fusion ve Focus'lar ayağımızı yerden kesti. Son aracım da 2011 Focus 1.6 EB idi, Superchips, Sprintbooster, K&N filtre kiti gibi eklemelerle gerçekten de güzel bir oyuncak olmuştu. Ancak ikimiz de yaşlanınca pek güvendiğim ustamın "bunu elden çıkar" uyarısı ile yollarımızı ayırdık. Bu sefer de Ford'a kızdım, bana hitap eden bir model getirmediği için ve bir mantık evliliğine gittim: Daha medeni ve fakat kıvamında performanslı bir araç arayışı, aklın yolunda ilerleyince VW'ye dönüp bir Golf ile buluştuk. Konusunu açarım. Benim için biraz heyecansız ve sıradan bir araç olsa da, kullanımı gayet keyifli. Şu aralar DSG ile kontrol oyunu oynuyoruz, hala birbirimize tam ısınamadık.

2000'li yılların başından beri iyi, kötü değişik forumlarda katkım oldu. Forumlar, özellikle günümüzde hem eğitici hem eğlenceli. Haliyle otomobili değiştirince uygun foruma katılmak da farz oldu. İlerleyen günlerde verimli bir forumdaşlık sağlama ümidindeyim. 

Otomobil sporlarına meraklıyım, özellikle rallilere, ve bu alanda halen aktif görev de yapıyorum. Ayrıca seyahat, yürüyüş, yelken, fotoğrafçılık ve müzik hobilerim arasında. 

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

ikbal.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar ben isa celik. Sanliurfadayim. Golf 2016 comfortline ile aranizdayim. Ilk Alman ve valkswagen deneyimim bu. Araci alali 1 ay oldu. Bayagi faydali bir forum olduğu kanaatindeyim.

Merhabalar ben isa celik. Sanliurfadayim. Golf 2016 comfortline ile aranizdayim. Ilk Alman ve valkswagen deneyimim bu. Araci alali 1 ay oldu. Bayagi faydali bir forum olduğu kanaatindeyim.
Hoşgeldiniz hocam, umarım en yararlı şekilde faydalanırsınız forumumuzdan. Herkes elinden geldiği kadar bildiğimiz konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

İyi forumlar. 

Geri
Üst Alt