Hoş geldiniz hocam, ilk araba olarak Golf sahibi olmanız çok güzel. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.İsim : Akın Memleket : Kırklareli Şişecamda işçiyim Aracım : 2015 Comfortline 1.4 Tsı Kendisi ilk arabam olur bırakın golf hakkında birşeyler bilmeyi araba parçalarının isimlerini bile araba aldıktan sonra burda öğreniyorum Emek verip bilgi paylaşan ustalardan Allah razı olsun
Haktan hocam arabanın konusunu bekliyoruz artık, öncesi-sonrası fotoğraflar bekliyoruz.Cümleten herkese Merhaba arkadaşlar biraz geç oldu tanışma fırsatı yeni yakaladım... Adım Haktan kamu sektöründe çalışıyorum 28 yaşındayım İstanbul Kartal’da ikamet ediyorum aslen Manisalıyım @tuncer_2632 aile dostumuz aynı mahallede büyüdük.. 1.2 Tsi comfort aracımla aranıza katılıyorum ufak ufak bir kaç modifiye yaptım vakit buldukça yapmaya devam inşallah .. elimden geldiğince faydalı bulduğum bilgileri gruba aktarmaya çalışıyorum gerçekten aile ortamında bir grup çok Faydalı ve güzel kalpli insanları bir araya getiren bir platform...
herkese sağlıklı sevdikleriyle mutlu günler diliyorum...
Gerçekten mi hocam? Ben aylarca kullandım, hiç yakmamıştı arıza ışığı.@frknyldrm senin ampüller arıza yaktı bu arada
Öyle olmaz hocam, hem benim içim rahat etmez hem de kusurlu mal satmış gibi anlaşılmayayım.@frknyldrm yok dostum ampüller gayet güzel senlik bir durum yok...Anadolu yakasında arıza ışığını söndürebilecek yer arıyorum Var mı tavsiye edebileceğin birileri
Ampuller kalsin para iadesi teklifi yapan güzel insanGerçekten mi hocam? Ben aylarca kullandım, hiç yakmamıştı arıza ışığı.
Sen alırken de benim arabada deneyip gösterdim hatta için rahat olsun diye.
Keşke söyleseydin hocam. Ibanını atarsan, paranı geri göndereyim hocam. Ampuller de kalsın.
Herhangi bir vagcom'cu bu işi halleder hocam. Plaka lambaları led olarak kodlanacak.@frknyldrm yok dostum ampüller gayet güzel senlik bir durum yok...Anadolu yakasında arıza ışığını söndürebilecek yer arıyorum Var mı tavsiye edebileceğin birileri