Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar ismim Fatih , Ankarada sağlık personeliyim . Golf mk7 kullanıyorum
Hoş geldiniz Fatih hocam, keyifli forumlar.

Merhaba değerli golf severler.

Aranıza Ankaradan katılıyorum. 29 yaşındayım evliyim. Özel okulda Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim.Bende aranıza 2015 1.6tdi dsg highline ile katılıyorum. Küçükten beri arabalara olan ilgim ve merakım her geçen gün büyüdü.Aslında çok fanatik bmw tutkunu idim.Motor çalışma sesine gece yataktan kalkan cinsten :)  . Golf ile yolum abimin golf 6 sı ile kesişti.Bu tutku onun golf 7 si ile büyümeye başladı.Şuan kullandığım aracımı da çok sevdiğim için kendisinden aldım.Değerli bilgileriniz ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar...
Yasin hocam hoş geldiniz, keyifli forumlar.

[mention=12048]fatihgunes58[/mention] hoş geldiniz hemşerim [emoji1]
 [mention=22461]Yasinozcan[/mention] hoşgeldiniz hocam 
Cümleten keyifli forumlar
Hoşbulduk hemşerim

@Yasinozcan 

Aramıza hoşgeldiniz hocam. Keyifli Forumlar dilerim.

@Mehmeteren0606 

Aramıza hoşgeldiniz  Hocam.

Keyifli Forumlar dilerim

@Cihan55 

Aramıza hoşgeldiniz  Hocam.

Keyifli Forumlar dilerim

Aramıza Yeni katılan tüm dostlar Hepiniz Hoş Gelldiniz Keyifli forumlar dilerim. :masallah: (y)

Merhaba sevgili Golf severler. Ben de İstanbul'dan, 2016 1.4 tsi highline DSG Golf ile aranıza katılmış bulunuyorum. 
Benim ilk Golf'um, ilk aracım, ilk heyecanım... O yüzdendir ki çoğu konuda inanılmaz cahilim. Şimdiden uyarayım sorularım ile tecrübeli, bilgili arkadaşları yorabilirim.  :)  1-2 haftadır forumda dolaşıyorum, merak ettiğim, anlayabildiğim konuları okuyorum. Tabi bu arada paylaştığınız araçlarınıza da görüyorum, maaşallah çok güzel araçlarınız var. Hepinize kazasız, belasız, keyifli sürüşler diliyorum.  :masallah:

Geri
Üst Alt