Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Aramıza Hoş Geldiniz Hocam , Aracınız da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

merakımı bağışlayın 54 yaşında erken emeklilik Gölcük de denince Askeri hizmet miydi acaba?

@Ender Hoşbulduk teşekkür ediyorum, erken emeklilik derken 52 yaşımda oldum( 2,5 yıl oldu 😀) zamanı diye düşündüm. Ayrıca asker emeklisi değilim fakat askeri Tersanede görevliydim. Gölcük hakkında bilginiz var anlaşılan. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba abilerim aranıza yeni katıldım ama önceden beri sayfanızı ara ara açar okurum. Burda cidden bir aile ortamı var ve bende kendimi sizin aranıza katmak isterim. Golf hikayem daha 6 7 yaşındayken başladı diyebilirim. uzun yıllar golf 5 aracımız vardı. 2004 yazında babamın hayali olan ve maddiyat açısından sıkıntı çektiği için alamadığı bir golf4 hayalini golf 5 le gerçekleştirmişti araç tam bizde 14 yıl kaldı ve sattığımızda hasar kaydı bile olmayan 90 binde belki elimizde olsa müzelik bir araçtı. Ehliyeti alınca babam aracı bana teslim edip kendi f10 5 kasaya geçti ama golf hastalığı olduğundan efsane 5 kasanında yavaş yavaş yaşlandığını hissedince 2018 de golf 7.5 comfort sahibi yaptı beni. arabaları sevdiğim için ufak tefek oynamalar yapmayı ve arada forumdan bilgiler kapıp uygulamaya da çok çalıştım.üniversite öğrencisi olduğumdan ufak ufak dokunabiliyorum malum fiyatlar :)  bugünde niyetlenip gruba golf hikayemi yazmaya çalıştım hepinize şimdiden teşekkür ederim. 

7D0431C4-78AE-4EBF-9AD2-6BF4085EDB3A.jpeg

94198CC1-5A60-4C9A-A93E-B2BB937E6EFA.png

Merhaba abilerim aranıza yeni katıldım ama önceden beri sayfanızı ara ara açar okurum. Burda cidden bir aile ortamı var ve bende kendimi sizin aranıza katmak isterim. Golf hikayem daha 6 7 yaşındayken başladı diyebilirim. uzun yıllar golf 5 aracımız vardı. 2004 yazında babamın hayali olan ve maddiyat açısından sıkıntı çektiği için alamadığı bir golf4 hayalini golf 5 le gerçekleştirmişti araç tam bizde 14 yıl kaldı ve sattığımızda hasar kaydı bile olmayan 90 binde belki elimizde olsa müzelik bir araçtı. Ehliyeti alınca babam aracı bana teslim edip kendi f10 5 kasaya geçti ama golf hastalığı olduğundan efsane 5 kasanında yavaş yavaş yaşlandığını hissedince 2018 de golf 7.5 comfort sahibi yaptı beni. arabaları sevdiğim için ufak tefek oynamalar yapmayı ve arada forumdan bilgiler kapıp uygulamaya da çok çalıştım.üniversite öğrencisi olduğumdan ufak ufak dokunabiliyorum malum fiyatlar :)  bugünde niyetlenip gruba golf hikayemi yazmaya çalıştım hepinize şimdiden teşekkür ederim. 

Ekli dosyayı görüntüle 31963

Ekli dosyayı görüntüle 31964
Öncelikle Aramıza hoş Geldiniz. Çok samimi olarak şunu ifade edebilirim ki Golf e dair en uygun yerdesiniz.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Keyifli Forumlar Diliyorum.

Herkese merhabalar;

İsmim Can, 36 yaşındayım. Bir kamu bankasında çalışıyorum. İstanbul Ataşehirde yaşıyorum. Aranıza 2016 model 1.2 tsi dsg comfortline aracım ile katılıyorum. Aslında şimdiye kadar herhangi bir sitede forum üyeliğim olmadı ancak bu sitedeki emeği, yardımseverliği ve saygıyı görünce hoşuma gitti ve üye olmak istedim. 

Herkese sağlıklı ve kazasız günler dilerim.

Merhabalar,

2013 comfortline dsg golf kullaniyorum. Istanbulda yasıyorum.

Bir süredir formu takip ediyorum, yardımlaşma ve sorulara cevap kültürü gerçekten cok güzel.

Herkese Selamlar

Değerli Arkadaşlarınız, Can ve Oslu61 aramıza Hosgedliniz
Keyifli Forumlar diliyorum

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhabalar,

Öncelikle böyle seviyeli,bilinçli ve yardımlaşma dolu bir ailenin üyesi olduğum için hepinize teşekkür ediyorum. İsmim Onur, görevim gereği Erzurum'da yaşıyorum, Veteriner Hekimim. Aranıza 2015 model 1.2 TSİ manuel Golf'le dahil oldu.

Herkese sağlıklı, mutlu ve Golf'lü günler dilerim...

Merhabalar,

Adım Fatih istanbul’da ikamet etmekteyim 28 yaşındayım özel bir kurumda işçiyim.

Uzun süredir takip ettiğim bu güzel ortama bir selam bırakmak kendimi tanıtmak istedim 7 ay önce kadar aracımı aldım genelde orjinalikten yanada olsam hem bilgi paylaşımı adına hemde sizlerin yaptıklarınızı takip etmek hoşuma gidiyor şimdiden hepinize çok teşekkür eder hayırlı bir ramazan dilerim

A25E9469-8021-4F33-97C9-30EE210A1C6D.jpeg

Merhabalar,

Adım Fatih istanbul’da ikamet etmekteyim 28 yaşındayım özel bir kurumda işçiyim.

Uzun süredir takip ettiğim bu güzel ortama bir selam bırakmak kendimi tanıtmak istedim 7 ay önce kadar aracımı aldım genelde orjinalikten yanada olsam hem bilgi paylaşımı adına hemde sizlerin yaptıklarınızı takip etmek hoşuma gidiyor şimdiden hepinize çok teşekkür eder hayırlı bir ramazan dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 32191
Merhaba Hocam, Aramı Hoş Geldiniz Keyifli forumlar diliyorum.

İsmim Deniz

47 yaşıdayım

Bursada ikamet ediyorum mesleğim IT ve özel bi yabancı kuruluşta system admin olarak çalışıyorum

gecen yıl meslekte 25 yılımı doldurdum ve eyt grubuna girdim

golf 4 ten beri kullanıyorum son 7.5 haric

paramız yeterse inş 8 de binmeyi allah hepimize nasip eder umarım

İsmim Deniz

47 yaşıdayım

Bursada ikamet ediyorum mesleğim IT ve özel bi yabancı kuruluşta system admin olarak çalışıyorum

gecen yıl meslekte 25 yılımı doldurdum ve eyt grubuna girdim

golf 4 ten beri kullanıyorum son 7.5 haric

paramız yeterse inş 8 de binmeyi allah hepimize nasip eder umarım
Merhaba Deniz Hocam ;Aramıza Hoş Geldiniz Keyifli Forumlar diliyorum.

Geri
Üst Alt