Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Selamlar herkese

İsmim Barış İstanbulda yaşıyorum 91 doğumluyum. Henüz 1 günlük golf sahibiyim. İlk aracım yıllardır hayalini kurduğum golf oldu.  2013 1.2 tsi aldım dün. Umarım keyifli zaman geçiririz.

İyi forumlar
İlk araç  her zaman özeldir. Hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız problemsiz binmeyi nasip etsin kardeşim. Fotoğraf atsaydın keşke. Nazar değmesin diye atmadın herhalde.😁

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba arkadaşlar ismim Yusuf Bingöl'den katılıyorum 2018 1.4 TSI Golf highline sahibiyim cevabını aradığım birkaç sorum vardı cevabını bu forumda buldum seviyeli bir paylaşım platformu  herkese keyifli forumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar ismim Yusuf Bingöl'den katılıyorum 2018 1.4 TSI Golf highline sahibiyim cevabını aradığım birkaç sorum vardı cevabını bu forumda buldum seviyeli bir paylaşım platformu  herkese keyifli forumlar diliyorum.
Hoşgeldiniz iyi forumlar.

Merhaba adım Murat Ankara'da yaşıyorum. Aranıza 2012 golf 1.6 90 bg tdi alarak katıldım. Umarım güzel bilgi alışverişlerinde bulunuruz. Şimdiden teşekkürler.

Bursadan Herkese selamlar.

Bursa Kapali carsida esnafim. 2 gun once golf 7.5 sahibi oldum ve su can sıkıcı cift J far olayını arastirirken forumu gorup uye oldum herkese sevgiler saygilar ... 

İstanbul da yaşıyorum bende 29 yaşında  golf 7 var tdi bende de memurum golf tutkunları oşadak vatsap grubu var mı

Merhaba, adım Yusuf. Kamuda görev yapıyorum. Yaşım 28. Boluda yaşıyorum. Varsa Bolu’dan arkadaşlar whatsapptan görüşebiliriz. 

Ben Gökhan. Beylikdüzünden.

Golf 7 sahibiyim..Forumda uygun servis ve bazı modifikasyon konuları ilgimi çekti üye oldum.İyi forumlar.

Merhaba İlker ben İzmir'den geçen hafta Golf kiraladık bir tane şirket olarak 1,6 TDİ , forum konuları ilgimi çekti, aranıza katılmak istedim, 

Merhaba İlker ben İzmir'den geçen hafta Golf kiraladık bir tane şirket olarak 1,6 TDİ , forum konuları ilgimi çekti, aranıza katılmak istedim, 
Hoşgeldiniz, kiraladığınız araç hakkında görüşlerinizi belirtir misiniz?  Konfor,sürüş Vs 

Aramıza ve golf ailesine hoşgeldiniz her daim siZleri aramızda görmekten mutluluk duyarız 

Geri
Üst Alt