Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba Arkadaşlar,

Adım Adem Kocaeli'de yaşıyorum.Muhasebe uzmanıyım 1984 doğumluyum.

2019 Model 1.6 TDI DSG comfortline kullanıcısıyım.Araç henüz 1 aylık bu benim 5.golf 'üm :)  Öncesin'de mk6 ve mk5 kullanmıştım.

Formunuzu uzun süredir takip ediyorum fakat anca yazabildim.Kaliteli ve keyifli bir forum olduğundan,aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.Keyifli forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Aramıza Hoşgeldiniz Dostlar,
Keyifli Forumlar diliyorum

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar herkese merhaba, ismim çığır. 2014 model comfortline 1.6 TDI Golf DSG araç golf sahibiyim. 2015 den beri kullanıyorum. Daha önceki aracım Polo idi. Formu biraz incele fırsatım oldu. Gerçekten çok faydalı ve seviyeli bir forum olduğunu düşünüyorum. Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'da ikamet etmekteyim, 1 yıldır Golf Midline plus 1.6 TDİ manuel 2014 model araç sahibiyim, aracım hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yeni yeni formda aktif olma fırsatı bulabildim.Geçekten Türkiye de böyle seviyeli bir formun üyesi olduğum için mutluyum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@zazaus Hoşgeldin aramıza kardeşim. Cevabını aradığın herşeyi bulman dileğiyle,iyi forumlar

Herkese Selamlar,

Ismim Emre, 39 yaşındayım. Evli ve 2 erkek çocuk babasıyım. Bir otomotiv şirketinde ihracat sorumlusuyum.

Aracım 2014 1.6 tdi comfortline. Forumda çok yazar olarak aktif olmasam da okuyucu olarak her gün girmekteyim.

Önceki aracım W211 kasa E280 di, Golf' le tanışıklığımız çok uzun değil ancak sayenizde her türlü bilgiye kolayca erişebiliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 

merhaba ben çağlar 29 yaşındayım 2017 1.0 tsi comfort araç var. foruma önceden uye olmaya calısıtgımda admınler onay vermesı gerekıyordu sanırım bır turlu onay gelmedı. bugun sans eserı tekrar denedım bu sefer maıl onayı olmus boylece uye oldum.

Merhaba arkadaşlar! 

Foruma üye olabilmek hayli meşakkatli oldu.İllaki face istiyordu oysa ben twit kulanıcısıyım diyerek oradan ulaşmak istedim olmadı neticeye üye olabildim(mail ile)

Toyota kullanan biriydim değişiklik olsun istiyerek golf aldım. Henüz bu markanın acemisiyim uyarı ve tavsiyelerinizi beklerim

Araç golf 2014 comfort tdi

İsmim Erdem Denizliliyim 2013 Golf Bluemotion comfortline 1.6 TDI aracım var daha 4 ay oldu alalı. Elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Burdan detek olabilecek birileri olursa bazı sorularım olacak.

@guvenc 

hoşgeldiniz

keyifli forumlar, paylaşımlar dilerim.

aradığınız bilgiyi, tecrübeleri;

dostlarımız ile ve elimizden geldiğince bulabileceğinize eminim

@Conti 

hoşgeldiniz

keyifli forumlar, paylaşımlar dilerim.

bildiğimiz kadarı ile aracınız ile ilgili sorularınızı ve sorunlarınızı çözmeye çalışırız.

Selamlar herkese

İsmim Barış İstanbulda yaşıyorum 91 doğumluyum. Henüz 1 günlük golf sahibiyim. İlk aracım yıllardır hayalini kurduğum golf oldu.  2013 1.2 tsi aldım dün. Umarım keyifli zaman geçiririz.

İyi forumlar

Geri
Üst Alt