Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Aramıza Yeni Katılan Tüm Dostlar;
HOŞGELDİNİZ.
Tüm dostla medya hesaplarındanda bizleri takip edebilirsiniz.
Golftutkusucom Instagram hesabı,
Golftutkusu facebook sayfa ve Kapali Grubumuzdan Teşekkürler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: SCC

Merhabalar İstanbul beylikdüzünden katıldım forum sayfanıza. Karşılıklı bol sohbetli paylaşımlarla güzel sohbetler dilerim herkese. İyi forumlar 😊

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. İstanbul Zeytinburnundan katıldım aranıza. Uzun araştırmalar sonucu ben de 2014 model 1.4 tsi highline golf ile artık buralardayım :)  sırf rengi için 3 ay hergün nette araba baktım (günbatımı kırmızı)

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. İstanbul Zeytinburnundan katıldım aranıza. Uzun araştırmalar sonucu ben de 2014 model 1.4 tsi highline golf ile artık buralardayım :)  sırf rengi için 3 ay hergün nette araba baktım (günbatımı kırmızı)
aramıza Hoşgeldiniz Hocam. 

yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Bu arada Zeytinburnu 5 yıl çalışmış olduğum bir yer :)   (y)

Merhabalar Çağrı ben, 29 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Sosyal Medya danışmanlığı yapıyorum bir otomotiv firması için. Yeni katılma sebebim aile aracımızın olup benim pek ilgi duymuyor olmam ve otomobilimizden önce çok daha farklı masraflarım olmasıydı. Şimdi daha normal bir durumdayım ve artık biraz üzerine düşmek istiyorum, güç bela ikna ederek Golf 7 2013 Midline Plus (çok seviyorum fakat çok boş geliyor donanım olarak :)  ) aldırmıştım babama :)   kafamda çok plan proje var otomobilimiz ile ilgili biraz bilgi toplamaya çalıştım forumda, yardımlarınız ve sohbetinizle daha güzel şeyler ortaya koyabilirim diye düşünüyorum. Bir de ufak bir ricam olacak forumda otomobilim ile ilgili proje ve kafamda olan parçalar ile ilgili bir konu açarak bunlarla ilgili bilgi ve deneyimlerinizi  paylaşabileceğim bir genel konu başlık var mı? Oraya bir başlık açıp sizlerin görüşlerini almak isterim.

@yusuf Teşekkür ederim hocam. Hoş buldum herkese iyi forumlar, iyi günler, işiniz gücünüz rast gitsin. :sofor:

Selamlar,

Bende aranıza yeni katıldım.

İstanbul'da yaşıyorum. Golf 7  (2013 1.6 TDI DSG Highline)  kullanıcısıyım ve Golf severiyim. Araştırmayı, okumayı ve öğrenmeyi çok sevdiğimden buraya üye olmak istedim.

Herkese iyi forumlar dilerim. :sofor:

@silvershadow  Merhaba ben Şırnak tam katılıyorum. 2004 golf 5 1.6 fsi aracım var ve bunu benim ilk golf üm :) ama kafam hayli karışık. fsi motorlu araç niye aldın diye moral bozan çok :( üzerinde atiker otogaz sistemi var eski kullanıcısı uyumlu olduğunu sıkıntı yapmadığını söylüyor. aracın bir başka dikkat çeken tarafı ise araçta 18 inç 40 yanak cant var buranın yolları malum nasıl kullanırım bilmiyorum. araç çekişten düşer diyenler var sizin anlayacağınız moraller sıfır herkesin dediğine kulak asıyorum. Araçtan soğuma noktasına geldim :(

Aramıza hoşgeldin @alistar

Aracınız hayırlı olsun.Başkalarının ne dediğine çok takılma derim. Golf 5 FSİ motor değilde Düz motor  olan golf 5 ler daha çok tercih edildiğinden duyuyorsun bunları. Lastik ve jant için de 18 den ziyade 16 jant ideal ölçülerde kullanmanız hem yakıt performans hemde konfor olarak size olumlu dönüşü olacaktır. iyi forumlar dilerim.

Geri
Üst Alt