Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba arkadaşlar ben Münir. Ankara'da yaşıyorum. Sıfır km Golf 7.5 1.0  manuel midline plus alma arifesindeyim. Herkeslere selamlar. (y)

@estoril Aracı aldığımda bu şekilde idi hocam. Nereden alınmış hiç bir fikrim yok maalesef. 

Merhaba arkadaşlar ben ankara dan kadir golf ailesine katılmaktan mutluyum herkese iyi forumlar

Merhaba. Ben İstanbul'dan Alper. Golf 7 1.4 tsi comfortline dsg sahibiyim. Selamlar.

@silvershadow  merhaba. Ben Erhan. 38 yaşındayım. Brüksel’de yaşıyorum. Kamyon şoförüyüm. 2007  Golf 5 1.6 fsi dsg comfortline modelini satın alıyorum. Araç haftaya elimde olur. 

Merhaba ben Mehmet,

Golf 7 1.6 TDI DSG Comfortline sahibiyim, kendi ilgi düzeyimde mümkün olduğunca araba üzerinde küçük dokunuşlar yapıyorum ve forumda bu tür paylaşımlar ve sorunların ele alınmasından dolayı elimden geldiğince takip ediyorum.

Dostlar merhaba, ismim C. Salih mersinden yaklaşık 1 ay önce 2019 1.6 golf ile aranıza katılmaktan büyük kıvanç ve sevinç duyuyorum. Severek ve isteyerek aldığım aracımı. Herkese iyi forumlar dilerim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ben Mehmet,

Golf 7 1.6 TDI DSG Comfortline sahibiyim, kendi ilgi düzeyimde mümkün olduğunca araba üzerinde küçük dokunuşlar yapıyorum ve forumda bu tür paylaşımlar ve sorunların ele alınmasından dolayı elimden geldiğince takip ediyorum.

Dostlar merhaba, ismim C. Semih mersinden yaklaşık 1 ay önce 2019 1.6 golf ile aranıza katılmaktan büyük kıvanç ve sevinç duyuyorum. Severek ve isteyerek aldığım aracımı. Herkese iyi forumlar dilerim
Golftutkunları arasına hoşgeldiniz, keyifli sürüşler dilerim.

İyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar ben Alperen, istanbulda yaşıyorum. Yaş 31.  10 ay önce golf 7.5  1.0tsı  aldım. 

Geri
Üst Alt