Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Ben mehmet 31 yaşındayım kahramanmaraşlıyım golf7 2015 model 1.4 TSI 125HP aracımla aranıza yeni katıldım herkese merhabalar

Ben mehmet 31 yaşındayım kahramanmaraşlıyım golf7 2015 model 1.4 TSI 125HP aracımla aranıza yeni katıldım herkese merhabalar
Aramıza Hoşgeldin hemşehrim Keyifli Forumlar Dilerim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese Selamlar,
Ben Ahmet,37 yaşındayım.Elektrik Mühendisiyim.
2012 Tiguan Sport&Style
2013 Polo
2104 Passat (B7)
2014 Golf 7 ile devam ediyorum.Sıkı VW ciyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aramıza Hoşgeldiniz Hocam Keyifli Forumlar diliyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar;
Ben de Kastamonu'dan ibrahim. 2013 1.4 tsi highline aracımla aranızdayım herkese iyi forumlar.

Merhaba ben Enes, 

Eskişehirde yaşıyorum, 2013 golf 7 1.2 tsı Comfortline aracımı yeni alıp araniza katıldım 

Merhaba herkese hayirli aksamlar araniza istanbul bahcelievlerde katiliyorum. Cok eski golf4 kullanicisiyim sonra golf6 1.4 tsi ve kismet olursa onumuzdeki hafta ikinci el golf7 1.6 tdi midlineplus almayi planliyorum. 

Merhaba arkadaşlar. İstanbulda ikamet etmekteyim matbaa sektöründe faaliyet gösteriyorum arabam ile ilgili sağlıklı bilgilere ulaşabilmek için üye oldum hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar

biraz geç oldu ama ismim Mehmet Ali. 

28 yaşında Öğretmenim.

Golf 7.5 1.4 TSI DSG ile beraber 1 aydır forumdayım.

Çok güzel ve yararlı bilgilerin ve yardımsever arkadaşların olduğu bir yer.

Katıldığımdan beri her gün bakıyorum :)

Merhaba Arkadaşlar,

Adanada istikamet ediyorum, 4 aydır 2015 model 1.4 TSI DSG Comfortline araca sahibim, aracım hakkında sağlıklı ve temiz bilgi edinmek istediğim için araştırma yaparken forumunuz gözüme çarptı oldukça düzeyli ve kaliteli bundan dolayı sizleri tebrik eder keyifli forumlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar

Bende tokattan yeni üye oldum foruma.18 marttan beri 1.2 tsi mauel 2014 model golf kullanıyorum.Bir çok konuyu  forumda bulabileceğimi düşünerek üye oldum.Herkese keyifli forumlar dilerim

Merhabalar, imzamdaki aracın forumunda da bu nickle aktifim, orada tanışmadan yazınca uyarı geliyor diye burada da ilk mesaj olarak kendimi tanıtayım dedim :) 

aracım malum (imzada), aklımda hep otomobil etkinlikleri (özellikle pist), yeni sürüşler, testler, piyasayı takip etmek ve arabayı değiştirmek var. olmadı arabaya kalıcı, konfor amaçlı bir şeyler yapmak diyelim. sürekli düşünen, kurcalayıcı bir yapım var. İstanbul’da yaşıyorum, 1982 doğumluyum, mühendisim.

Bu forumda umduğum yardım ve arkadaşlığı bulacağımı düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt