Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar, ben Cem 29 yaşındayım İnşaat Mühendisiyim. Şu anda  Malatya da ikamet ediyorum. Golf almak istiyorum motor seçeneği önemli değil önemli olan en az comfortline donanım olması. Bir de bütçeme uygun olması :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim. 
Aramızda hoş geldiniz hocam, meslektaşız bu arada. :)

Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz ama bu aralar malum durumlar sıkıntılı.

Aracınızın konusunu da okumak temennisiyle...

Merhabalar. Gürhan ismim, 43 yaşındayım. İstanbul'dan yazıyorum. VW ile tanışmam 5 yaşına dayanıyor, 1982 Scirocco GTI aracımız vardı :)  Daha önce de Golf 6 aracımız vardı, 2 sene önce bu zamanlarda Golf 7,5 (makyajlı) 1.4 TSI Highline satın aldım. 

Meslek olarak 3 nesildir Almanya CONTINENTAL'den ATE marka fren sistemlerinin ithalatını ve dağıtımını yapıyoruz (reklama girmez inşallah :) ) . Otomobil dışında motorsiklet merakım var. Yamaha Tracer 900 (2018) kullanıyorum. Evliyim, 1 oğlum var ve Galatasaraylı'yım :)  

Herkese selamlar.. sevgiler..
Hoş geldiniz aramıza, VW ile tanışmanız harika olmuş gerçekten. Herkese nasip olacak türden bir başlangıç değil scirocco gti.

Fotoğrafları varsa gözümüz bayram etsin isteriz. :)

@frknyldrm merhabalar.. teşekkürler tekrardan.. maalesef Scirocco'nun fotoğrafları yok zira biz de aracı o zaman sıfır almıştık, o zaman 5 yaşında idim ama ben 14 yaşına kadar araç bizdeydi.. eski fotoğraflar arasında bulursam tabi ki de paylaşırım ;)  çok özel bir araçtı gerçekten.. eskinin araçları çok başka oluyor gerçekten.. şimdiki araçlar da donanım olarak çok başarılı ancak ruh açısından eski araçlar çok başarılı.. 

Aramızda hoş geldiniz hocam, meslektaşız bu arada. :)

Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz ama bu aralar malum durumlar sıkıntılı.

Aracınızın konusunu da okumak temennisiyle...

Hoş geldiniz aramıza, VW ile tanışmanız harika olmuş gerçekten. Herkese nasip olacak türden bir başlangıç değil scirocco gti.

Fotoğrafları varsa gözümüz bayram etsin isteriz. :)
Hoşbulduk teşekkür ederim :)   Evet bu aralar durumlar baya kritik evden çıkamıyoruz yoksa gözüme kestirdiğim birkaç araba var. Ama en önemlisi sağlık olsun gerisi bir şekilde hallolur. 

Merhabalar. Gürhan ismim, 43 yaşındayım. İstanbul'dan yazıyorum. VW ile tanışmam 5 yaşına dayanıyor, 1982 Scirocco GTI aracımız vardı :)  Daha önce de Golf 6 aracımız vardı, 2 sene önce bu zamanlarda Golf 7,5 (makyajlı) 1.4 TSI Highline satın aldım. 

Meslek olarak 3 nesildir Almanya CONTINENTAL'den ATE marka fren sistemlerinin ithalatını ve dağıtımını yapıyoruz (reklama girmez inşallah :) ) . Otomobil dışında motorsiklet merakım var. Yamaha Tracer 900 (2018) kullanıyorum. Evliyim, 1 oğlum var ve Galatasaraylı'yım :)  

Herkese selamlar.. sevgiler..
Aramıza Hoş geldiniz Hocam.

Keyifli forumlar Diliyorum.

Aranıza katılalı aslında biraz oldu. Şuan fark ettim ki kendimi tanıtmayı unutmuşum. Herkese merhaba, ben Musa. İzmir'de ikamet ediyorum. Güzel ülkemizin bir üniversitesinde akademik personelim. Babam oto tamircisi olunca arabalara olan merakım ilkokuldan önceye dayanmakta. Golf'le ilk tanışmam(Golf 4), 2004 yılında oldu. Şuan ki aracım 2014 model High. 1.6 TDI. Aranızda olmak güzel.

Aranıza katılalı aslında biraz oldu. Şuan fark ettim ki kendimi tanıtmayı unutmuşum. Herkese merhaba, ben Musa. İzmir'de ikamet ediyorum. Güzel ülkemizin bir üniversitesinde akademik personelim. Babam oto tamircisi olunca arabalara olan merakım ilkokuldan önceye dayanmakta. Golf'le ilk tanışmam(Golf 4), 2004 yılında oldu. Şuan ki aracım 2014 model High. 1.6 TDI. Aranızda olmak güzel.
Hoş geldiniz hocam, benim Golf maceram da bir Golf Mk4 ile başlamıştı. Efsanedir kendileri... :)

Hocammm hoş geldiniz

Bende eski bir üniversite calisaniydim istanbul kultur universitesinde bilgi teknolojileri deydim

Hocalarımız başımızın tacıdır

Aramıza Hoşgeldiniz Hocam

Keyifli Forumlar 

slm arkadaşlar ismim gökhan kayseri de ikamet etmekteyim 2014 tdi düz fites midline plus kullanıcısıyım herkese sağlıklı günler dilerim

Geri
Üst Alt