Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhaba arkadaşlar ben Ahmet.. İstanbulda yaşıyorum 3 senedir golf7 ile sakin bir hayat sürüyordum. Ancak son dönemde belli modifikasyonlar yapmak istediğimde bu sakinlik yerini fırtınalı bol araştırmalı bir döneme bıraktı. Bu dönemde bu forumu keşfettim. Tecrübelerinizden yararlanmak ve bu dönemde yaşadıklarımı paylaşmak için aranıza katıldım.

Merhaba arkadaşlar ben Ahmet.. İstanbulda yaşıyorum 3 senedir golf7 ile sakin bir hayat sürüyordum. Ancak son dönemde belli modifikasyonlar yapmak istediğimde bu sakinlik yerini fırtınalı bol araştırmalı bir döneme bıraktı. Bu dönemde bu forumu keşfettim. Tecrübelerinizden yararlanmak ve bu dönemde yaşadıklarımı paylaşmak için aranıza katıldım.
Aramıza hoş geldiniz. 

Aramıza Yeni Katılan Arkadaşlarımız Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Iyi Forumlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur ve Serhan Dostlar arasına Hoşgeldiniz iyi Forumlar Dilerim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 tane yetkili servis var. Dogus Cankaya TR deki en yogun 2. Servismis. 

Dsg niz varsa 2 yil uzatma oneriliyo genelde..

Merhaba ben Mehmet öğrenciyim golf sahibi değilim ama ilk fırsatta sahip olmayı planlıyorum genel olarak vag seviyorum burada da  bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimi aktarmak isterim. Nickim beyaz bir e36 m3'den esintidir çoğu platformda bu nicki kullanıyorum iyi günler. 

Merhabalar herkese iyi akşamlar dilerim. İstanbul Beylikdüzüden sizlere ulaşmaktayım. 2017 Leon 1.0 dsg araç kullanıcısıyım. Sizlerin yaptıkları çalışmaları hayretle izlemekteyim. Forum konuları ilgi çekici herkese güzel çalışmalar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt