Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Teşekkür ederim sağolun hoşbuldum. bildiğim kadarıyla aracın eski sahibi yayları kestirmiş. 16 inch janta dönüş yapacak olursak bize ne gibi Bi ekstra maliyet oluşturur. yada site üzerinden takas konuları yapılabiliyor mu. 

Merhabalar Herkese,

Ben Bahadır, İstanbul'dan.Aslında uzun zamandır forumu okuyucu olarak takip ediyorum ama soru sormadan kendimi tanıtmamın daha uygun olacağını düşündüm.

Tüm ön yargılarıma rağmen denemek ve memnun kalmazsam çok rahat satabileceğim düşüncesiyle Golf 7.5 aldım 2018 Mayısta.

O tarihten beri çok memnun olarak kullanıyorum. Yakıt, performans, konforu tatmin ediyor. Yalnız iki eksiğim var.

1- Geri görüş kamerası

2- AppConnect

Kameranın çözümü 3 aşağı 5 yukarı belli ama AppConnect i nasıl uygun çözerim bulamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar ismim Salim 34 yaşındayım Lüleburgaz'da yaşıyorum 2012 model 1.6 TDİ manuel comfortline Golf 7 sahibiyim elektrik teknikeriyim araştırmayı ve öğrenmeyi seven biriyim umarım benimde yardımcı olabileceği paylaşımlar olur. Herkese iyi forumlar dilerim.

@bhdr aramıza hoş geldiniz. Araç highline ise medya cihazı ikisini de destekliyor. Yok eğer comfort ise sadece kamera takılabilir.

@yusuf hoşbulduk :)  araç highline.. appconnect aktivasyonu da gereksiz pahalı geliyor. alternatif çözüm arıyorum o nedenle.

Herkese merhabalar. Sinan Ben, Ordu'da yaşıyorum. aracım 2018 comfortline 1.4 TSI Manuel Golf 7.5. yaklaşık 2 ay önce sıfır olarak almak nasip oldu. aranızda olmaktan dolayı mutlu olduğumu ve değerli bilgilerinizin bana çok şey katacağından emin olduğumu belirtmek isterim ;)

Aramıza Yeni Katılan Dostlar HOŞGELDİNİZ. Iyi Forumlar Dilerim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar,

Merhabalar, şu anda bir golfümüz yok jetta sahibiyiz. Zamanla olur inşallah.

Ankara da yaşıyorum üniversiteden dolayı :)   Tokatlıyım :)  

Güzel vakitler geçireceğimi düşünüyorum. 

İyi forumlar...

Merhabalar;
4 sene önce ilk VW nimi sıfır olarak aldım
biraz aceleye geldiği için manuel ve tavansız olarak almıştım

takas usülü olarak aldığım 2016 1.2 TSİ AllStar ile yine VW kullanıcısı olarak aranıza katılıyorum.
site adı olarak tam anlamıyla karşılığını buluyor
Polo Lounge aracımı da seviyordum ama Golf gerçekten bir tuykuymuş
Arada garajıma inip inip bakasım geliyor

Ersin Ben
Hatay'da yaşıyorum.. Milli Eğitim Mensubuyum..

Topiklerde güzel paylaşımlarda bulunmak üzere tüm Golf tutkunlarına saygıyla selam ederim

Geri
Üst Alt