Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese selamlar ismim Ozan. 28 yaşındayım, İstanbulda oturuyorum, mühendisim.

Belki garipseyebilirsiniz ama aradığım aracı Van da bir doktorda buldum ve yarın gece uçakla Van'a gidip aracı alıp aranıza katılıyorum. Çok memnun oldum şimdiden. Herkese keyifli sürüşler..
Hocam Van’dan arabayı götürmekte güzel olur esasen yol üstü durarak yiyerek gezerek 😊

Hocam Van’dan arabayı götürmekte güzel olur esasen yol üstü durarak yiyerek gezerek [emoji4]
Van dan istanbul a yiye yiye güzel fikir

Her ilde yeme içme molasi yazarken bile heyecanlandim

Van dan istanbul a yiye yiye güzel fikir

Her ilde yeme içme molasi yazarken bile heyecanlandim

Hocam Van - Adana güzergahını göz önüne alalım; Bitliste büryan, Diyarbakırda ciğer, Urfada kebap ve Antep'te baklava, güzergaha bakar mısınız :D

Selamın aleyküm arkadaslar

uzun zamandır golf kullanıcısıyım ama böyle bır yere yeni katıldım

istanbul Bayrampaşa Dan herkese selam

Herkese merhabalar ve hayırlı bayramlar.. Şubat ayında Golf 2020 Midline Plus araç alarak Golf camiasına katıldım, bir süredir de foruma üyeyim. İlk mesajımı da tanışma başlığı altında atmak istedim. Birçok forum sitesine göre çok faydalı paylaşımlar yapılıyor. Bu nedenle de bilgi paylaşımı yapan tüm forum üyelerine teşekkürler. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Selamun aleyküm arkadaşlar cümleten hayırlı bayramlar ALLAH nasip ederse bayramdan Golf 7 2016 model araçla aktif bir şekilde aranıza katılacağım araçta full+full olması için 2 özellik eksik 
1- Park asistanı(Otomatik park)

2- Active cruze control(öndeki aracı takip edip ona göre hızlanma sollama vs fren yapma )

Otomatik park asistanına pek gerek olduğunu duymuyorum ama bana ACC hakkında Bilgi verip nerede nasıl yaptırılabilir hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Herkese merhabalar ve hayırlı bayramlar.. Şubat ayında Golf 2020 Midline Plus araç alarak Golf camiasına katıldım, bir süredir de foruma üyeyim. İlk mesajımı da tanışma başlığı altında atmak istedim. Birçok forum sitesine göre çok faydalı paylaşımlar yapılıyor. Bu nedenle de bilgi paylaşımı yapan tüm forum üyelerine teşekkürler. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hoş geldiniz

Bana acc hakkında yardımcı olabilecek birisi varmı arkadaşlar 

Arkadaşlar merhaba. Mesut adım izmirde ikamet ediyorum. 2019 golf highline model araç sahibi olmaktan çok gurur duyuyorum. Elektrik teknikeriyim tanıştığıma çok memnun oldum.. 

Arkadaşlar herkese selamlar...

Bende bir ay önce 2017 model 1.0 TSI C.line Golf le aranıza katıldım. Forumları okuyup bir iki şey öğreniyorum sizlerden selamsız geçmeyim dedim...

Geri
Üst Alt