Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar aranıza Toyota TMMT de QA kalite sorumlusu olarak katılmıştım şimdi ise memurum aracım imzada zaten yazıyor. İyi forumlar dilerim.

Merhabalar, ben Mersinden Serkan KOÇ. Kardiyoloji uzmanıyım. Arabalarla aram hep iyi olmuştur, golfle tanışmam da 5 yıl önce oldu, o dönemden beri de golf tutkunuyum. Şu anda 2017 model 1.0 TSI comfortline manuel golfüm var. Herkese keyifli forumlar dilerim
Hoş geldiniz. İyi formlar

Merhabalar

Ben Abdullah, Kayseri'de yaşıyorum. Çocukluktan beri araba meraklısıyım ve araçlarla oldukça ilgiliyim. Daha önce farklı marka arabalarım oldu ama artık bir Golf 7 'im var.  Daha önce de Golf 5 aracım olmuştu ama bu bir başka :)   Herkese iyi forumlar dilerim. İlerde bol bol tanışıp kaynaşacağımıza eminim :)

Merhabalar aranıza Toyota TMMT de QA kalite sorumlusu olarak katılmıştım şimdi ise memurum aracım imzada zaten yazıyor. İyi forumlar dilerim.
aramıza Hoş geldiniz Hocam.

Profil resminizdeki ABT var mı araçta merak ettim :)   (y)

Merhabalar

Ben Abdullah, Kayseri'de yaşıyorum. Çocukluktan beri araba meraklısıyım ve araçlarla oldukça ilgiliyim. Daha önce farklı marka arabalarım oldu ama artık bir Golf 7 'im var.  Daha önce de Golf 5 aracım olmuştu ama bu bir başka :)   Herkese iyi forumlar dilerim. İlerde bol bol tanışıp kaynaşacağımıza eminim :)
aramıza Hoşgeldiniz Hocam. Aracınız ile kazasız belasız sürüşler dileriz.

@Ender hoş bulduk, yok hocam araç stock yazılım dahi yok, herhangi bir Abt uygulaması yok aliexpress den sticker sadece :)

@silvershadow Merhaba,

Ben Okan İstanbul da yaşıyorum bilgi alışverişi olsun veya çeşitli yardımlaşmalar olsun bol etkinlikli aile ortamı kıvamında bir forum olduğundan katılmak ve sizlerle tanışmak istedim.
aramıza Hoşgeldiniz Hocam

keyifli forumlar dileriz.

Herkese Merhaba.

Yaklaşık 2 ay kadar önce Golf 6 nasip oldu. Herkese kazasız belasız günler dilerim. Emeğinize sağlık gayet güzel bilgiler paylaşılıyor. Forumun kurulmasina vesile olan ve foruma katkı sağlayan herkese teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese Merhaba.

Yaklaşık 2 ay kadar önce Golf 6 nasip oldu. Herkese kazasız belasız günler dilerim. Emeğinize sağlık gayet güzel bilgiler paylaşılıyor. Forumun kurulmasina vesile olan ve foruma katkı sağlayan herkese teşekkürler.
Aramıza Hoş geldiniz Hocam.

Aracınızda hayırlı olsun inşallah. Kazasız belasız Günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle.

Herkese Selamlar,

Ankara'dan Bekir,

Yaş 35 Meslek ERP uzmanı

Golf 7 TDI DSG Highline 2014

retro fit ve Golf7 7.5 facelift projelerim hemen tamamlandı.

IMG_20200112_155915.jpg

Geri
Üst Alt